Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1893 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
massacre: W ogole Prinzo sie na mnie obrazil, za to porownanie do tamtego gostka... Ma teraz depresje i powiedzial, ze zaplace za to (znaczy za psychotropy niezbedne do jego powrotu do zdrowia). Stwierdzilam, ze musze sie nieco wyluzowac i byc bardziej COOL... Mam zaczac sluchac rapu?
czy Ty kobieto jesteś normalna? nie mówiłem nigdy, że mam depresję i nie zmyślaj opowieści o jakichś zapłatach czy psychotropach! ja pier,dolę, uważałem Cię za kogoś naprawdę bliskiego, a Ty takie akcje urządzasz? W głowie mi się to nie mieści. Zawiodłem się.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
LOL
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wczoraj kupiłam flesza i oglądam a tam sesje niby TOP MODELEK.
zobaczyłam Karoline Malinowską a, że ona też ciężarna to pomyślałam od razu o Tobie :D
obok jest informacja, że sukienki pochodzą, że sklepu SIMPLE CP więc zobacz w tym sklepie :D
Co? Ja ogólnie muszę posprzątać, dla siebie. Może jutro...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail