agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: Czyli jestes gotowa Wg mnie jak kobieta patrzy wstecz i sobie mysli, o wybawilam sie, moge teraz posiedziec w domu - to jest dobrze. Nie wyobrazam sobie z kolei czegos takiego u nastolatki, bo jezeli nastolatka przezyla i jest gotowa to albo byla galerianka albo nie dojrzala nawet do swojego nastoletniego wieku i gada glupoty

Hahaha ;p
Jak sobie pomyślę, jaka ja byłam głupiutka z 3 lata do tyłu, to szok :lol:

massacre
massacre: Chciec to moc :D Ja sobie mowilam, ze jak nie znajde odpowiedniego materialu genetycznego, to sie sama po niego udam... do banku spermy

W sumie, to bardzo mądre.
Teraz jak myślę z kim ja się zadawałam jak młodsza byłam... a bron boże, żeby którykolwiek z nich ojcem został. W sumie, to jeden już jest ojcem :lol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Agosto 2011
massacre
massacre:

hahaha dlatego postanowilem sie spotkac z bambusem :crylol:

massacre
massacre: buahahahahaha co zapuscil?

jakies te ichnie harfy, cos, do jogi to to dobre, ale nie do piedolenia.

massacre
massacre: oni tancza identycznie jak u Borata w wiosce

wiem, tanczylem z jednym rumunem hahaha, nigdy wiecej.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Dostalam pelno gadzetów z Victorii Jackson. Nie znam babki, ale opakowania sa nie dla blondynek. Pol godziny dzis próbowalam dojsc jak sie co otwiera.
Jutro wypróbuje i zrobie zdjecia magicznych pudeleczek :D
Ps. Slyszalyscie cos o tej firmie? Jakies opinie ?
TheWitch
TheWitch
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dostalam pelno gadzetów z Victorii Jackson. Nie znam babki, ale opakowania sa nie dla blondynek. Pol godziny dzis próbowalam dojsc jak sie co otwiera. Jutro wypróbuje i zrobie zdjecia magicznych pudeleczek :D Ps. Slyszalyscie cos o tej firmie? Jakies opinie ?

:Crylol: dobre :D
szczerze mowiac, nie mialam z tym stycznosci wczesniej, wrzuc zdjecia :w00t:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: hahaha dlatego postanowilem sie spotkac z bambusem

ja na tej rumunskiej imprezie rzucilam, ze ujowa muza i ze chetnie bym sie pobujala w jakims czarnym klubie - towarzystwo ucichlo i spojrzalo na mnie dzikim wzrokiem :ninja:

Prinz
Prinz: jakies te ichnie harfy, cos, do jogi to to dobre, ale nie do piedolenia.

:rotfl:

Prinz
Prinz: wiem, tanczylem z jednym rumunem hahaha, nigdy wiecej.

ja na chrzcinach tanczylam z kolezanki ojcem, moj staruszek to przy nim John Travolta :crylol: i jak przytupuja i jodluja jakies oji oji joooo :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: ja na tej rumunskiej imprezie rzucilam, ze ujowa muza i ze chetnie bym sie pobujala w jakims czarnym klubie - towarzystwo ucichlo i spojrzalo na mnie dzikim wzrokiem

oni maja jakis kompleks, ze rumunski to najbardziej latino jezyk, oni to latynosi, rumunski styl zycia zajebisty etc.

wole ich niz bulgarow.

massacre
massacre: ja na chrzcinach tanczylam z kolezanki ojcem, moj staruszek to przy nim John Travolta i jak przytupuja i jodluja jakies oji oji joooo

ahahaha wies tanczy i spiewa.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: oni maja jakis kompleks

ano maja, jak polaki :tak:
Prinz
Prinz: rumunski to najbardziej latino jezyk

:crylol:
lacina jest przeciez twarda i maja bardzo wyrazne SZ, a rumunskie SZ jest jeszcze bardziej miekkie od polskiego :woot:
tych co znam nie sa tacy zakompleksieni, sasiad na przyklad ostatnio gadal, ze jest bogaty bo ma £4000 oszczednosci na koncie :ninja: kij, ze 3-4 dni pozniej jego dupa przylazla do mnie sie pytac o £300 na rent, bo Landlord przylazl a oni nie mieli i im brakowalo :rotfl:
gorsze to niz polaki :lol:

Prinz
Prinz: rumunski styl zycia zajebisty etc.

wez... zastanawialam sie kiedys, dlaczego moja sasiadka cala ciaze przechodzila w pizamie - doslownie, takiej flanelowej :woot:
co sie okazalo, ze oni tak po domu chodza - jakby dopiero co z lozka wstali :crylol:
no kuwa wracam z pracy, ona smieci wyrzuca w pizamie, pytam sie czy dopiero wstala, czy idzie spac, a ona krzyzyki w oczach, ze nie wie o co chodzi :ninja:

Prinz
Prinz: wole ich niz bulgarow.

nie wiem, nie mialam przyjemnosci, jako ze smierdza i sie nie myja, nie zblizam sie do nich :rotfl:

Prinz
Prinz: ahahaha wies tanczy i spiewa.

czasami dobrze powrocic do czasow pierwotnych

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wrzuc zdjecia

Zrobilam. Telefon troche zmienia kolory, ale to nie wazne :L

1. - Najbradziej skomplikowane. Wyglada niepozornie. Male kwadratowe pudeleczko.

Gdy otworzy sie w polowie nie ma nic :P

Ale jak sie pociagnie za to u góry, dziala jak rozkladane lózko

Od gory : Lusterko, cienie, cienie, blyszczyki
A jak sie zlaczy 2 i 3 czesc to zostaja blyszczyki z lusterkiem. Cwane ! :D

Ciag dalszy w drugim poscie :D
adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011

2.

To mi wypadlo z boków : (Pedzelki, mascara, lip pencil, eye pencil)

Po rozlozeniu na pól : lusterko, roz i bronzer jak mniemam :D

Wyjmowana szyfladka z blyszczykami (trzeba sie nameczyc zeby wyjac)

Szufladka z cieniami

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciag dalszy w drugim poscie :D

uo matko, ja bym pewnie skonczyla rzucaniem tego pudelka o sciane - wkurzaja mnie takie rzeczy milion w jednym - tzn podobaja mi sie, ale zawsze gdzies upuszcze, potem juz zamkniecie nie dziala i uj wszystko strzelil.

A tak poza tym to zapomnialam napisac, co kupilam sobie w piatek przed zakupami designerskimi, gdy zwolnilam sie wczesniej z pracy.

Rano idac do pracy wyrylam sie jak pingwin na asfalcie drac swoje biale spodnie na kolanach. Upaprana w blocie polecialam do Tesco bez przymierzania wzielam dwie pary spodni - extra slim sztruksy granatowe, ktore sa spoko poza tym, ze jak to sztruksy przecietnej jakosci rozciagaja sie i zsuwaja mi sie dupy a na kolanach sie marszcza i wygladam jak wiesniak. no i kupilam jeansy w bardzo ciemnym granacie, pomyslalam, ze juz bede miala na jesien i zime :D skinny (czyli rurki :woot:) i sa MEEEEEGAAAAA - bez przymierzania, 8 funa tylko - Tesco rulez :lol:

potem i tak siedzialam w pracy pol godziny i poszlam w pi ** du na zakupy i nie wrocilam :rotfl:

massacre
massacre
  9 Agosto 2011

Ja piedole Adra wyglada to jak jakis szpiegowski gadzet Jamesa Bonda :crylol:

znajdujesz wszystko?

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011

Ciag dalszy dwójki :
Druga szufladka z cieniami

Po boku strugaweczka

3 Tusz do rzes. Bialy to jakas odzywka, brazowy to tusz (ciemny braz)

4. Paleta z cieniami (u góry) i blyszczykami (na dole) i lusterkiem. Na szczescie prosta w obsludze, wystarczy otworzyc :D Choc te pudeleczka z cieniami sie ruszaja, wiec podejrzewam ze mozna wyjac i zamieniac. Do tego levelu jeszcze nie dotarlam :D

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: uo matko, ja bym pewnie skonczyla rzucaniem tego pudelka o sciane - wkurzaja mnie takie rzeczy milion w jednym - tzn podobaja mi sie, ale zawsze gdzies upuszcze, potem juz zamkniecie nie dziala i uj wszystko strzelil.

Ja uwielbiam takie dziadostwa :L Czuje sie jak mala dziewczynka z calym zestawem do zabaw :D

massacre
massacre: gadzet Jamesa Bonda znajdujesz wszystko?

Teraz juz taa, obcykana jestem :ziober2:
massacre
massacre
  9 Agosto 2011

NA OSTATNIM WIDZE PRZEDZIALEK MIEDZY CYCORKAMI :w00t:

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011

Hahaha, wlasnie zauwazylam ze uwiecznilam swoje zwisy na ostatnim zdjeciu :crylol: I tak dobrze, ze nago nie chadzam :L