agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I tak dobrze, ze nago nie chadzam

a szkoda, szkoda, byloby na jakie suteczki popatrzec :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: ano maja, jak polaki

ale najsmieszniejste jest to, ze polacy w niemczech w ogole nie trzymaja sie razem, mam znajomych w innych nacjach, polacy by mnie sprzedali za 1€

massacre
massacre: tych co znam nie sa tacy zakompleksieni, sasiad na przyklad ostatnio gadal, ze jest bogaty bo ma £4000 oszczednosci na koncie kij, ze 3-4 dni pozniej jego dupa przylazla do mnie sie pytac o £300 na rent, bo Landlord przylazl a oni nie mieli i im brakowalo gorsze to niz polaki

ahahahaha moze burzuje za bardzo zaszaleli w harrods i braklo na rent xD

massacre
massacre: wez... zastanawialam sie kiedys, dlaczego moja sasiadka cala ciaze przechodzila w pizamie - doslownie, takiej flanelowej co sie okazalo, ze oni tak po domu chodza - jakby dopiero co z lozka wstali no kuwa wracam z pracy, ona smieci wyrzuca w pizamie, pytam sie czy dopiero wstala, czy idzie spac, a ona krzyzyki w oczach, ze nie wie o co chodzi

ah to moj znajomy rumun chodzi caly czas w butach wizytowch a la gierek. do wszystkiego.

massacre
massacre: nie wiem, nie mialam przyjemnosci, jako ze smierdza i sie nie myja, nie zblizam sie do nich

ja mialem nieprzyjemnosc. jeden w ogole po angielsku nie mowil, i caly czas mowili poi swojemu nawet w miedzynarodowym towarzystwie. mysleli ze nie rozumiem jak obgadywali, a tu rybka, bo jezyk troche podobny do naszego i rosyjskiego.

massacre
massacre: czasami dobrze powrocic do czasow pierwotnych

imperium osmanskie! xD

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: a szkoda, szkoda, byloby na jakie suteczki popatrzec

Nie ma co pokazywac, cycki mi ostatnio trasformuja :D
Musze jutro isc do lekarza (nienawidze! Kapanie, ubieranie, malowanie, polgodzinna droga, czekanie w poczekalni godzine- wszytsko po to zeby widziec lekarza na 5 minut -.-) zmienic tabletki anty (bo to chyba winowajca :ninja:) tak mnie suty bola, ze ledwo co cycki w stanik pakuje. I jakies takie wieksze sa :woot:
Mam celibat od chyba 2 tygodni, bo jakas mokrawa jestem, nie czuje sie z tym zbyt komfortowo :D
massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: ale najsmieszniejste jest to, ze polacy w niemczech w ogole nie trzymaja sie razem, mam znajomych w innych nacjach, polacy by mnie sprzedali za 1€

ja te kuwy polskie drozej bym sprzedala, do burdeli sie nadaja :crylol:

Prinz
Prinz: moze burzuje za bardzo zaszaleli w harrods i braklo na rent xD

harrods? ona nie pracuje, zawsze ja prosze zeby paczki mi odbierala jak jestem w pracy - notka "zpstaw u sasiada" - i ona mowi, ze Next jest drogi ze to ze tamto, ile ja zarabiam :ninja: chcialam jej kiedys powiedziec, ze wystarczy PRACOWAC nie trzeba od razu duzo zarabiac, ale ugryzlam sie w jezyk, bo byc moze i ja niedlugo bede siedziec w domu :and:

Prinz
Prinz: w butach wizytowch a la gierek.

jakie to sa :crylol:
chyba kojarze, ale wez wklej zdjecie, chce sie posmiac :crylol:
oni tez takie nosza, wiesz na wieksze okazje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kapanie, ubieranie, malowanie, polgodzinna droga, czekanie w poczekalni godzine

spinam sie do lekarza po pracy, a jak nie, to i tak zawsze przed wyjsciem gdzies biore prysznic, malowac to piedole, do przychodni nie bede sie malowac - z reszta do lekarza nie chodze, chyba ze jako osoba towarzyszaca, moj menszczysna chorowity jest :and:

udam sie za niedlugo wyjac implanta antykoncepcyjnego. maly zabieg.

a i mam konsultacje w szpitalu przed operacja, ale to 16 wrzesnia, wiec chyba bede musiala odlozyc zachodzenie w ciaze :woot:

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: zachodzenie w ciaze

A chcesz miec dzidzie ? :D

massacre
massacre: chyba ze jako osoba towarzyszaca

Moj man nie ma czasu ze mna isc :zly: - razniej by mi bylo czekac z nim, ale on wolny tylko wieczorami, jak przychodnia zamknieta.
bordoax34
wpis jest ukryty
bordoax34
wpis jest ukryty
Prinz
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: ja te kuwy polskie drozej bym sprzedala, do burdeli sie nadaja

tutaj polki ida podobno za 30-40€ xDDDDDDDD

massacre
massacre: ona nie pracuje, zawsze ja prosze zeby paczki mi odbierala jak jestem w pracy - notka "zpstaw u sasiada" - i ona mowi, ze Next jest drogi ze to ze tamto, ile ja zarabiam chcialam jej kiedys powiedziec, ze wystarczy PRACOWAC nie trzeba od razu duzo zarabiac, ale ugryzlam sie w jezyk, bo byc moze i ja niedlugo bede siedziec w domu

dobrze ze nic nie powiedzialas. ja tu sie nauczylem ze czasem lepiej sie zamknac i swoje myslec, bo ludzie potrafia byc niesamowicie msciwi.

massacre
massacre: oni tez takie nosza, wiesz na wieksze okazje

tu wieksza okazja to wypad do gejowni :lol:

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A chcesz miec dzidzie ? :D

tak planujemy na przyszly rok, co bedzie to bedzie :)
chcemy miec na czerwiec/ lipiec, wiec wypadaloby we wrzesniu sie zaczac juz starac ;)

massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: tu wieksza okazja to wypad do gejowni

ten jej rumunt ma takie wiejskie z podrabianej skory weza czy cos, z takimi spiczastymi czubkami :rotfl: jak cygan :ziober2:

Prinz
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: ten jej rumunt ma takie wiejskie z podrabianej skory weza czy cos, z takimi spiczastymi czubkami jak cygan

no ten tez, to pol cygan tak w ogole. kufa, mam chyba fotke nawet.

a na dole massz mojego szefa z suczkami :lol:

adra1992
adra1992
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: chcemy miec na czerwiec/ lipiec

Jam jest 1 lipiec, moja mama tez sie postarala 19 lat temu :lol2:

Zbocze z tematu. Nie wiem jakim cudem ale z tych tabeli do staników wyszlo mi ze mam 65JJ.
W kalkulatorze tu : http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
Wyszlo:
Rozmiar brytyjski:28 (60) L
Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy:NIE MA
Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy:30 (65) JJ
Rozmiar polski: NIE PRODUKUJĄ

Pytanie : Gdzie moge kupic stanik ? (PL lub IRL)
Wie ktos jak wyglada taki stanichor?

Bo przegladalam forum i wiekszosc babeczek nawet z duzymi cycorkami mialy mala roznice miedzy obwodem pod cyckami a na nich. Ja mam tej roznicy 45 cm, przez co moze sie wydawac ze mam balony, a wcale nie mam (wyglada na typowa miseczke A lub B), tylko dosc takie odstajace mam te cyce ;d
massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Prinz
Prinz: no ten tez, to pol cygan tak w ogole. kufa, mam chyba fotke nawet.

ten z prawej? ale brudas :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Zbocze z tematu. Nie wiem jakim cudem ale z tych tabeli do staników wyszlo mi ze mam 65JJ. W kalkulatorze tu : http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Wyszlo: Rozmiar brytyjski: 28 (60) L Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: NIE MA Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 30 (65) JJ Rozmiar polski: NIE PRODUKUJĄ Pytanie : Gdzie moge kupic stanik ? (PL lub IRL) Wie ktos jak wyglada taki stanichor?

to jakas bzdura mierzyc sie w internecie, zmierz sie jak bedziesz w IRL - czesto w M&S badz w La Senza mierza ci odpowiedni rozmiar, powinno sie mierzyc co 6 miesiecy :)

mi wyszlo tak :szok:
Rozmiar brytyjski: 32 (70) HH
Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 30 (65) JJ
Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 34 (75) GG
Rozmiar polski: NIE PRODUKUJĄ

wiadomo, ze w Polsce nie produkuja, w Polsce nie wypada miec cyckow :rotfl:

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie : Gdzie moge kupic stanik ? (PL

Białystok nie jest dużym miastem a znajdzie się tam co najmniej 7 takich sklepów (tyle na razie odkrylam), w większych miejscowościach chyba nie powinno być z tym problemu

Konto usunięte
Konto usunięte: Wie ktos jak wyglada taki stanichor?

a jak ma niby wyglądać? :ninja: normalnie...

poza tym nie sugeruj się do końca tym, co wyliczył Ci kalkulator, z doświadczenia wiem, że rozmiarówka różni się u danych marek, najlepiej dokładnie się zmierzyć, określić mniej więcej rozmiar, wybrać sę do sklepu i mierzyć staniki w tymże rozmiarze oraz te z miseczką o rozmiar większą oraz mniejszą

Konto usunięte
Konto usunięte: wyglada na typowa miseczke A lub B

jeśli zakładasz sanik który ma w obwodzie 15 cm za dużo to może i wychodzi Ci jakieś B :zonk: