Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1897 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
a ja zrobiłam bardzo szybko zakupy i teraz oglądam serial, składam ubrania,porządkuje gazety by to jakoś ładnie wyglądało na przyjazd gości, musze jeszcze klatke odświeżyć młodym ... a potem babka, babeczki i inne pierdoły cukiernicze :D
Kim w ciazy w nieciazowych ciuchach - hot or not?
Prasa twierdzi na podstawie nie-ciazowego stylu Kardashian, ze ta musi byc na etapie wypierania ciazy ze swiadomosci, bo nie nosi typowych ciazowych ciuszkow.
Za przyklad bodaja styl Victorii
Jessiki
Reese
Beyonce
Jakie Wasze zdanie w tym temacie? Ja mam mieszane uczucia... Z jednej strony Kim ma jeszcze maly brzuch, ja na tym etapie ciazy tez chodzilam w swoich zwyczajnych (troche wiekszych) ciuchach. Z drugiej strony bedac w ciazy czcilam swoj stan blogoslawiony i nie chadzalam np. w obcislych skorzanych spodniczkach i szpilkach, moj styl byl "spokojniejszy".
Jak chodzi ubrana nasza ciezarna Maryjka?
A Wy? Jak byscie chcialy chodzic ubrane gdy zostaniecie zaciazone? Zmienicie swoj styl?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jeżeli chodzi o Kim to póki co spodobała mi się aby ta stylówka z szarą sukienką z cekinami...
W sumie to chciałabym w okresie ciąży wyglądać jak Victoria ... ona miała tylko 'brzuch' a potem szła ona sama :D
Kim chyba ma ten problem, że ona jak ogłosiła, że jest w ciąży to z dnia na dzień rośnie w oczach ... dlatego ja na jej miejscu nie nosiłabym takich 'obcisłych' ubrań.
Kardashian wygląda jak własna karykatura..
najlepiej Victoria jeżeli chodzi o ogólne wrażenie w czasie ciąży
okropieństwo, nie chcę mieć dzieci i mam nadzieję że mi się nie odmieni, bo nie wyobrażam sobie siebie w takim stanie
Rosnie cala w oczach - ja w ciazy mialam to samo, choc z opoznieniem, ale cala stalam sie pulchna, nie tylko sam brzuch jak u Victorii - ale tutaj duzy wplyw maja geny.
w temacie do nabijania nic sie nie dzieje, wiec shoosh!
ostatnio kupilam sobie ogrodniczki i nosze sobie, bo lubie. Nie wygladam w nich ciazowo, choc faktycznie przez jakis czas mi sie z ciaza kojarzyly. W liceum chodzilam w mega za duzych ogrodniczkach (ach ta milosc do Alliyah i 2Paca xD) a teraz mi sie wrocilo :D
Ogrodniczki wydaja mi sie srednio wygodne w ciazy... zwlaszcza gdy sie biega do toalety co chwile, o wiele bardziej wolalam sukienki i tutaj najbardziej siebie ciezarna utozsamiam ze stylem Reese Witherspoon.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no własnie.
Beyonce nie należy do szczupłych osób ale ona w trakcie ciąży wyglądała inaczej - ale w sumie nie ma 100 % pewności czy Beyonce w ogole była w ciąży...

Jak ktoś się zadowala szmatą to niech nas nie słucha, racja.
Chuć mi coś ostatnio odeszła, ale jak tylko wróci to dam znać

Jeśli mowa o mojej ewentualnej ciąży, ubierałabym się "normalnie" tak długo jakbym mogła - tzn. byłoby mi wygodnie i wyglądałoby jakoś bardziej ludzko, bo kim wygląda właśnie (jak Marta uznała) karykaturalnie. Nie dość,, że to ogólnie wielka baba to teraz wygląda naprawdę koszmarnie. Ale chodzenia w butach na wysokich obcasach będąc w ciąży też nie uznaję, pomimo mojego ogólnego uwielbienia do nich - przecież to straszne obciążenie dla kręgosłupa, trzeba być lekko nieodpowiedzialnym
najlepsze jest to, że tutaj jest niby w 3 miesiącu :P
http://www.youtube.com/watch?v=wN9clLQDpUE
a tutaj w czwartym...
http://www.youtube.com/watch?v=vley6TUc1Ow
Rozumiem, że nie każda odrazu dostaje brzuch i tyłek cycki jak Kim .. ale po jej poronieniach (które może też są zmyślone) wątpie by wiedząc o ciąży tak 'skakała' na scenie...