agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ten plus, ze moje Kochanie jezdzi praca-dom, dom-praca, nawet nigdzie z kolegami sie nie szlaja

ja mam ten plus ze moj z chlopami pracuje tylko :ziober2:
gorzej jak sie dostanie do strazy pozarnej, tam sa fajne strazacki, sama bym na nie poleciala :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ten plus, ze moje Kochanie jezdzi praca-dom, dom-praca, nawet nigdzie z kolegami sie nie szlaja

jak teraz nie jezdzi na uczelnie, to moj tez tak kursuje wiec sie nie martwie;) a w nastepnym semestrze bedzie jezdzil tylko w jeden dzien na jeden przedmiot, iwec bedziemy miec wiecej czasu dla siebie:zakochany:

massacre
massacre: normalnie :D nie krepuj sie

ano bo nie wiedzialam, kogo cytowac:rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: ja mam ten plus ze moj z chlopami pracuje tylko

O moj tez, to tez wielki plus :-) tylko wlasnie od tej bylej (pi*da je*ana! :martuska:) mama pracuje w tej firmie w biurze i często do 'mamy' przyjezdza.

massacre
massacre: gorzej jak sie dostanie do strazy pozarnej, tam sa fajne strazacki, sama bym na nie poleciala

:pavarotti: to juz gorzej.

Babsy
Babsy: jak teraz nie jezdzi na uczelnie, to moj tez tak kursuje wiec sie nie martwie;) a w nastepnym semestrze bedzie jezdzil tylko w jeden dzien na jeden przedmiot, iwec bedziemy miec wiecej czasu dla siebie

to sie ceni, ile mam kolezanek co marudza, ze woli piwo od nich itp, a moj to nawet piwa nie pije :-) jak zamieszkacie razem to jeszcze Ci sie odbije tymczasem hehe, chyba, ze mieszkacie.
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: tak wlasnie myslalam, jak sie wlaczyc w pogadanki;) mam tak samo. wczesniej, kiedy moj Piekny jezdzil w weekendy na zjazd do Wawy, szlag mnie trafial, ze on tam sptyka sie ( w sensie na uczelni) z innymi laskami, one moze z nim flirtuja a ja nie moge nic z tym zrobic;P

To jest straszne...
Ja wiem jak mój w handlu pracował i codziennie z tymi samymi babkami jeździł... Myślałam, że zdechnę... No masakra -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: To i tak dobrze, ze mu ufasz, ja mojego sprawdzalam notorycznie, a teraz tez mu ufam, nawet po tym incydencie z telefonem.

Wiesz... ja znam jego wszystkie hasła : na nk, na fb, na poczty ( nawet firmową) i wchodze, nawet nie po to, by sprawdzić, po prostu sam mi każe wiadomości czytać. A telefon mu sprawdzam, w sumie to są 3 telefony, ale też to ogarniam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: o, jak cos to pisz, pomoge Ci hahaa

Ta laska mnie kiedyś od dzieciaków wyzywała, coś... Na NK takie bluzgi szły, że masakra. A jak się kiedyś przypadkiem napatoczyła, to nie potrafiła gęby otworzyć. Svka :ninja:
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: ano bo nie wiedzialam, kogo cytowac

No... Tyle madrosci w tak krotkim czasie padlo, do tego zdjecia mojego faceta Cie oniesmielily - rozumiem Cie moja droga :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ile mam kolezanek co marudza, ze woli piwo od nich itp,

ostatnio to ja jestem czasiej "po kilku piwkach" niz on :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Wiesz... ja znam jego wszystkie hasła : na nk, na fb, na poczty ( nawet firmową) i wchodze, nawet nie po to, by sprawdzić, po prostu sam mi każe wiadomości czytać. A telefon mu sprawdzam, w sumie to są 3 telefony, ale też to ogarniam :D

O kurde, to tak jak ja, PIONA ;d ja tego wymagam, nie moglabym byc z facetem co nie pozwala mi zajrzeć do swojego telefonu! przeciez kuwicy bym dostala chyba :and: a mojemu juz zaufalam do tego stopnia, ze nie sprawdzalam mu fona chyba od roku i masz, z byłą sobie pisywal :martuska:

styka51
styka51: Ta laska mnie kiedyś od dzieciaków wyzywała, coś... Na NK takie bluzgi szły, że masakra. A jak się kiedyś przypadkiem napatoczyła, to nie potrafiła gęby otworzyć. Svka

normalne :ninja: na nk kozak a w realu mięczak ;d
massacre
massacre
  11 Agosto 2011

*czesciej

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: ostatnio to ja jestem czasiej "po kilku piwkach" niz on

ja tez, piona :calusek:
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Wiesz... ja znam jego wszystkie hasła : na nk, na fb, na poczty ( nawet firmową) i wchodze, nawet nie po to, by sprawdzić, po prostu sam mi każe wiadomości czytać. A telefon mu sprawdzam, w sumie to są 3 telefony, ale też to ogarniam :D

O jaaa.... u nas w zwiazku to ja jestem ta sprawdzana wiecznie, bo niby cos ukrywam i mam glupie statusy na fejsbuku :rotfl:

Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zamieszkacie razem to jeszcze Ci sie odbije tymczasem hehe, chyba, ze mieszkacie.

jeszcze nie mieszkamy:)

styka51
styka51: Ja wiem jak mój w handlu pracował i codziennie z tymi samymi babkami jeździł... Myślałam, że zdechnę... No masakra -,-

oj domyslam sie ze bylo Ci ciezko;)

massacre
massacre: No... Tyle madrosci w tak krotkim czasie padlo, do tego zdjecia mojego faceta Cie oniesmielily - rozumiem Cie moja droga

a powiem Ci, ze niezle ciacho, jeszcze jak wspomnialas o tym mundurze strazackim, mmm:pavarotti: moj tez myslal zeby isc do strazy, ale na razie od wrzesnia idzie do stacji unasieniania zwierzat i bedzie wsie bawil z bycza sperma:lol2:
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: ostatnio to ja jestem czasiej "po kilku piwkach" niz on

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez, piona

skad ja to znam:lol2: w sobote po mnie przyjechal, jechalismy na grilla, i zaraz: "łoo, juz 4 piwa wypilas, bla bla bla!"
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O kurde, to tak jak ja, PIONA ;d ja tego wymagam, nie moglabym byc z facetem co nie pozwala mi zajrzeć do swojego telefonu! przeciez kuwicy bym dostala chyba a mojemu juz zaufalam do tego stopnia, ze nie sprawdzalam mu fona chyba od roku i masz, z byłą sobie pisywal

Piątka!
Fajne jest to, że jak teraz ma firme z bratem, to rzadko ma możliwość spotkania jakichkolwiek dziewuch, soł czuje się pewniejsza. A jak wraca z pracy, to w domu ma jeszcze zapierdziel. W sumie ja na jego miejscu nie wyrobiłabym z taką ilością pracy :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: normalne na nk kozak a w realu mięczak ;d

W sumie... co ja sobie będę na jakąś blacharę język strzępić :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: moj tez myslal zeby isc do strazy,

kiedys spotykalam sie z jednym strazakiem, to sa ruchacze. :and:

a tak w temacie, zgodnie z tradycja musze klatke przystroic no nie.. :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Piątka! Fajne jest to, że jak teraz ma firme z bratem, to rzadko ma możliwość spotkania jakichkolwiek dziewuch, soł czuje się pewniejsza. A jak wraca z pracy, to w domu ma jeszcze zapierdziel. W sumie ja na jego miejscu nie wyrobiłabym z taką ilością pracy

pewnie jest tak zmeczony ze nie ma sily nifdzie wyjsc z kolegami, to Ci pewnie tez pasuje :lol: