agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: mnie to piedoli, ja sie na swoim slubie bede musiala napic- albo jeszcze i przed, z nerwow

Ty ja tez mysle czy setke se nie ebnac zanim Piter po mnie przyjdzie :crylol:

Babsy
Babsy: wszedzie teraz ten krupnik widuje na jakis imprezach;)

dobra wodka :-)
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty ja tez mysle czy setke se nie ebnac zanim Piter po mnie przyjdzie

dobry pomysl;P u kogos juz nie wiem kogo, widzialam na plycie z wesela, ze mloda sobie wino popijala czekajac na mlodego:P

Konto usunięte
Konto usunięte: dobra wodka :-)

dla mnie kazda smakuje tak samo- tylko smakowe odrozniam troche;)
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi rodzice nic nie narzucaja :-) na szczescie, jedynie o wodke sie poklocilismy, mama chciala bolsa, a ja nie ma być krupnik :D ale jak narzuca kto ma byc to zle.

Tzn. wiesz.. ja myślę, że gdyby doszło co do czego, to tata przetłumaczyłby mamie, że ma się nie wtrącać. I byłoby dobrze, no ale głupoty pierdzieli ;p
A krupnik... moja babcia go lubi :lol;

massacre
massacre: hahaha, no moj rozrzutny jest, na moich finansach nie ma prawa lapy polozyc choc hojna jestem i kupuje mu wiele prezentow :D

Ja jestem strasznie skąpa, ostatnio z mojej winy przeyebaliśmy 400 zł i smutno mi się zrobiło, że to kara za te moje sknerstwo :ninja:
Ale juz odrobiliśmy ;p
A gdybym mogła, to ciągle kupowałąbym mu prezenty, znam jego gust i wiem, że wolałby komplet kluczy imbusowych zamiast nowych perfum czy koszuli ;p

massacre
massacre: Ja jestem ekonomistka z wyksztalcenia, a pracuje w srodowisku prawnikow i oszustow/ kombinatorow finansowych - wszystko zawsze licze i na liczeniu bazuje :D

Łeee... to juz wiem, czemu nawet te śluby Cię nie jarają... ekonomiści chyba aż za bardzo twardo stąpają po ziemi ;p

Babsy
Babsy: u mnie podobnie, gospodarstwo pewnie bedzie na niego. ale ja nie chcialabym sie tloczyc u niego w domu w 6 osob, nie moc sobie spokojnie paradowac w staniku i gaciach po chalupie czy chocby nago, kiedy u mnie by stal pusty dom;/

No i niby byłoby Wasze, ale jednak ktos by byl... Mój ostatnio powiedział, że chciałby pociągnąć dom w górę, tylko nie wiadomo czy jest sens... Poza tym myślę, ze dalibyśmy radę pobudować nowy mały domek.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: dobry pomysl;P u kogos juz nie wiem kogo, widzialam na plycie z wesela, ze mloda sobie wino popijala czekajac na mlodego:P

:ninja: wino to za mało, najlepiej od razu relanium

Babsy
Babsy: dla mnie kazda smakuje tak samo- tylko smakowe odrozniam troche;)

ja odrozniam :ninja: ale nie opisuje haha

styka51
styka51: Tzn. wiesz.. ja myślę, że gdyby doszło co do czego, to tata przetłumaczyłby mamie, że ma się nie wtrącać. I byłoby dobrze, no ale głupoty pierdzieli ;p A krupnik... moja babcia go lubi :lol;

Jasne, tata tez mamie przegada zawsze :-) zreszta mamy zawsze musza wszystko po swojemu, wiesz jak jest...
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zreszta mamy zawsze musza wszystko po swojemu, wiesz jak jest...

Nie byłabym zdziwiona, gdybym za jakieś 25 lat była taka sama ;p
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Nie byłabym zdziwiona, gdybym za jakieś 25 lat była taka sama ;p

ja tez gadam: ja mojej corce to bede pozwalac na to i na to, yhym... :ninja: bede tak samo zrzedzic jak moja mama hahahaha, Ty pewnie tez, i kazda z nas!
adra1992
adra1992
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: u kogos juz nie wiem kogo, widzialam na plycie z wesela, ze mloda sobie wino popijala czekajac na mlodego:P

Moj tata na swój wlasny slub upil sie wraz ze swiadkiem (moim kuzynem). U taty bylo widac zmeczenie, kuzyn natomiast zasypial na laweczce. A tylko jednego Pana Tadeuszka na pól szczelili :crylol:
Az wrzuce fotasza

To stojace czarne to moj tata, to pólzywe czarne na lawce to mój kuzyn - z nim jak widac bylo ciut gorzej :lol2: Ja jestem schowana z tylu, widac tylko moje blond wloski i jedno oko.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To stojace czarne to moj tata, to pólzywe czarne na lawce to mój kuzyn - z nim jak widac bylo ciut gorzej Ja jestem schowana z tylu, widac tylko moje blond wloski i jedno oko.

mloda siksa ta jego zona :ninja:
adra1992
adra1992
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mloda siksa ta jego zona

Ojciec mial w maju 39 urodziny, zonka ma chyba 24 albo 25 :woot: Nie mam nk, zeby wejsc i sprawdzic :crylol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: A gdybym mogła, to ciągle kupowałąbym mu prezenty, znam jego gust i wiem, że wolałby komplet kluczy imbusowych zamiast nowych perfum czy koszuli ;p

To Mojego kręcą wedki, splawiki i inny badziew XD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to pólzywe czarne na lawce to mój kuzyn - z nim jak widac bylo ciut gorzej

:rotfl: slaba glowke biedactwo ma:lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ojciec mial w maju 39 urodziny, zonka ma chyba 24 albo 25 Nie mam nk, zeby wejsc i sprawdzic

O.. a myslalam, ze po 40 :-)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Łeee... to juz wiem, czemu nawet te śluby Cię nie jarają... ekonomiści chyba aż za bardzo twardo stąpają po ziemi ;p

Zyski, inwestycje, oszczędności, numerki, paragrafy to mnie kręci :w00t:
Moja słabością jest gambling, ale rozsądnie póki co, raz przegrywam, dwa razy wygrywam :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

adra1992
adra1992
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: slaba glowke biedactwo ma

W sumie nie taka slaba. Szybko pili chyba (nie bylo mnie przy tym) a i w kosciele dosc cieplo bylo. A zaraz po mszy bylo wesele. Tam sie nie pilo na kieliszki tylko na butelki. Kuzyn pil cala noc, od stolika do stolika.
Mimo mlodego wieku ja dosc dlugo wytrzymalam ( i nic nie jadlam :and: Wielka mi wyzera, wszystko z miesem). Odpadlam dopiero jako trzecia, tortu nie doczekalam :crylol:
adra1992
adra1992
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O.. a myslalam, ze po 40 :-)

Nie wyglada zbyt mlodo (plus pali i lubi sie napic, to niszczy skóre i organizm), a jeszcze aparat mu siwe wlosy zrobil :X W rzeczywistosci nie widzialam jeszcze u niego zadnego siwego wlosa