malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  29 Marzo 2013
Sylvinka
Sylvinka: naszycia na łokciach i tylko coś ponad 90zł.

Właśnie... nie kręcą mnie te naszycia :ninja:
madzia2143
madzia2143
  29 Marzo 2013
styka51
styka51: Właśnie... nie kręcą mnie te naszycia

mnie też. swoją drogą też szukam żakietu.
Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013

a ja zrobiłam bardzo szybko zakupy i teraz oglądam serial, składam ubrania,porządkuje gazety by to jakoś ładnie wyglądało na przyjazd gości, musze jeszcze klatke odświeżyć młodym ... a potem babka, babeczki i inne pierdoły cukiernicze :D

Paulinessa
Paulinessa
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie też. swoją drogą też szukam żakietu.

podbijam,,,
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Marzo 2013

Kim w ciazy w nieciazowych ciuchach - hot or not?

Prasa twierdzi na podstawie nie-ciazowego stylu Kardashian, ze ta musi byc na etapie wypierania ciazy ze swiadomosci, bo nie nosi typowych ciazowych ciuszkow.
Za przyklad bodaja styl Victorii

Jessiki

Reese

Beyonce

Jakie Wasze zdanie w tym temacie? Ja mam mieszane uczucia... Z jednej strony Kim ma jeszcze maly brzuch, ja na tym etapie ciazy tez chodzilam w swoich zwyczajnych (troche wiekszych) ciuchach. Z drugiej strony bedac w ciazy czcilam swoj stan blogoslawiony i nie chadzalam np. w obcislych skorzanych spodniczkach i szpilkach, moj styl byl "spokojniejszy".
Jak chodzi ubrana nasza ciezarna Maryjka?
A Wy? Jak byscie chcialy chodzic ubrane gdy zostaniecie zaciazone? Zmienicie swoj styl?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013

Jeżeli chodzi o Kim to póki co spodobała mi się aby ta stylówka z szarą sukienką z cekinami...
W sumie to chciałabym w okresie ciąży wyglądać jak Victoria ... ona miała tylko 'brzuch' a potem szła ona sama :D

Kim chyba ma ten problem, że ona jak ogłosiła, że jest w ciąży to z dnia na dzień rośnie w oczach ... dlatego ja na jej miejscu nie nosiłabym takich 'obcisłych' ubrań.

Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013

ale ciężarna moda nadaje się idealnie na 'OSOBNY TEMAT' :ziober2:

marta0859
marta0859
  29 Marzo 2013

Kardashian wygląda jak własna karykatura.. :rotfl:
najlepiej Victoria jeżeli chodzi o ogólne wrażenie w czasie ciąży
okropieństwo, nie chcę mieć dzieci i mam nadzieję że mi się nie odmieni, bo nie wyobrażam sobie siebie w takim stanie

styka51
styka51
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: A Wy? Jak byscie chcialy chodzic ubrane gdy zostaniecie zaciazone? Zmienicie swoj styl?

Mój styl jest na tyle zayebisty, że nie będzie co zmieniać :lol:
Choć Maniek powiedział, że widziałby mnie w jeansowych ogrodniczkach :lol: :lol: :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kim chyba ma ten problem, że ona jak ogłosiła, że jest w ciąży to z dnia na dzień rośnie w oczach ... dlatego ja na jej miejscu nie nosiłabym takich 'obcisłych' ubrań

Rosnie cala w oczach - ja w ciazy mialam to samo, choc z opoznieniem, ale cala stalam sie pulchna, nie tylko sam brzuch jak u Victorii - ale tutaj duzy wplyw maja geny.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ciężarna moda nadaje się idealnie na 'OSOBNY TEMAT

w temacie do nabijania nic sie nie dzieje, wiec shoosh!
styka51
styka51: widziałby mnie w jeansowych ogrodniczkach

ostatnio kupilam sobie ogrodniczki i nosze sobie, bo lubie. Nie wygladam w nich ciazowo, choc faktycznie przez jakis czas mi sie z ciaza kojarzyly. W liceum chodzilam w mega za duzych ogrodniczkach (ach ta milosc do Alliyah i 2Paca xD) a teraz mi sie wrocilo :D
Ogrodniczki wydaja mi sie srednio wygodne w ciazy... zwlaszcza gdy sie biega do toalety co chwile, o wiele bardziej wolalam sukienki i tutaj najbardziej siebie ciezarna utozsamiam ze stylem Reese Witherspoon.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: Rosnie cala w oczach - ja w ciazy mialam to samo, choc z opoznieniem, ale cala stalam sie pulchna, nie tylko sam brzuch jak u Victorii - ale tutaj duzy wplyw maja geny.

no własnie.
Beyonce nie należy do szczupłych osób ale ona w trakcie ciąży wyglądała inaczej - ale w sumie nie ma 100 % pewności czy Beyonce w ogole była w ciąży...
pijana
pijana
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w sumie nie ma 100 % pewności czy Beyonce w ogole była w ciąży...
:rotfl: :rotfl: Jak mnie takie rzeczy bawią, a zarazem żenują... Pismaki napiszą głupotę tylko po to, by się pismo sprzedało, a ludzie dają wiarę.
Sylvinka
Sylvinka: Nie słuchaj ich

Jak ktoś się zadowala szmatą to niech nas nie słucha, racja.
Prinz
Prinz: to kiedy wpadasz na ten seks do mnie?

Chuć mi coś ostatnio odeszła, ale jak tylko wróci to dam znać :rotfl:
Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mnie takie rzeczy bawią, a zarazem żenują... Pismaki napiszą głupotę tylko po to, by się pismo sprzedało, a ludzie dają wiarę.

rozumiem, że Ty byłaś na porodówce :D
Paulinessa
Paulinessa
  29 Marzo 2013

Jeśli mowa o mojej ewentualnej ciąży, ubierałabym się "normalnie" tak długo jakbym mogła - tzn. byłoby mi wygodnie i wyglądałoby jakoś bardziej ludzko, bo kim wygląda właśnie (jak Marta uznała) karykaturalnie. Nie dość,, że to ogólnie wielka baba to teraz wygląda naprawdę koszmarnie. Ale chodzenia w butach na wysokich obcasach będąc w ciąży też nie uznaję, pomimo mojego ogólnego uwielbienia do nich - przecież to straszne obciążenie dla kręgosłupa, trzeba być lekko nieodpowiedzialnym

Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pismaki napiszą głupotę

najlepsze jest to, że tutaj jest niby w 3 miesiącu :P
http://www.youtube.com/watch?v=wN9clLQDpUE
a tutaj w czwartym...
http://www.youtube.com/watch?v=vley6TUc1Ow

Rozumiem, że nie każda odrazu dostaje brzuch i tyłek cycki jak Kim .. ale po jej poronieniach (które może też są zmyślone) wątpie by wiedząc o ciąży tak 'skakała' na scenie...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.