agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: duza, ale zachowywal sie jak totalny pasyw jak krecil ze mna. pozniej sie co innego okazalo :P

hahahaha

chetnie pogadam ale nie tutaj, i tak mam miano slut, nie chce sie pograzac :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
styka51
styka51: Nie mam chudych nóg

no nie... moj komputer wyszczupla :lol:
wez sie puknij w czolo chodzielcu! :rotfl:
figura klepsydry, wszystko na miejscu :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  9 Agosto 2011
styka51
styka51: przepraszam za niewyjściowy ryj

:crylol:
Nie no jak Ty coś powiesz to padam :rotfl:
pijana
pijana
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pod biustem 68 (odejmujac 5 cm na ewentualne rozciagniecie 63) A na biuscie 108. Staniki zwykle biore na oko, najczesciej jest to 70B, ale wszytskie mi sie wzynaja w cycka(zbyt krotkie).

... Nie mam pytań :zonk: Nie wiem jak w XXI wieku można kupować staniki na oko, jeszcze takie, które się wrzynają ? :zonk: Żałosne...
ChicaBombb
ChicaBombb
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pod biustem 68 (odejmujac 5 cm na ewentualne rozciagniecie 63) A na biuscie 108. Staniki zwykle biore na oko, najczesciej jest to 70B, ale wszytskie mi sie wzynaja w cycka(zbyt krotkie).

rany, kobito nie wyobrazam sobie jak to wyglada;/ na 10000 pro nie masz B, nie patrz sie na sieciowki, bo to nie miejsce na kupowanie dobrze dobranych stanikow, zwlaszcza z tak duzym biustem... ja mam 77/100 i nosze 75G (36FF brytyjskie), Ty mozesz miec jeszcze wieksza miseczke (nie mam pod reka dobrego kalkulatora do mierzenia rozmiaru). w PL tez takie duze robia (chociazby kris line;)), wejdz na wizazu na forum biusciastych, tam jest mnostwo info na temat mierzenia biustu i cyckonoszy. w UK tym bardziej beda staniki o nietypowym rozmiarze:)
ChicaBombb
ChicaBombb
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ie wiem jak w XXI wieku można kupować staniki na oko,

na oko to chlop w szpitalu lezal, wszystko trzeba mierzyc:tak:
Paulinessa
Paulinessa
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: mi wyszlo tak

A mi tak, chyba jestem jednak płaska.:lol2:
Rozmiar brytyjski: 30 (65) D
Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 28 (60) E
Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 32 (70) B
Rozmiar polski: 65C
ChicaBombb
ChicaBombb
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W kalkulatorze tu : http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

z tego mi wyszlo:
Rozmiar brytyjski: 32 FF
Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 30GG
Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy:34E
Rozmiar polski:70I

:ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: chetnie pogadam ale nie tutaj, i tak mam miano slut, nie chce sie pograzac

ja mam miano pedala, zalozmy klub xD

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: no nie... moj komputer wyszczupla wez sie puknij w czolo chodzielcu! figura klepsydry, wszystko na miejscu :D

A z tymi ustawieniami monitora, to różnie jest ;p
Mam se baranka strzelić?
Ojojoj :D Się rumienie ... ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no jak Ty coś powiesz to padam

No sama prawda przecież :D

Rozmiar brytyjski: 30 (65) E
Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 28 (60) FF
Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 32 (70) D
Rozmiar polski: 65F

A ja kupuję DD w porywach do małego E i pasi :woot:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zakopane - Malopolskie, lub w Dublinie, w Irlandii. W ostatecznosci moge skoczyc do Nowego Targu lub Krakowa
Intimo

ul. Dietla 50 Kraków
Marcille

ul. Długa 18 31-146 Kraków
Obssesion

Bonarka City Center ul. Henryka Kamieńskiego 11 lokal HO8 Kraków
Red Naomi

ul. Szaflarska 174 C.H.Alma Market 34-400 Nowy Targ
Dobrana

Galeria King Square (I piętro) ul. Powstańców Wielkopolskich 18, 30-553 Kraków.
Brabella

ul. Kazimierza Wielkiego 31 30-074 Kraków

znajdziesz tam frey'ę, rozmiarówka bez problemu

Konto usunięte
Konto usunięte: Pod biustem 68 (odejmujac 5 cm na ewentualne rozciagniecie 63) A na biuscie 108.

Konto usunięte
Konto usunięte: Staniki zwykle biore na oko, najczesciej jest to 70B

nakopałabym w tyłek, no! jakie 70B przy takich wymiarach... pod biustem mierz 65, a miseczka duuuzo wieksza niz b
darek69pop
darek69pop
  9 Agosto 2011

oglądacie Mode na sukces?
co sądzicie o sexie rodzinnym w tym filmie?
wymiana zonami i inne

TheWitch
TheWitch
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A mi tak, chyba jestem jednak płaska. Rozmiar brytyjski: 30 (65) D Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 28 (60) E Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 32 (70) B Rozmiar polski: 65C

nie przejmuj sie, ja jestem tylko 1 rozmiar wiecej tzn 30dd/e - 28f :P

Konto usunięte
Konto usunięte: oglądacie Mode na sukces? co sądzicie o sexie rodzinnym w tym filmie? wymiana zonami i inne

to nie temat do dyskutowania o modzie na sukces, masz nizej temat do nabijania, tam sobie pisz.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 Agosto 2011

Wykupiny c.d

Charms Apart - 44zł

Komplet YES: zawieszka 59 zł + kolczyki 149 zł - szlifowane cyrkonie widoczne obustronnie

I to z moich 'wymogów' na tyle, wybrałam sobie to co chciałam i powiedzialam, ze nic wiecej nie chce, ale wiem, ze bedzie cos jeszcze, prawdopodobnie perfumy (domniewam, ze rozowa puma), jakis łańcuszek (prawdopodobnie linka) i bransoletka wysadzana cała cyrkoniami, bo kiedys mu mowilam ze taka chce. Jestem przewidujaca :ninja:

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: ja mam miano pedala, zalozmy klub xD

Własnie oglądałam program Sexual Education, dwóch żydowskich gejów sie wypowiadalo na temat swojej seksualności, jeden rabin koło 80-tki, drugi koło 20-tki. Normalnie akceptowani, przez otoczenie, rodziny, synagogi do których uczeszczaja. Opowiadali o tym ze mogą być homo i mogą być religijni. Ze Bog ich kocha bo stworzył ich takich jakimi sa. Jedynym "zmartwieniem" matki tego młodego, w sumie marzeniem, ze chcialaby by jej syn miał żydowskiego partnera :rotfl:

Tylko Polska dzika