malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: ani z nim, ani bez niego nie wypoczywam, takie zycie.

uroki macierzyństwa:)
massacre
massacre: Poza tym Wielkanosc spedzamy rodzinnie, na ucieczke bez niego mamy inne terminy :D

od tego są święta, jakby nie patrzeć;)
Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013

XD
Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013

o teraz :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: uroki macierzyństwa:)

dlatego jakos specjalnie mi to nie przeszkadza :)
z reszta jakbym mocno chciala, to bym sie zabrala za papiery... ale mi sie nie chce ^^
Konto usunięte
Konto usunięte: od tego są święta, jakby nie patrzeć;)

no wiec wlasnie :) tylko lipa, ze w tym roku bedziemy siedziec w Londynie. Nie jestesmy przyzwyczajeni spedzac swiat w domu.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: dlatego jakos specjalnie mi to nie przeszkadza :)

;)
massacre
massacre: z reszta jakbym mocno chciala, to bym sie zabrala za papiery... ale mi sie nie chce ^^

też nie lubię papierków, a czeka mnie rozliczenie ze skarbówką:/

massacre
massacre: no wiec wlasnie :) tylko lipa, ze w tym roku bedziemy siedziec w Londynie. Nie jestesmy przyzwyczajeni spedzac swiat w domu.

zawsze musi być ten pierwszy raz, poza tym zawsze plus, że zaoszczędzisz na lepsze wakacje:P
massacre
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: też nie lubię papierków, a czeka mnie rozliczenie ze skarbówką:/

ja w papierkach pracuje... i dlatego pewnie od nich uciekam w zyciu prywatnym.
Konto usunięte
Konto usunięte: że zaoszczędzisz

:crylol:
dobry dowcip ;P

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o teraz :D

wtf :D

Powem Wam, że lajkuję moje życie bezrobotnej :rotfl: Chodzę sobie tylko na korepetycję i mam nadzieję, że jeszcze jakiś czas uda mi się tak żyć :D
pijana
pijana
  13 Marzo 2013

Aaaa, wygrałam zestaw kosmetyków Phenome ! :zakochany: Cieszę się jak głupia xD

mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: ja w papierkach pracuje... i dlatego pewnie od nich uciekam w zyciu prywatnym.

w mojej ostatniej pracy najgorsze co musiałam robić to dbać o papierki, gdybym miała cały dzień w nich siedzieć to bym chyba zwariowała:/
massacre
massacre: dobry dowcip ;P

wiedziałam, że potrafię Cię rozbawić:P
Konto usunięte
Konto usunięte: Powem Wam, że lajkuję moje życie bezrobotnej Chodzę sobie tylko na korepetycję i mam nadzieję, że jeszcze jakiś czas uda mi się tak żyć :D

wczoraj też dołączyłam do grona bezrobotnych rejestrując się w urzędzie, ale te baby które tam siedzą- koszmar... mam nadzieję, że szybko się stamtąd wyrejestruję i nie będę musiała się użerać...
massacre
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybym miała cały dzień w nich siedzieć to bym chyba zwariowała

ja lubie. nie wyobrazam sobie siebie w innej pracy. no, ale bez przesady ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: wiedziałam, że potrafię Cię rozbawić

:mrgreen:

Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013

a ja poluje na jakąś torebke bo ... ostatnia mi się zerwała w pasku oczywiscie od nadmiaru tego co nosiłam w torebce O_o

Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaaa, wygrałam zestaw kosmetyków Phenome ! Cieszę się jak głupia xD

ja wygrałam zestaw Colgate ale jeszcze nie raczy do mnie przyjechać O_o
massacre
massacre
  13 Marzo 2013

a ja tez czasem biore udzial w jakis tam konkursach na fejsie i jeszcze nic nigdy nie wygralam :and:

Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013

moj to akurat był smsowy z okazji walentynek ale mało ważne XD pasty mi się kończą

pijana
pijana
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wygrałam zestaw Colgate ale jeszcze nie raczy do mnie przyjechać O_o

Nieraz się trzeba upomnieć, zazwyczaj daję koło trzech tygodni i dopiero się upominam, chyba, że w regulaminie jest zapis, że na wysyłkę mają np. 30 dni, wtedy pokornie czekam xD
massacre
massacre: a ja tez czasem biore udzial w jakis tam konkursach na fejsie i jeszcze nic nigdy nie wygralam

Ja jak zwykle napisałam na odpiefdol w ostatnim dniu konkursu :rotfl: A cieszę się, bo to świetne, drogie xD naturalne kosmetyki, akurat miałam kupować peeling, a może przyjdzie w paczce :) Smutam, że nie wygrałam aparatu, który testowałam i szminki od Armaniego, ale przecież nie można mieć wszystkiego :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.