malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  27 Marzo 2013
styka51
styka51: Nawet u spowiedzi dziś byłam ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja byłam tydzień temu xD

nie pamiętam kiedy ostatnio byłam u spowiedzi i póki co się nie zanosi...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na poczcie panie miały w dupie mój brzuch. na pewno młodzi ludzie są milsi, ale jak chciałam się wysikać to nikt mi nic nie powiedział, nie zwrócił uwagi ani nic takiego, z uśmiechem na ustach zawsze mi pokazują łazienkę

Jak ja bylam w ciazy to zalezalo z kolei w jakiej czesci Londynu bylam...
Bedac w ciazy mieszkalam na wschodzie Londynu, czyli najbiedniejszej jego czesci - zero litosci dla ciezarnych, sam plebs, smrod, brud i ubostwo - doslownie. Nawet w zatloczonym autobusie przy 27 stopniach goraca nie ustapili miejsca...

Z kolei w centrum bez zadnego problemu zaliczylam nawet te najbardziej ekskluzywne toalety. Ba! Wpuscili mnie spokojnie do restauracji Gordona Ramsaya, poczestowali nawet sokiem.
Konto usunięte
Konto usunięte: w ikei też ostatnio mnie puścili, mimo, że nie chciałam

nadgorliwi? :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  27 Marzo 2013

dziewczyny czy któraś z Was używa oleju kokosowego w celach spożywczych ? :ziober2:

madzia2143
madzia2143
  27 Marzo 2013
massacre
massacre: Ba! Wpuscili mnie spokojnie do restauracji Gordona Ramsaya

huhuhu chciałabym.
pijana
pijana
  27 Marzo 2013

znakiznaki
styka51
styka51
  27 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a karteczka doszła ?

Nie. nic nie mam ;p
Ja wczoraj wysłałam;p Tylko się nie zdziw, bo mam paskudny charakter pisma :lol:
Bayje
Bayje
  27 Marzo 2013

ja to już w ogóle mam pismo ...

:crylol:

massacre
massacre
  27 Marzo 2013

Gordona niestety nie widziałam, ale słyszałam jego wrzaski z kuchni jak jechał kelnerów :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  27 Marzo 2013

Nawet kelner ma u Niego przerżnięte :D

massacre
massacre
  27 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet kelner ma u Niego przerżnięte :D

wiazanka jedna z najmocniejszych jakie w zyciu slyszalam, myslalam, ze urodze wczesniej :Rotfl:
a w tv go nigdy nie ogladalam, wiec w sumie nie mam porownania, tylko do tego co slyszalam/ czytalam na jego temat.

mmaryja
mmaryja
  27 Marzo 2013
massacre
massacre: nadgorliwi?

kurde, podchodziłam do kasy i już się kobieta darła zza kasy, że 'ta pani pierwsza'. fakt, że pchałam wózek z masą rupieci i fotelem, ale akurat miałam dobry dzień.
a w autobusach to nawet nie wiem, ostatnio przemieszczam się głównie autem, ale na pewno jak się ociepli(kieeeeeeeeeedyś) to zobaczę, ale ogólnie z tego co widziałam, to ustępują ludzie ciężarnym, ale najczęściej tym zaawansowanym u których najpierw idzie brzuch, długo długo nic i dopiero kobieta
massacre
massacre
  28 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde, podchodziłam do kasy i już się kobieta darła zza kasy, że 'ta pani pierwsza'. fakt, że pchałam wózek z masą rupieci i fotelem, ale akurat miałam dobry dzień.

A to chyba kobiety, ktore sa juz matkami bywaja takie. Sama jak widze ciezarna to od razu pomagam :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: to ustępują ludzie ciężarnym, ale najczęściej tym zaawansowanym u których najpierw idzie brzuch, długo długo nic i dopiero kobieta

Bo wtedy wiadomo, ze to ciaza :) Nie chca sie nietaktownie pomylic moze wobec osoby po prostu otylej.
Ja tak mialam. Stalam z dosc duza kolezanka w autobusie, ja bylam w 8 miesiacu ciazy, a brzuch mialam ogromny (bardzo duzo wod plodowych, maly tez nie byl taki maly). Facet wstaje, ustepuje miejsce... mojej kolezance nie mi :Rotfl:

madzia2143
madzia2143
  28 Marzo 2013
massacre
massacre: Gordona niestety nie widziałam, ale słyszałam jego wrzaski z kuchni jak jechał kelnerów

ja oglądam jego programy masaaaaaaakra
Paulinessa
Paulinessa
  28 Marzo 2013

spędziłam w kuchni 3, 5 h właśnie. Oczywiście nic nie piekłam ani nie gotowałam, ale wystarczy mi krojenie wszystkiego, łupanie i łuskanie orzechów, zmywanie, przygotowywanie brytfanek itp.

Nienawidzę tego.

mmaryja
mmaryja
  28 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nienawidzę tego.

a ja uwielbiam!
za to nienawidzę odkurzać, nawet kupiłam sobie genialny odkurzacz i nadal tego nie polubiłam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.