agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Agosto 2011
368212:
z diamencikami

ilu karatowe? :swir:
Konto usunięte
Konto usunięte: mi zawsze doradzaja :P

moj mlody testuje zawsze wszystko na sobie, a potem wraca pachnacy taki do domu, a moj facet tylko kiwa glowa... tak jak wczoraj, moj przyjechal do domu, wchodzi, a my na sofie siedzimy i sobie paznokcie polerujemy :swir: "geja mi z syna robisz" zawsze slysze :ninja: ale i tak sie cieszy, tlumacze mu, ze wpajam mlodemu od dziecinstwa dbanie o siebie, ze kobiety lubia mezczyzn z zadbanymi dlonmi :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli od Ciebie to krzesło to napiszę jeszcze 15 postów na ten temat

podkrecasz mnie :w00t:

Prinz
Prinz: trzeba sie wyszumiec :)

tak, zgadzam sie :ziober2: dlatego w Twoim wieku szumialam zamiast zmieniac pieluchy :lol: na wszystko przychodzi czas :*

Prinz
Prinz: jeszcze odpowiedzi nie mam!

praca mnie wezwala, troche wyrozumialosci, ja tu pracuje :swir:
btw, mam mega pozew, jednego pracodawce o:
1. discrimination
2. unfair dismissal
w tym podpunkty, wiadomo, no appropriate paperwork provided, etc
bedzie grubo bo NO NEGOTIATION INVOLVED
3. accident at work not reported !!! - gruba rekompensate ziomek dostanie :rotfl: w tym kraju takie rzeczy? nie do pomyslenia!

no i wiadomka, szef mnie nadal poniza, i musialam isc do banku w zwiazku z tym, ze mu sie nie chcialo :rotfl: standard :and:

Prinz
Prinz: odzywia i nawilza w moim przypadku.

hmm, ja zawsze uzywam TYLKO szamponu i odzywki. Mam maske Elvive/ Elseve, ale mam takie uczucie jakby mi obciazala wlosy :and:

Prinz
Prinz: ja po kapieli, zmagam sie ze sucha skora dloni, rak i nog, wiec dla mnie to najlepsze rozwiazanie.

na dlonie mam takie mega za ** biaszczy krem peelingujaco nawilzajacy, szoruje nim dlonie jak peelingiem, namaczam w misce/ zlewie whatever - uo matko, raczusie jak skorka niemowleca potem :ziober2:
Prinz
Prinz: no wlasnie w polsce jest inaczej

naprawde? :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheWitch
TheWitch
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: moj mlody testuje zawsze wszystko na sobie, a potem wraca pachnacy taki do domu, a moj facet tylko kiwa glowa... tak jak wczoraj, moj przyjechal do domu, wchodzi, a my na sofie siedzimy i sobie paznokcie polerujemy "geja mi z syna robisz" zawsze slysze ale i tak sie cieszy, tlumacze mu, ze wpajam mlodemu od dziecinstwa dbanie o siebie, ze kobiety lubia mezczyzn z zadbanymi dlonmi

moj ma to samo, nawet u mojej mamy jak jestem, to chodzi i szuka kremow do twarzy, zeby sobie buzie posmarowac i szminek/balsamow na usta :rotfl:
i jeszcze jak ''mua'' robi ustami, zeby mu sie rowno balsam rozsmarowal :rotfl:
TheWitch
TheWitch
  8 Agosto 2011
Prinz
Prinz: no wlasnie w polsce jest inaczej i po przyjezdzie do cywilizacji sie zdziwilem

:rotfl:
ja w sumie nie pamietam jak jest w polsce, bo jak mialam 15scie lat to sie nie interesowalam tak tym wszystkim :P
massacre
massacre
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze jak ''mua'' robi ustami, zeby mu sie rowno balsam rozsmarowal

:crylol:
w piatek bylam z nim w bootsie, wzial sobie wybral szminke tester, wysmarowal usta przed lusterkiem, kulturalnie ja pozniej odlozyl, podszedl do mnie (ja stalam przy kasie juz):
"Mummy, Im ready! We can go to the playground now!"
ekspedientki sikaly, daly mu testery za friko - wiadomo, mamusia tez skorzysta :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheWitch
TheWitch
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: w piatek bylam z nim w bootsie, wzial sobie wybral szminke tester, wysmarowal usta przed lusterkiem, kulturalnie ja pozniej odlozyl, podszedl do mnie (ja stalam przy kasie juz): "Mummy, Im ready! We can go to the playground now!" ekspedientki sikaly, daly mu testery za friko - wiadomo, mamusia tez skorzysta

:crylol: kozak :rotfl:

btw - odpisalam Ci w temacie o wlosach, nie wiem czy widzialas :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: tak, zgadzam sie dlatego w Twoim wieku szumialam zamiast zmieniac pieluchy na wszystko przychodzi czas :*

ja pieluchy chyba zostawie na 40stke :D

massacre
massacre: praca mnie wezwala, troche wyrozumialosci, ja tu pracuje btw, mam mega pozew, jednego pracodawce o: 1. discrimination 2. unfair dismissal w tym podpunkty, wiadomo, no appropriate paperwork provided, etc bedzie grubo bo NO NEGOTIATION INVOLVED 3. accident at work not reported !!! - gruba rekompensate ziomek dostanie w tym kraju takie rzeczy? nie do pomyslenia! no i wiadomka, szef mnie nadal poniza, i musialam isc do banku w zwiazku z tym, ze mu sie nie chcialo standard

wspolczuje Dzoanno :and:

massacre
massacre: hmm, ja zawsze uzywam TYLKO szamponu i odzywki. Mam maske Elvive/ Elseve, ale mam takie uczucie jakby mi obciazala wlosy

ja ostatnio uzylem jakiejs odzywki elvive i mega mi obciazyla wlosy.

massacre
massacre: naprawde?

no jak poszlismy do sephory to patrzaly na nas jak zlodzei i jeszcze bezczelne sledzily.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja w sumie nie pamietam jak jest w polsce, bo jak mialam 15scie lat to sie nie interesowalam tak tym wszystkim :P

ja tez nie, mama mi kupowala kosmetyki xD

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ChicaBombb
ChicaBombb
  8 Agosto 2011

massacre
massacre
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw - odpisalam Ci w temacie o wlosach, nie wiem czy widzialas :D

widzialam, zamowie dzisiaj z 4 :ninja:

massacre
massacre
  8 Agosto 2011
Prinz
Prinz: ja pieluchy chyba zostawie na 40stke :D

Prinz
Prinz: wspolczuje Dzoanno

pozwu? ja sie tam ciesze :ziober2:
a i do banku lubie chodzic, wszyscy mnie znaja, traktuja jak swojego ziomka :swir: wiesz, zawsze pogadamy, np dzisiaj co robilismy w weekend, czy moja nowa karta kredytowa juz przyszla :rotfl: 2 savingsy u nich otworzylam wiec wiesz :lol: A ze moj szef ma w tym samym banku konto firmowe dwoch swoich firm, trzecia i czwarta ma w innym :ninja: to zawsze mam tam po drodze :D

Prinz
Prinz: ja ostatnio uzylem jakiejs odzywki elvive i mega mi obciazyla wlosy.

gdzies czytalam, ze jak sie uzywa maski i zaczyna obciazyc wlosy, to znaczy ze wlosy juz jej nie potrzebuja :woot: tyle ze ja kuwa rzadko jej uzywam a nie sadze bym miala zdrowe wlosy i zeby tego nie potrzebowaly - tyle lat rozjasniania - a nie chce mi sie mask innych szukac, bo ja tam z wlosami nie mam jakies manii, myc mi sie ich nawet nie chce :rotfl:

Chicabomb - jaki zegarek fajowy :w00t:

massacre
massacre
  8 Agosto 2011
Prinz

no i dobrze. o ile facet moze, to kobieta 40letnia to juz nieporozumienie.

ostatnio moj kumpel sie oburzyl jak powiedzialam, ze jestem na nie adopcji przez Eltona. (kolega gej) a ja mu, ze nie dlatego, ze jest gejem, tylko dlatego, ze jest za stary. simple

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  8 Agosto 2011
Prinz

i kto to mowi ;] a niedawno pisales, ze moj facet skoro ma 31 lat to JUZ NIE MA SZANS NA BYCIE MLODYM OJCEM, HIPOKRYTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
massacre
massacre
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ze moj facet skoro ma 31 lat to JUZ NIE MA SZANS NA BYCIE MLODYM OJCEM, HIPOKRYTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no bo nie ma, mlodym ojcem mozna sie stac, jak sie zapyli w max 22 roku zycia :lol:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: no bo nie ma, mlodym ojcem mozna sie stac, jak sie zapyli w max 22 roku zycia

tak, tak, racja, ale chodzi mi o sposob w jaki to napisal, wiesz, z taka pogarda czy cos w tym stylu a teraz sam chce robic to samo :ninja:
massacre
massacre
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, tak, racja, ale chodzi mi o sposob w jaki to napisal, wiesz, z taka pogarda czy cos w tym stylu a teraz sam chce robic to samo

eee tam, tak jak pisalam wielokrotnie, o ile kobiete goni zegar biologiczny, to facet moze miec i 45 lat i spokojnie nadaje sie na tatusia - o ile jest w formie wiadomo :D

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: eee tam, tak jak pisalam wielokrotnie, o ile kobiete goni zegar biologiczny, to facet moze miec i 45 lat i spokojnie nadaje sie na tatusia - o ile jest w formie wiadomo :D

Ja mysle ze dla kobiety optymalny wiek na dziecko to jest tak 22- 26 lat, gora 30. :-)