Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1862 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Rimmel ma dobre eyelinery i kredki do oczu.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mial ktos, uzywal Clarins Double Serum?
Maryjka moze? Bo wydaje mi sie, ze uzywa produktow Clarins.
Widzialam w aptece, jest nieco tansze od Lancome Visionnaire, ktorego uzywam obecnie.
Z Lancome jestem mega zadowolona, ale cos mnie ciagnie, zeby sprobowac czegos innego... Tutaj jednak cena jest na tyle wysoka, ze nie chcialabym kupowac w ciemno.
Wdzieczna bede bardzo za jakies porownania lub ocene samego Clarinsa. Dzieki :)
... chociaz patrzac na srednia wieku lasek na forum, pewnie zadna nie miala z nimi do czynienia. Moze Wasze mamy?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
To serum jest nowością w Polsce. A Maryjka jest chyba jeszcze trochę za młoda na nie, bo wydaje mi się, że ono jest dość mocno odmładzające ? Jeśli chodzi o samą markę miałam do czynienia z miniaturami podkładu i żelu na okolice oczu, oba produkty były świetne, pomijając fakt, że podkład oczywiście za ciemny. Gdybym kupowała aż tak drogie kosmetyki pielęgnacyjne to brałabym bez zastanowienia co się da :D
Pijana Właśnie dlatego, ze są drogie nie chce kupować w ciemno :D Lancome jest zajebisty właśnie jeśli chodzi o serum i inne kosmetyki dla kobiet 30-to paroletnich. Nie chce serum które będzie dobre dla 40-latek :) nie chce zbyt silnych kosmetyków pielęgnacyjnych, które uzależnią moją cerę.
@Bayje, to weź się rozwiń może na temat serum, bo wierze że wiesz wiecej ode mnie :)
jedna z YouTubowiczek używała jakiegoś serum z Lancome chyba ten Genesis czy jakos tak.
jest okolo mojego wieku i nie mówiła, że coś jej zaszkodziło ;).
Lancôme Génifique - mam, bardzo dobry, mimo to Visionnaire bardziej mi pasuje. Dalej nic nie wiem na temat Clarins. Przyjdzie co do czego i pewnie kupię. Wiadomo, że moja cera będzie inaczej reagować niż cera kogoś o 10 lat młodszego.
nie używałam, ale lata u nas w tv reklama więc pewnie zaraz moja babcia stanie się jego posiadaczką.
jeśli o takie specyfiki chodzi to testuje każdą nowość, ale zawsze wraca do estee lauder.
z tego typu produktów używam tylko lancome genifique pod oczy jak mam pandę po nieprzespanej nocy, a teraz chyba je skończę bo ostatnio często mi się zdarza