Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1870 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
dlatego jakos specjalnie mi to nie przeszkadza :)
z reszta jakbym mocno chciala, to bym sie zabrala za papiery... ale mi sie nie chce ^^
no wiec wlasnie :) tylko lipa, ze w tym roku bedziemy siedziec w Londynie. Nie jestesmy przyzwyczajeni spedzac swiat w domu.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
;)
też nie lubię papierków, a czeka mnie rozliczenie ze skarbówką:/
zawsze musi być ten pierwszy raz, poza tym zawsze plus, że zaoszczędzisz na lepsze wakacje:P
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w mojej ostatniej pracy najgorsze co musiałam robić to dbać o papierki, gdybym miała cały dzień w nich siedzieć to bym chyba zwariowała:/
wiedziałam, że potrafię Cię rozbawić:P
wczoraj też dołączyłam do grona bezrobotnych rejestrując się w urzędzie, ale te baby które tam siedzą- koszmar... mam nadzieję, że szybko się stamtąd wyrejestruję i nie będę musiała się użerać...
a ja poluje na jakąś torebke bo ... ostatnia mi się zerwała w pasku oczywiscie od nadmiaru tego co nosiłam w torebce O_o
a ja tez czasem biore udzial w jakis tam konkursach na fejsie i jeszcze nic nigdy nie wygralam
Nieraz się trzeba upomnieć, zazwyczaj daję koło trzech tygodni i dopiero się upominam, chyba, że w regulaminie jest zapis, że na wysyłkę mają np. 30 dni, wtedy pokornie czekam xD
Ja jak zwykle napisałam na odpiefdol w ostatnim dniu konkursu