agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011

a to Was przebije- znam haslo do jego konta internetowego:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: kiedys spotykalam sie z jednym strazakiem, to sa ruchacze.

moj moze ruchac tylko mnie:lol2: i jak nie ma chcicy, co mu sie rzadko zdarza, to musi byc chory:rotfl:
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: ostatnio to ja jestem czasiej "po kilku piwkach" niz on

A propo:
Wczoraj byłam na piwku ze znajomymi, wypiłam dwa duże i potem coś jesio... A przed chwila dzwoni do mnie Maniek i tekst: Zdradziłaś mnie wczoraj? Bo coś za dużo słodkich smsów mi piszesz... No a tak na serio, ile wypiłaś...
Sprawdza mnie... bajerant jeden ;p

massacre
massacre: O jaaa.... u nas w zwiazku to ja jestem ta sprawdzana wiecznie, bo niby cos ukrywam i mam glupie statusy na fejsbuku

Jakby mój zaczął czytać te moje statusy... oj tam, oj tam ;p

Babsy
Babsy: oj domyslam sie ze bylo Ci ciezko;)

Jak każdej w podobnej sytuacji ;)
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Jak każdej w podobnej sytuacji ;)

za duzo bab w otoczeniu faceta nie dziala zdrowo na nasza psychike:lol2:
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie jest tak zmeczony ze nie ma sily nifdzie wyjsc z kolegami, to Ci pewnie tez pasuje

No pasuje mi... czasem kumple przyjdą.
O właśnie. Ostatnio był odpust u mojego wujka ( pisałąm w innym temacie o jedzeniu jakie tam było :zakochany:) no i miałąm jechać z Mańkiem, a on mi mówi, że jedzie na ten odpust ze swoim kumplem... Zaczęłam mu wrzucać, że jest kryptogejem, że ze mną jest tylko na pokaz a w rzeczywistości Kulek go zapina, coś... Jaka ja wredna jestem :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: a to Was przebije- znam haslo do jego konta internetowego

mnie nie przebilas, tez znam ;d

Babsy
Babsy: moj moze ruchac tylko mnie i jak nie ma chcicy, co mu sie rzadko zdarza, to musi byc chory

:crylol:
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Zaczęłam mu wrzucać, że jest kryptogejem, że ze mną jest tylko na pokaz a w rzeczywistości Kulek go zapina, coś... Jaka ja wredna jestem

:rotfl:
[color=white]ksdndjvf
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: a to Was przebije- znam haslo do jego konta internetowego

Ooooo :D
No to jakby nie patrzeć.. masz faceta w garści :lol2:

Babsy
Babsy: za duzo bab w otoczeniu faceta nie dziala zdrowo na nasza psychike

A jeszcze jak nie są najbrzydsze, to już w ogóle ciekawie działa.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: No pasuje mi... czasem kumple przyjdą. O właśnie. Ostatnio był odpust u mojego wujka ( pisałąm w innym temacie o jedzeniu jakie tam było ) no i miałąm jechać z Mańkiem, a on mi mówi, że jedzie na ten odpust ze swoim kumplem... Zaczęłam mu wrzucać, że jest kryptogejem, że ze mną jest tylko na pokaz a w rzeczywistości Kulek go zapina, coś... Jaka ja wredna jestem

o kur.. to przebilas nawet mnie buahahahaha :crylol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: No to jakby nie patrzeć.. masz faceta w garści

ja tez znam, no ale slub za 3 tyg wiec co sie dziwic, zreszta podal mi haslo po zareczynach ktore byly 20.02 w zeszlym roku, wiec pewnie mi ufa ;d
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Ooooo :D No to jakby nie patrzeć.. masz faceta w garści

jak cos wiecej zarobi, to bede sobie przelewac, bo na razie kokosow tam nie ma:lol2:

styka51
styka51: A jeszcze jak nie są najbrzydsze, to już w ogóle ciekawie działa.

jakby moj mial pracowac z armia dlugonogich, cycatych modelek to bym mu natychmiast kazala rzucic ta robote;P
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy:

Konto usunięte
Konto usunięte: o kur.. to przebilas nawet mnie buahahahaha

Na początku się śmiał i mówił, że moje cipucha jest najfajniejsza i nic więcej nie chce, potem, że mnie kocha i jestem najważniejsza, a na koncu strzelił focha... A w efekcie i tak pojechał ze mną, najedlismy się, pogadaliśmy i poszliśmy na molo :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez znam, no ale slub za 3 tyg wiec co sie dziwic, zreszta podal mi haslo po zareczynach ktore byly 20.02 w zeszlym roku, wiec pewnie mi ufa ;d

No w sumie... Nie ma się co dziwić ;) Dobrze, że Ci ufa.

W ogóle, stresujesz się przed ślubem?
Babsy
Babsy
  11 Agosto 2011

shit, juz zapomnialam to haslo:lol2: choc pewnie raczej myle wielkosci liter i kropki nie w tym miejscu;P

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Na początku się śmiał i mówił, że moje cipucha jest najfajniejsza i nic więcej nie chce, potem, że mnie kocha i jestem najważniejsza, a na koncu strzelił focha... A w efekcie i tak pojechał ze mną, najedlismy się, pogadaliśmy i poszliśmy na molo

No, trzeba dopiąć swego :-) ma być po TWOJEMU albo wcale.
Ja tak zawsze mowie:
Będzie po mojemu albo wcale! Chyba, ze Ty się zgodzisz to wtedy będzie po naszemu :lol: (ale i tak po mojemu)

styka51
styka51: W ogóle, stresujesz się przed ślubem?

i to kuwa jak :and:
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: shit, juz zapomnialam to haslo choc pewnie raczej myle wielkosci liter i kropki nie w tym miejscu;P

Hahaha ;)
Pomyślisz i sobie przypomnisz.

Ja wczoraj sprawdzałam czy pamiętam hasło do mojego kumpla na nk, o tego:

i okazało się, że udało mi się zalogować, to wzięłam od razu zaakceptowałam swoje zaproszenie do znajomych :lol:

A i zdjęcie z wczoraj, byłam po dwóch piwach i małych frytkach :mniam:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Agosto 2011
Babsy
Babsy: od wrzesnia idzie do stacji unasieniania zwierzat i bedzie wsie bawil z bycza sperma

pierwszy raz widze takie slowo :crylol:
uo matko, czlowiek sie uczy cale zycie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail