agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: M&S badz w La Senza

Nie znam, ale psozukam w necie potem. Tera ide grajfnac, w pokoju przeszlo tornado chyba :szok:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozmiar polski: NIE PRODUKUJĄ

niektóre firmy chyba już produkują, choć nie jestem na 100 % pewna, do H jednak widziałam, poza tym obecnie w Polsce dostępne są staniki marek brytyjskich, wśród nich bez problemy znajdziesz taki rozmiar
adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli zakładasz sanik który ma w obwodzie 15 cm za dużo to może i wychodzi Ci jakieś B

Jak pójdziesz do zwykleuj sieciówki to typowe A-B to mniej wiecej mój rozmiar, to mialam na mysli. Tak jak i D w siecioowkach jest duze, choc dobrane odpowiednio nie oznaczaja wielkich cycorów.

Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie moge kupic stanik

Zle sie wyrazilam, wybacz. Chodzilo mi o nazwy sklepów.. Jedyne jakie znam to Triumph
styka51
styka51
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: styka pokaz sie w tych szorcikach, co?

Uwaga pokazuję się :

przepraszam za niewyjściowy ryj :ninja:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak pójdziesz do zwykleuj sieciówki to typowe A-B to mniej wiecej mój rozmiar, to mialam na mysli. Tak jak i D w siecioowkach jest duze, choc dobrane odpowiednio nie oznaczaja wielkich cycorów.

ile masz w obwodzie pod biustem?
rozmiar stanika jaki zwykle kupujesz? (nie sama miseczka, cały rozmiar - oba parametry)

Konto usunięte
Konto usunięte: Zle sie wyrazilam, wybacz. Chodzilo mi o nazwy sklepów.. Jedyne jakie znam to Triumph

skąd jesteś? województwo, miasto
w Triumphie chyba nie mają rozmiaru, który podałaś :woot: ja się z tym przynajmniej nie spotkałam
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  9 Agosto 2011
styka51
styka51: przepraszam za niewyjściowy ryj

:rotfl: fajne gatki, ja jednak wole niższy stan :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: ten z prawej? ale brudas

no ten z prawej rasistko :crylol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne gatki, ja jednak wole niższy stan :)

Ja wszystkie spodnie mam biodrówki, a te kupiłam za jakieś 15 zł w jakimś sklepiku... i w sumie nie żałuję. Tylko objadać się w nich nie można :ninja:
adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ile masz w obwodzie pod biustem? rozmiar stanika jaki zwykle kupujesz? (nie sama miseczka, cały rozmiar - oba parametry)

Pod biustem 68 (odejmujac 5 cm na ewentualne rozciagniecie 63) A na biuscie 108.
Staniki zwykle biore na oko, najczesciej jest to 70B, ale wszytskie mi sie wzynaja w cycka(zbyt krotkie).

Konto usunięte
Konto usunięte: skąd jesteś? województwo, miasto

Zakopane - Malopolskie, lub w Dublinie, w Irlandii.
W ostatecznosci moge skoczyc do Nowego Targu lub Krakowa
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: no ten z prawej rasistko

nie jestem rasistka, mam rumunska kolezanke, jest blondynka i jest sliczna :D
poza tym lubie czarnych :ninja:
styka51
styka51: przepraszam za niewyjściowy ryj

twoja twarz mowi wszystko:
"Aska, przegrywasz zycie, bo ja mam pyszne obiady i do tego taka figure"
:smutny:
jakie cyce :w00t: i jakie chude nogi ! ide se popatrzec na Kardashian bo patrzac na was jeszcze dojde do glupiego wniosku ze jestem za gruba :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: nie jestem rasistka, mam rumunska kolezanke, jest blondynka i jest sliczna :D

ja sie z ta banda rumunow wybralem do gejowni, i jakis niemiec sie pyta czy dobrze mi sie ieszka w bukareszcie :ninja: z jaki oburzeniem wyrzucile z siebie 'ich bin polnisch!' :D

massacre
massacre: poza tym lubie czarnych

sprobowalem i tego :swir:

sylwik
sylwik
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pod biustem 68 (odejmujac 5 cm na ewentualne rozciagniecie 63) A na biuscie 108. Staniki zwykle biore na oko, najczesciej jest to 70B, ale wszytskie mi sie wzynaja w cycka(zbyt krotkie).

:Szok:
jaaaaakim cudem sie wciskasz w 70B majac w cycku 108?!?
ja mam chyba 87 w cycku i nosze 70C:woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: sprobowalem i tego :

duza pala ci sie trafila?

Prinz
Prinz: czy dobrze mi sie ieszka w bukareszcie

:crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: twoja twarz mowi wszystko: "Aska, przegrywasz zycie, bo ja mam pyszne obiady i do tego taka figure" jakie cyce i jakie chude nogi ! ide se popatrzec na Kardashian bo patrzac na was jeszcze dojde do glupiego wniosku ze jestem za gruba

Hahahahaha :D
Nie mam chudych nóg, na dodatek mam pełno siniaków - nie wiem od czego ;c
A Kim Kardashian ma meeega ładną buźkę i kozacką figurkę, taką ach :pavarotti:
Prinz
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: duza pala ci sie trafila?

duza, ale zachowywal sie jak totalny pasyw jak krecil ze mna. pozniej sie co innego okazalo :P
pozniej znajomi sie smiali ze rano mialem malpe, a wieczore polecialem na bambus (ten nieszczesny chinczyk :lol: