Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1860 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Dlatego się śmieję bo często dosyć wysyłam coś krajowego i poczta działa jak jej się chce, priorytety czasem idą dłużej niż ekonomiczne, ale na poczcie jest burdel i to pewno dlatego.
@Agoosia To szybko :-) i jak? Podoba sie? Ja wczoraj z kolei dostałam już confirmation z glossy za marzec. Są plusy tego, że luty taki krótki... Pomijając to, że wypłata szybciej przychodzi
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Niedawno siostrze wyslalam pare paczek w odstępie czterech dni. Tą wysłaną najpóźniej dostała najszybciej...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Asos wydaje mi sie zajebistą opcją, nawet jeśli chodzi o ceny, bo są bardzo rozsądne. A w ciąży jak to w ciąży, długo jednego rozmiaru sie nie nosi :-)
no dziwne ze emaila o tym nie dostalam

podoba, przyszedl mi podklad (chociaz i tak widze, ze jest za ciemny, mimo ze odcien 01 - ale to nic bo i tak mam w planach zabawe z samoopalaczem, znudzila mi sie bladosc, wiec wkrotce bedzie pasowac), rozana pomadka, woda termalna z vichy, odzywka w sprayu do wlosow, saszetka drinku eboost (pink lemonade) i zalotka do rzes :P
tez dostalam o tym emaila wczoraj :D
i mialam jeszcze spytac - ile punktow dostajesz za wypelnienie survey na glossybox.co.uk??
birchbox tak juz ma. o 16:00 mozesz dostac maila z despatch note a o 17:00 przyjdzie dostawca

zupelnie inaczej niz glossy, gdzie dostajesz despatch note i mozesz czekac nawet 5 dni..
a probowalas go nalozyc na twarz? wiekszosc lasek mialo takie wrazenie po otwarciu. Ja tez. Po nalozeniu odczekaj pare minut, zajebiscie sie komponuje - mi kolor pasuje idealnie. Jak na podklad za £20 jest calkiem dobrej jakosci :) I faktycznie ma taki fajny pudrowy finish. Jedyne co mi sie w nim nie podoba to to, ze latwo schodzi - jestem przyzwyczajona do drogich, dobrych podkladow, gdzie macam sie non stop po twarzy i nic mi nie schodzi. Wiesz, mysle ciezko w pracy to sie podpieram, drapie po brodzie, smeram po czole

probuje sobie przypomniec co ja mialam, ale pomadki raczej nie bylo

zalotka tak, spray do wlosow owszem, Vichy tez, podklad, e booster ( pyszny, ale nie oszalalam, zeby pare saszetek za £20 kupowac)/
Ach! Ten zajebisty shower gel greckiej firmy dostalam - jest mega. wiec jesli byl zamiennikiem pomadki to nie zaluje. Pomadek tyle dostalam z glossy, ze mam juz dosyc. Poza tym zaden kolor mi jeszcze nie podpasowal...
za kazde survey dostaje 50pkt. Szybko jakos idzie, bo box z lutego mialam za free, a teraz juz mam znowu 800pkt. 1000pkt i kolejny darmowy box. Zajebisty biznes

Chyba kazdy dostaje po tyle samo punktow?

Ty tez dostajesz po 50pkt?

na glossy ostatnio czekalam ponad tydzien , ciekawe ile bedzie tym razem :D
jeszcze nie nakladalam, ale faktycznie moze byc tak jak mowisz, zobacze jutro :D

tak, 50, ale na stronie jest taki teksi:
''
How does this work?
1. Give Feedback
Give us and our brands feedback about the products from your box by taking surveys
2. Collect Glossydots
For each survey you get 10 Glossydots
3. Get a Glossybox for free
For 1000 Glossydots you get a box for free!''
wiec pomyslalam ze moze cos nie tak ze dostaje po 50 :D wlasnie teraz mam 650 dotsow, a dopiero drugie pudelko mialam i jeszcze nawet wszystkich surveysow nie wypelnilam, wiem myslalam moze ze jakis blad :D
no wlasnie za duzo tych pomadek, ostatnia szminke oddalam mamie (bo oczywiscie nie moj kolor, ale trafili znowu z moja mama, bo ona akurat takiego koloru wlasnie uzywa

zwlaszcza ze wiekszosc sie niczym nie rozni

a tak w ogole to BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
na stronie birchboxa jest napisane, ze wyslali mi zel z korresa, do mycia wlasnie, a wyslali pomadke, buuu
pacz, nie ma zadnej pomadki, dostalas wybrakowany box

pewnie bylo tak jak pisali na fejsie, wyprzedali wszystkie boxy bo faktycznie byly hiciorem :D