Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1895 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jak ja bylam w ciazy to zalezalo z kolei w jakiej czesci Londynu bylam...
Bedac w ciazy mieszkalam na wschodzie Londynu, czyli najbiedniejszej jego czesci - zero litosci dla ciezarnych, sam plebs, smrod, brud i ubostwo - doslownie. Nawet w zatloczonym autobusie przy 27 stopniach goraca nie ustapili miejsca...
Z kolei w centrum bez zadnego problemu zaliczylam nawet te najbardziej ekskluzywne toalety. Ba! Wpuscili mnie spokojnie do restauracji Gordona Ramsaya, poczestowali nawet sokiem.
nadgorliwi? :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Gordona niestety nie widziałam, ale słyszałam jego wrzaski z kuchni jak jechał kelnerów
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
kurde, podchodziłam do kasy i już się kobieta darła zza kasy, że 'ta pani pierwsza'. fakt, że pchałam wózek z masą rupieci i fotelem, ale akurat miałam dobry dzień.
a w autobusach to nawet nie wiem, ostatnio przemieszczam się głównie autem, ale na pewno jak się ociepli(kieeeeeeeeeedyś) to zobaczę, ale ogólnie z tego co widziałam, to ustępują ludzie ciężarnym, ale najczęściej tym zaawansowanym u których najpierw idzie brzuch, długo długo nic i dopiero kobieta
A to chyba kobiety, ktore sa juz matkami bywaja takie. Sama jak widze ciezarna to od razu pomagam

Bo wtedy wiadomo, ze to ciaza :) Nie chca sie nietaktownie pomylic moze wobec osoby po prostu otylej.
Ja tak mialam. Stalam z dosc duza kolezanka w autobusie, ja bylam w 8 miesiacu ciazy, a brzuch mialam ogromny (bardzo duzo wod plodowych, maly tez nie byl taki maly). Facet wstaje, ustepuje miejsce... mojej kolezance nie mi