malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: ja lubie. nie wyobrazam sobie siebie w innej pracy. no, ale bez przesady ;)

ja jednak wolę pracę z ludźmi:P
Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Po otrzymaniu przez Organizatora dokumentów wskazanych w punkcie powyżej w terminie do 31 marca 2013 roku nagrody zostaną przekazane za pomocą Poczty Polskiej.

Całe szczęście pasty do zębów starczy mi do końca miesiąca :crylol:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  13 Marzo 2013

Bosz, gdzie Wy startujeta w tych konkursach, jedyne co wygrałam to w gazecie kiedyś trzeba było zadzwonić o danej godzinie i pierwsze 5 osób wygrywało zestawy książek, a ze wtedy miałam hopla na punkcie Mary Higgins Clark to siedziałąm przy tele jak głupia ,no i się dodzwoniłam a oni do mnie z jakimś pytaniem na które nie znałam odpowiedzi hahaha, i mówię do tego faceta "Panie, tyle czasu siedziałąm przy tele , udało mi się dodzwonić a teraz mi książek nie dacie bo nie znam odpowiedzi na pytanie? No bez jaj" , no i gość machnął ręką i książki mi wysłali hahaha.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jednak wolę pracę z ludźmi:P

ja mam jedno i drugie :ziober2:
tyle, ze widuje ciagle tych samych ludzi. plus w tym taki, ze nie musze uzerac sie z debilami. poza tym nie jestem zbyt dobra w byciu mila, ze tak to ujme :Rotfl:
z reszta wczoraj moj facet powiedzial mi, ze mam tylko jedna wade - jestem niemila (grzecznie ujmujac). ja uwazam, ze jestem mila, po prostu hmm... profesjonalnie powsciagliwa :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
Psyche30
Psyche30: Bosz, gdzie Wy startujeta w tych konkursach, jedyne co wygrałam to w gazecie kiedyś trzeba było zadzwonić o danej godzinie i pierwsze 5 osób wygrywało zestawy książek, a ze wtedy miałam hopla na punkcie Mary Higgins Clark to siedziałąm przy tele jak głupia ,no i się dodzwoniłam a oni do mnie z jakimś pytaniem na które nie znałam odpowiedzi hahaha, i mówię do tego faceta "Panie, tyle czasu siedziałąm przy tele , udało mi się dodzwonić a teraz mi książek nie dacie bo nie znam odpowiedzi na pytanie? No bez jaj" , no i gość machnął ręką i książki mi wysłali hahaha.

ja jedyne co wygrałam to bony do rossmana na 250 zł w konkursie Pantene, trzeba było kupić dwa produkty i wysłać smsa, pamiętam jak po nowym roku dzwonili, a ja jeszcze na kacu byłam, bo się sylwester przedłużył:P
massacre
massacre: ja mam jedno i drugie tyle, ze widuje ciagle tych samych ludzi. plus w tym taki, ze nie musze uzerac sie z debilami. poza tym nie jestem zbyt dobra w byciu mila, ze tak to ujme z reszta wczoraj moj facet powiedzial mi, ze mam tylko jedna wade - jestem niemila (grzecznie ujmujac). ja uwazam, ze jestem mila, po prostu hmm... profesjonalnie powsciagliwa

powiem Ci, że wg mnie w pracy to zaleta, ja zazwyczaj jestem miła, a w pracy uważam to za wadę, bo takim osobom jak ja łatwiej wejść na głowę
massacre
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo takim osobom jak ja łatwiej wejść na głowę

a takim osobom jak ja ciezko znalezc przyjaciol... bo jak spedzasz wiekszosc zycia pracujac to w sumie logiczne jest, ze zycie socjalne w pracy kwitnie. Jarek wiekszosc kumpli i przyjaciol ma z pracy. Ja tak nie moge. Tylko raz sie spoufalilam w pracy i mi starczy :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: a takim osobom jak ja ciezko znalezc przyjaciol... bo jak spedzasz wiekszosc zycia pracujac to w sumie logiczne jest, ze zycie socjalne w pracy kwitnie. Jarek wiekszosc kumpli i przyjaciol ma z pracy. Ja tak nie moge. Tylko raz sie spoufalilam w pracy i mi starczy

wiadomo, wszystko ma zalety i wady, ja akurat przyjaciół z pracy nie mam, koleżanki z którymi utrzymuję kontakt tak, ale ciężko mi się zaprzyjaźnić z współpracownikami czy podwładnymi, ale kto wie jak to będzie w przyszłości;)
Czy to to spoufalenie o którym pisałaś na innym dzialeXD
Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013

:D :D :D :D :D

massacre
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to to spoufalenie o którym pisałaś na innym dzialeXD

nie pamietam co pisalam i gdzie, ale moje spoufalenie ma na imie Jarek :rotfl:

massacre
massacre
  13 Marzo 2013

aaaa na stacji BP - czasy studenckie, bylam inna. To sie nie liczy, praca tez do powaznych nie nalezala :kv3:

mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: nie pamietam co pisalam i gdzie, ale moje spoufalenie ma na imie Jarek

o tym nie wiedziałam:)
massacre
massacre: aaaa na stacji BP - czasy studenckie, bylam inna. To sie nie liczy, praca tez do powaznych nie nalezala

właśnie to miałam na myśli:P
massacre
massacre
  13 Marzo 2013

Prowadziłam hulaszcze życie, ale już z tym skończyłam :rotfl:

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  13 Marzo 2013

patrze sobie na czarna liste, kto mnie tam ma i patrze... i patrze...

przysiegam, widze typiare pierwszy raz w zyciu o.O
czasem mnie zastanawia, dlaczego obcy ludzie wrzucaja obcych sobie ludzi na czarna, czy maja ku temu powody, czy bez powodu???
taka rozkminka po tym co zobaczylam...

if I licked it, it's mine

mirra20
mirra20
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: Prowadziłam hulaszcze życie, ale już z tym skończyłam
ale wiesz podobno ciągnie wilka do lasu:lol:
UnclaimedPants
UnclaimedPants: patrze sobie na czarna liste, kto mnie tam ma i patrze... i patrze..

omg :crylol"seksi dziunia
styka51
styka51
  13 Marzo 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: przysiegam, widze typiare pierwszy raz w zyciu o.O czasem mnie zastanawia, dlaczego obcy ludzie wrzucaja obcych sobie ludzi na czarna, czy maja ku temu powody, czy bez powodu??? taka rozkminka po tym co zobaczylam...

Z zazdrości Cię wrzuciła :D

btw. jak ja nie mogę ogarnąć tego, że ktoś sobie zdjęcia w takim syfie robi... w ogóle jak można mieć taki bałagan w kuchni... no kurde :ninja: Jakiś pierdół nastawiane pełno, no naciupane wszystkiego... aż mnie ciary przeszły -,-
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.