malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  28 Febrero 2013
massacre
massacre: Mirra, doszło błyskawicznie!!! Dziękuje xxx

do usług:) Poczta Polska tym razem się spisała:D
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  28 Febrero 2013

Chyba szybciej doszło niż te nasze przesyłki krajowe :rotfl:

mirra20
mirra20
  28 Febrero 2013
Psyche30
Psyche30: Chyba szybciej doszło niż te nasze przesyłki krajowe

Żebyś wiedziała wysłałam we wtorek ok godz 11 a dzisiaj już doszło, a np polecony z firmy wysłany po raz pierwszy 13 potem 19 doszedł mi 25. Gdzie tu sens gdzie logika??:/
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Żebyś wiedziała wysłałam we wtorek ok godz 11 a dzisiaj już doszło, a np polecony z firmy wysłany po raz pierwszy 13 potem 19 doszedł mi 25. Gdzie tu sens gdzie logika??:/

Dlatego się śmieję bo często dosyć wysyłam coś krajowego i poczta działa jak jej się chce, priorytety czasem idą dłużej niż ekonomiczne, ale na poczcie jest burdel i to pewno dlatego.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Febrero 2013

@Agoosia To szybko :-) i jak? Podoba sie? Ja wczoraj z kolei dostałam już confirmation z glossy za marzec. Są plusy tego, że luty taki krótki... Pomijając to, że wypłata szybciej przychodzi :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Febrero 2013

Niedawno siostrze wyslalam pare paczek w odstępie czterech dni. Tą wysłaną najpóźniej dostała najszybciej...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Żebyś wiedziała wysłałam we wtorek ok godz 11 a dzisiaj już doszło, a np polecony z firmy wysłany po raz pierwszy 13 potem 19 doszedł mi 25. Gdzie tu sens gdzie logika??:/

z korei mi kosmetyki tydzien szly oba razy najzwyklejsza przesylka:lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Febrero 2013

Ale tu ostatnimi czasy pusto..

mmaryja
mmaryja
  28 Febrero 2013
massacre
massacre:

oo, dzięki! właśnie przeszedł mi przez myśl asos, ale pomyślałam, że pewnie nie mają ciążowych i nawet nie zajrzałam. ach głupia ja!
Konto usunięte
Konto usunięte: może się zorientuj gdzie mają sukienki takie ciążowe.

nic mi ciekawego google nie wypluwa niestety, a jeśli już to jakieś tanie kiecki
massacre
massacre
  28 Febrero 2013

Asos wydaje mi sie zajebistą opcją, nawet jeśli chodzi o ceny, bo są bardzo rozsądne. A w ciąży jak to w ciąży, długo jednego rozmiaru sie nie nosi :-)

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Febrero 2013
massacre
massacre: To szybko i jak? Podoba sie?

no dziwne ze emaila o tym nie dostalam :woot:
podoba, przyszedl mi podklad (chociaz i tak widze, ze jest za ciemny, mimo ze odcien 01 - ale to nic bo i tak mam w planach zabawe z samoopalaczem, znudzila mi sie bladosc, wiec wkrotce bedzie pasowac), rozana pomadka, woda termalna z vichy, odzywka w sprayu do wlosow, saszetka drinku eboost (pink lemonade) i zalotka do rzes :P
massacre
massacre: Ja wczoraj z kolei dostałam już confirmation z glossy za marzec. Są plusy tego, że luty taki krótki... Pomijając to, że wypłata szybciej przychodzi

tez dostalam o tym emaila wczoraj :D
i mialam jeszcze spytac - ile punktow dostajesz za wypelnienie survey na glossybox.co.uk??
massacre
massacre
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no dziwne ze emaila o tym nie dostalam

birchbox tak juz ma. o 16:00 mozesz dostac maila z despatch note a o 17:00 przyjdzie dostawca :rotfl:
zupelnie inaczej niz glossy, gdzie dostajesz despatch note i mozesz czekac nawet 5 dni..
Konto usunięte
Konto usunięte: (chociaz i tak widze, ze jest za ciemny

a probowalas go nalozyc na twarz? wiekszosc lasek mialo takie wrazenie po otwarciu. Ja tez. Po nalozeniu odczekaj pare minut, zajebiscie sie komponuje - mi kolor pasuje idealnie. Jak na podklad za £20 jest calkiem dobrej jakosci :) I faktycznie ma taki fajny pudrowy finish. Jedyne co mi sie w nim nie podoba to to, ze latwo schodzi - jestem przyzwyczajona do drogich, dobrych podkladow, gdzie macam sie non stop po twarzy i nic mi nie schodzi. Wiesz, mysle ciezko w pracy to sie podpieram, drapie po brodzie, smeram po czole :rotfl: A tu... dotknelam palcami twarzy, potem bluzki... no i dupa, podklad wszedzie.
Konto usunięte
Konto usunięte: rozana pomadka

probuje sobie przypomniec co ja mialam, ale pomadki raczej nie bylo :woot:
zalotka tak, spray do wlosow owszem, Vichy tez, podklad, e booster ( pyszny, ale nie oszalalam, zeby pare saszetek za £20 kupowac)/
Ach! Ten zajebisty shower gel greckiej firmy dostalam - jest mega. wiec jesli byl zamiennikiem pomadki to nie zaluje. Pomadek tyle dostalam z glossy, ze mam juz dosyc. Poza tym zaden kolor mi jeszcze nie podpasowal...
Konto usunięte
Konto usunięte: ile punktow dostajesz za wypelnienie survey na glossybox.co.uk??

za kazde survey dostaje 50pkt. Szybko jakos idzie, bo box z lutego mialam za free, a teraz juz mam znowu 800pkt. 1000pkt i kolejny darmowy box. Zajebisty biznes :ziober2:

Chyba kazdy dostaje po tyle samo punktow? :woot:
Ty tez dostajesz po 50pkt?

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Febrero 2013
massacre
massacre: birchbox tak juz ma. o 16:00 mozesz dostac maila z despatch note a o 17:00 przyjdzie dostawca zupelnie inaczej niz glossy, gdzie dostajesz despatch note i mozesz czekac nawet 5 dni..

:rotfl: no ale birchox idzie normalna poczta, a oni sa calkiem dobrzy :D
na glossy ostatnio czekalam ponad tydzien , ciekawe ile bedzie tym razem :D
massacre
massacre: a probowalas go nalozyc na twarz? wiekszosc lasek mialo takie wrazenie po otwarciu. Ja tez. Po nalozeniu odczekaj pare minut, zajebiscie sie komponuje - mi kolor pasuje idealnie. Jak na podklad za £20 jest calkiem dobrej jakosci I faktycznie ma taki fajny pudrowy finish. Jedyne co mi sie w nim nie podoba to to, ze latwo schodzi - jestem przyzwyczajona do drogich, dobrych podkladow, gdzie macam sie non stop po twarzy i nic mi nie schodzi. Wiesz, mysle ciezko w pracy to sie podpieram, drapie po brodzie, smeram po czole A tu... dotknelam palcami twarzy, potem bluzki... no i dupa, podklad wszedzie.

jeszcze nie nakladalam, ale faktycznie moze byc tak jak mowisz, zobacze jutro :D
:rotfl: ja teraz uzywam bb z misshy (czy jakos tak) i jest calkiem fajny ale no... jak mi zdjecia robia to wygladam jak trup, mimo ze w swietle i ogolnie tak jak chodze to ma identyczny kolor jak moja skora... wiec zobacze jak ten sie sprawdzi, glownie to zalezy mi na tym, by nie byl za ciezki :)
massacre
massacre: za kazde survey dostaje 50pkt. Szybko jakos idzie, bo box z lutego mialam za free, a teraz juz mam znowu 800pkt. 1000pkt i kolejny darmowy box. Zajebisty biznes Chyba kazdy dostaje po tyle samo punktow? Ty tez dostajesz po 50pkt?

tak, 50, ale na stronie jest taki teksi:

''
How does this work?
1. Give Feedback
Give us and our brands feedback about the products from your box by taking surveys
2. Collect Glossydots
For each survey you get 10 Glossydots
3. Get a Glossybox for free
For 1000 Glossydots you get a box for free!''

wiec pomyslalam ze moze cos nie tak ze dostaje po 50 :D wlasnie teraz mam 650 dotsow, a dopiero drugie pudelko mialam i jeszcze nawet wszystkich surveysow nie wypelnilam, wiem myslalam moze ze jakis blad :D
massacre
massacre: probuje sobie przypomniec co ja mialam, ale pomadki raczej nie bylo zalotka tak, spray do wlosow owszem, Vichy tez, podklad, e booster ( pyszny, ale nie oszalalam, zeby pare saszetek za £20 kupowac)/ Ach! Ten zajebisty shower gel greckiej firmy dostalam - jest mega. wiec jesli byl zamiennikiem pomadki to nie zaluje. Pomadek tyle dostalam z glossy, ze mam juz dosyc. Poza tym zaden kolor mi jeszcze nie podpasowal..

no wlasnie za duzo tych pomadek, ostatnia szminke oddalam mamie (bo oczywiscie nie moj kolor, ale trafili znowu z moja mama, bo ona akurat takiego koloru wlasnie uzywa :rotfl:), nie mam jak tego zuzyc :ninja:

zwlaszcza ze wiekszosc sie niczym nie rozni :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Febrero 2013

a tak w ogole to BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
na stronie birchboxa jest napisane, ze wyslali mi zel z korresa, do mycia wlasnie, a wyslali pomadke, buuu

massacre
massacre
  28 Febrero 2013
http://birchbox.co.uk/box
pacz, nie ma zadnej pomadki, dostalas wybrakowany box :rotfl:
pewnie bylo tak jak pisali na fejsie, wyprzedali wszystkie boxy bo faktycznie byly hiciorem :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.