malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  25 Marzo 2013
massacre
massacre: ach ten kobiecy materializm

odpowiadałam tylko na ukryte pytania Magdy :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Marzo 2013
Qbkens
Qbkens: Dyskrymiancja płci mocno

Ciekawe dlaczego tutejsi mezczyzni sie nie nadaja na modow... Moze sa za malo dojrzali? :lol:
Choc wladza ponoc lepsza jest w meskich rekach niz w kobiecych, nie jest wtedy szargana emocjami :ninja: I przychylam sie w sumie do tego, bo gdy modami w wiekszosci byli mezczyzni lub bylo to w jakis sposob wyrownane, byl wiekszy tutaj porzadek. Ale byc moze nie to jest tego powodem.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  25 Marzo 2013
massacre
massacre: Ciekawe dlaczego tutejsi mezczyzni sie nie nadaja na modow... Moze sa za malo dojrzali?

Bo są mężczyznami ? :ninja:
massacre
massacre: Choc wladza ponoc lepsza jest w meskich rekach niz w kobiecych, nie jest wtedy szargana emocjami I przychylam sie w sumie do tego, bo gdy modami w wiekszosci byli mezczyzni lub bylo to w jakis sposob wyrownane, byl wiekszy tutaj porzadek. Ale byc moze nie to jest tego powodem.

Tutaj zawsze modami były kobiety, nie pamiętam żadnego faceta moda na MiU :woot:
massacre
massacre
  25 Marzo 2013
Qbkens
Qbkens: Tutaj zawsze modami były kobiety, nie pamiętam żadnego faceta moda na MiU

Rozminelismy sie gdzies widze, ja ogolnie o calym forum, Ty o MiU :Ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  25 Marzo 2013
Qbkens
Qbkens: Tutaj zawsze modami były kobiety, nie pamiętam żadnego faceta moda na MiU

no raczej, ja pamiętam jarowi, zadziorę i owieczkę tylko.
massacre
massacre
  25 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no raczej, ja pamiętam jarowi, zadziorę i owieczkę tylko

Zadziora tutaj zaczynala? Myslalam, ze na seksie :woot:
Nie wiem co inni na ten temat mysla, ale moim zdaniem MiU jako jedyne nadzoru nie potrzebuje. Nastal spokoj i kultura, czasem jakis spam rzucony przez "obcych" :mrgreen:

Oczywko to nie zasluga Paulinessy... to Jasmina zostawila po sobie taki spokoj i porzadek :zabawa:

Paulinessa
Paulinessa
  25 Marzo 2013
massacre
massacre: Zadziora tutaj zaczynala? Myslalam, ze na seksie

tutaj, potem zmieniła dział :)

massacre
massacre: Nie wiem co inni na ten temat mysla, ale moim zdaniem MiU jako jedyne nadzoru nie potrzebuje. Nastal spokoj i kultura, czasem jakis spam rzucony przez "obcych"

Faktycznie, minęły czasy wielkich kłótni, ale to zasługa tego, że kilka osób stąd odeszło.

massacre
massacre: Oczywko to nie zasluga Paulinessy... to Jasmina zostawila po sobie taki spokoj i porzadek

To nie podlega nawet dyskusji! :rotfl:
massacre
massacre
  25 Marzo 2013

W ogole Prinzo sie na mnie obrazil, za to porownanie do tamtego gostka... Ma teraz depresje i powiedzial, ze zaplace za to (znaczy za psychotropy niezbedne do jego powrotu do zdrowia).
Stwierdzilam, ze musze sie nieco wyluzowac i byc bardziej COOL... Mam zaczac sluchac rapu?

massacre
massacre
  25 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj, potem zmieniła dział

Jej libido bardziej na seks pasuje :tak:

Paulinessa
Paulinessa
  25 Marzo 2013

No właśnie przejrzałam na tą rozmowę na fejsie i powiem szczerze - nie rozumiem problemu. Jestem upośledzona?

Paulinessa
Paulinessa
  25 Marzo 2013
massacre
massacre: Jej libido bardziej na seks pasuje

Nie mam pojęcia co do jej libido ;)
massacre
massacre
  25 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem upośledzona?

chcesz, zebym odpowiedziala? zapraszam na kozetke :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: i powiem szczerze - nie rozumiem problemu

Prinzo ostatnio podlamany chodzi, wiesz, kazda kobieta ma takie dni... a ja jestem ujowym pocieszycielem na to wyglada :Rotfl:

massacre
massacre
  25 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam pojęcia co do jej libido ;)

wg moich obserwacji lepiej jej idzie rozmowa na temat seksu niz mody i urody :zabawa:

mirra20
mirra20
  25 Marzo 2013
massacre
massacre: Zadziora tutaj zaczynala? Myslalam, ze na seksie

również mogę to potwierdzić, bo też pamiętam
pijana
pijana
  25 Marzo 2013
massacre
massacre: Oczywko to nie zasluga Paulinessy... to Jasmina zostawila po sobie taki spokoj i porzadek

Aaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaaahaha xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.