malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
Sylvinka
Sylvinka: Pokażesz? Bo ja też o czymś myślę :)

mój jest całkowicie skromny, literka "M." - rodzinna literka ;)
gdzieś przy sercu, myślałam by połączyć z moim md co mam między piersiami, no ale wszystko wyjdzie w praniu.
http://www10.speedyshare.com/qXe22/download/m.-szkic.jpg
madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem w takiej sytuacji jak Magda i Domi :D

powinnyśmy przejść się na bibę, popatrzeć jak dupki baunsują, szkoda że takie rozwiane po Polsce jesteśmy ;D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mój jest całkowicie skromny, literka "M." - rodzinna literka ;)

Ale bardzo ładnie. Nie zdajesz się na studio? U mnie mają bardzo ciekawe pomysły na takie literki :)
Ja to bardziej myślałam o szyi :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: powinnyśmy przejść się na bibę, popatrzeć jak dupki baunsują, szkoda że takie rozwiane po Polsce jesteśmy ;D

Ot co! :D

ja tam w sumie nie narzekam. Jakiś czas było mi dziwnie, bo w sumie tkwiłam w związku 2,5 roku.Ale teraz już jest okej. Co do dzieci, nie wyobrażam sobie siebie jako matki póki co, jest dużo za wcześnie. A moja mama nic nie mówi, myślę, że zaakceptowałaby każdą sytuację.

Wracając do chłopaków, spotykam sie teraz z kolegą z grupy z uczelni. Ale nikt nic nie mówi że to miałaby być miłośc czy związek, aczkolwiek... rewelacyjnie się czuje w jego towarzystwie i świetnie mi się z nim gada :) dawno nie spotkałam kogoś kto tak by mi pasował :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Marzo 2013

Tacy lekarze jak Maryjka, którzy słuchają (czytają w tym przypadku) zazwyczaj się cenią :D Zobaczę jak mi pójdzie w przychodni, jak nie pójdzie to pójdę prywatnie. Muszę zapytać mojego pracodawcę dokładnie jaki mam pakiet z BUPA, bo jedyne z czego korzystalam do tej pory to z darmowego dentysty :mrgreen: __________________________________________ Właśnie pokaz jaką dziare chcesz i gdzie? __________________________________________ Nie wiem o co chodzi, nie powinnyście ani na chwile sie tym zamartwiać, tym bardziej dać się jakiejkolwiek presji. Mamy XXI wiek, ludzie żyją długo, maja czas na "dojrzenie" do decyzji o rodzinie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
Sylvinka
Sylvinka: Ale bardzo ładnie. Nie zdajesz się na studio? U mnie mają bardzo ciekawe pomysły na takie literki :)

nie, właśnie ten kształt chcę, bo gdy odkąd pamiętam zostawiałam po sobie taki znak czy to na kartkach urodzinowych, rysunkach które rozdawałam aż po zwykłe kartki zostawiane na stole w kuchni z treścią co np. trzeba kupić, bądź gdzie jestem ;)
madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
massacre
massacre: Właśnie pokaz jaką dziare chcesz i gdzie?

szkic p0okazałam, a miejsce tak jak już wspomniałam, gdzieś przy piersi, może połączę z MD ;)
no i zastanawiam się w sumie jeszcze nad tym (tylko w moim wypadku chciałabym jeszcze bliżej piersi) http://www.google.pl/imgres?start=127&um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=696&tbm=isch&tbnid=rAZ_1FXltTsyDM:&imgrefurl=http://www.lansik.pl/12420/rihanna-ma-nowy-tatuaz/&docid=eVNNythcElj_nM&imgurl=http://e.lansik.pl/la34/863239cc0029bd7749cb7342&w=400&h=533&ei=FUdPUZurA4nR4QTZ-IDoBQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:37,s:100,i:115&iact=rc&dur=303&page=6&tbnh=167&tbnw=123&ndsp=29&tx=51&ty=94
Konto usunięte
Konto usunięte: Wracając do chłopaków, spotykam sie teraz z kolegą z grupy z uczelni. Ale nikt nic nie mówi że to miałaby być miłośc czy związek, aczkolwiek... rewelacyjnie się czuje w jego towarzystwie i świetnie mi się z nim gada :) dawno nie spotkałam kogoś kto tak by mi pasował :)

pamiętam jak szłaś z nim na randkęęęęęę :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam w sumie nie narzekam. Jakiś czas było mi dziwnie, bo w sumie tkwiłam w związku 2,5 roku.Ale teraz już jest okej. Co do dzieci, nie wyobrażam sobie siebie jako matki póki co, jest dużo za wcześnie.

ja również n ie narzekam, w związkach byłam w sumie 4 lata . Za szybko zaczęłam się bawić w takie 'poważne' sprawy, teraz odpoczywam :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam jak szłaś z nim na randkęęęęęę

Dziś też byłam z nim. na kawie, potem na pizzy, a potem w centrum handlowym oglądaliśmy ubrania :D uwielbiam tego chłopaka! :D
madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a potem w centrum handlowym oglądaliśmy ubrania :D uwielbiam tego chłopaka! :D

:ninja: Ty uważaj, chroń go przed innymi babami, taki się może już nie przydarzyć :P
Paulinessa
Paulinessa
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Za szybko zaczęłam się bawić w takie 'poważne' sprawy, teraz odpoczywam

och jak bardzo podbijam :D ja w sumie też byłam tak jakoś ze 3,5 roku w związkach (w sensie: o których myślałam poważnie)
Paulinessa
Paulinessa
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty uważaj, chroń go przed innymi babami, taki się może już nie przydarzyć :P

I wyobraż sobie że skupialiśmy się na dziale z męskimi ubraniami :D

cos Ty, nie oddam go, tak czy inaczej. :D
madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wyobraż sobie że skupialiśmy się na dziale z męskimi ubraniami :D cos Ty, nie oddam go, tak czy inaczej. :D

jeszcze niech tylko potrafi gotować, ma prawo jazdy i lubi szaleć ;> no i w sumie jeszcze... :D ale to już chyba sama wiesz ;P
Paulinessa
Paulinessa
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze niech tylko potrafi gotować, ma prawo jazdy i lubi szaleć ;> no i w sumie jeszcze... :D ale to już chyba sama wiesz ;P

jest mega przystojny, potrafi gotować jako tako (umie sam o siebie zadbać), ma prawko i... w ogóle :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jest mega przystojny, potrafi gotować jako tako (umie sam o siebie zadbać), ma prawko i... w ogóle

końcówka najlepsza :D jeśli potrafi sobie sam zrobić jajecznicę to nie zginie :P
Paulinessa
Paulinessa
  24 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: końcówka najlepsza :D jeśli potrafi sobie sam zrobić jajecznicę to nie zginie :P

no no, ja tam od kuchni trzymam się dośc daleko :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.