malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: ostatnio kupilam sobie ogrodniczki i nosze sobie, bo lubie. Nie wygladam w nich ciazowo, choc faktycznie przez jakis czas mi sie z ciaza kojarzyly. W liceum chodzilam w mega za duzych ogrodniczkach (ach ta milosc do Alliyah i 2Paca xD) a teraz mi sie wrocilo :D Ogrodniczki wydaja mi sie srednio wygodne w ciazy... zwlaszcza gdy sie biega do toalety co chwile, o wiele bardziej wolalam sukienki i tutaj najbardziej siebie ciezarna utozsamiam ze stylem Reese Witherspoon.

O:D
Wiesz, na bank będę chodzić w luźnych sukienkach, spódniczkach jakiś, luźne koszule, taka sytuacja.
A ogrodniczki podobają się Mańkowi, co nie znaczy, że będę w nich łazić ;p
Poza tym nie zapowiada się na ciąże, choć Maniek ciągle ma chęć zostania tatą.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ktoś się zadowala szmatą to niech nas nie słucha, racja.

Ciekawe co jest dla ciebie szmatą, bo ja pisałam o bardzo dobrym materiale.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: Jakie Wasze zdanie w tym temacie?

Szkoda, że nie zrobiłaś z tego oddzielnego tematu.

Mnie się podobają wszystkie. Lubię widok kobiet w ciąży.
Kim robi się coraz większym pączkiem, ale jak na nią przystało bardzo kształtnym.
Myślę, że jednak dałabym sobie na jej miejscu spokój z takim stylem, postawiłabym na wygodę przede wszystkim. Chyba nie mogłabym się czuć komfortowo i w pełni cieszyć się swoim stanem, celebrować go w tak seksownych kieckach, a przede wszystkim w takich butach.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a przede wszystkim w takich butach

Mnie Louboutiny Victorii przerazily :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba nie mogłabym się czuć komfortowo i w pełni cieszyć się swoim stanem

Moje wlasne doswiadczenie nauczulo mnie, ze w tym okresie wszystko potrafi przeszkadzac, uwierac, uciskac, swedzic... Wiec tak, tez nie czulabym sie komfortowo w takich mocno dopasowanych ubraniach.
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, że nie zrobiłaś z tego oddzielnego tematu

Ha! Myslalam o tym. Nastepnym razem ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w sumie nie ma 100 % pewności czy Beyonce w ogole była w ciąży...

to nie ona urodzila corke w styczniu? :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: to nie ona urodzila corke w styczniu?

No ma córkę, więc musiała być w tej ciąży...

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No ma córkę, więc musiała być w tej ciąży...

Ale chodziły plotki, że to nie ona ją urodziła :) ale pewnie to tylko PLOTKI
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  29 Marzo 2013

Stawiam :piwo: dostałam joba:P

Paulinessa
Paulinessa
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Stawiam dostałam joba:P

Gratulacje! :)

co to za praca?
mirra20
mirra20
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gratulacje! :) co to za praca?

dzięki:)
zastępca kierownika sklepu jednej ze skandynawskich sieci handlowych
massacre
massacre
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No ma córkę, więc musiała być w tej ciąży

chyba, ze wg teorii spiskowych, ktore zaczela wczesniej Bayje, zatrudnila surogatke, a sama nosila sztuczny brzuch :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Stawiam dostałam joba:P

Gratulacje d83ddc4d

Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013
Sylvinka
Sylvinka: Ale chodziły plotki, że to nie ona ją urodziła :) ale pewnie to tylko PLOTKI

Dla zainteresowanych
http://www.youtube.com/watch?v=ztvBK0hb9P4
od 0:55 do 1:00 fajny flak na brzuchu XD
Bayje
Bayje
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: chyba, ze wg teorii spiskowych, ktore zaczela wczesniej Bayje, zatrudnila surogatke, a sama nosila sztuczny brzuch

w sumie to tak naprawdę nikt sie nie dowie czy to jej biologiczne czy od surogatki...
Jest film biograficzny o Niej który sama wyreżyserowała i jest tam okres gdzie była w ciąży i wszystkie zdjęcia urywki są 'bez twarzy'...
massacre
massacre
  29 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to tak naprawdę nikt sie nie dowie czy to jej biologiczne czy od surogatki... Jest film biograficzny o Niej który sama wyreżyserowała i jest tam okres gdzie była w ciąży i wszystkie zdjęcia urywki są 'bez twarzy'.

nie interesowala mnie akurat ta sprawa, ale wszystko przeciez jest mozliwe.
a tak poza tematem, bo nie chce nic sugerowac a przypomnialy mi sie afery z handlem dziecmi. Nawet w UK ludzie kupuja za grosze dzieci z Afryki. Choc to bardzo wrazliwy temat.

mirra20
mirra20
  29 Marzo 2013
massacre
massacre: Gratulacje

dzięki sama się sobie dziwię, że się udało:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.