agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  19 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czy jedno opakowanie mi wystarczy na 10 dni ?

oczywiście, bez żadnych problemów.

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle mam dylemat jaką ilość tego kupić i jakie moce filtrów, mam ten pechowy fototyp (oparzenia itp.) więc chyba kupię 30tkę do twarzy, 30tkę do ciała i 50tkę do ciała, bo 50tkę do twarzy mam z LRP

w sephorze jest taki filtr w którym możesz regulować sobie moc, do ciała to raczej będzie dobry. do twarzy weź 50 i przy tym pozostań bo twarz masz ciągle na słońcu, chyba że będziesz chodziła w kapeluszu/czapce no to spokojnie możesz wziąć 30/40. to samo z ciałem, możesz wziąć 30/40 i unikać słońca w najgorszych godzinach i często się smarować
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

pizamke w asdzie bo mi sie spodobala :w00t:

i bylam w bodyshopie, kupilam znajomej zestaw taki: http://www.thebodyshop-usa.com/gifts/view-all-gifts/mango-shower-scrub-soften-luxury-gift-set.aspx
i sobie przy okazji wzielam arbuzowe dwa blyszczyki maslo:
styka51
styka51
  19 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Kupiłam sobie sukieneczkę, dwa lakiery do paznokci, grzebień, dwa szampony do włosów, maszynkę jednorazową, gumki do włosów, wsuwki, lakier do włosów... I chyba wsio :woot:
Zdjęcia wstawię po weekendzie ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Agosto 2011

erzuc foty

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  19 Agosto 2011

Biedaczkowe foty robione telefonem:

pijana
pijana
  19 Agosto 2011

Dwa razy ta sama fota :zonk:

pijana
pijana
  19 Agosto 2011

Kolejno:
2 dezodoranty Nivea, jeden kosztował 10 zł, a dwa 14 zł, więc wzięłam dwa
Capivit Sun System, był w promocji za jakieś 7 zł
Chusteczki odświeżające Cleanic
2 szampony BioVax
Odżywka L'oreal ze spłukiwaniem, przyspieszacz opalania Kolastyna
Gaz pieprzowy :crylol:
Gąbka i lakier z Sephory
Impregnat do obuwia
Sandały Lacoste

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sandały Lacoste

po ile te?

biale i brazowe widzialam na wyprzedazy u mje w londku za £99 stwierdzilam, ze piedole nie kupuje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Agosto 2011

fajne te sandalki :Tak:

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  19 Agosto 2011

ostatnio kupiłem flaszkę :crylol:

pijana
pijana
  19 Agosto 2011
massacre
massacre: po ile te? biale i brazowe widzialam na wyprzedazy u mje w londku za £99 stwierdzilam, ze piedole nie kupuje

200 zł, przecena z 400, potrzebowałam na wyjazd... Jeszcze się zakochałam w Air Max'ach, które mogę mieć za 270, bo kosztują 300, ale mam rabat... A dokładnie jakieś 290 zł mi zostało, chyba je w poniedziałek albo wtorek kupię :lol2: Zakupoholiczka ze mnie straszna.
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne te sandalki

Thx :D Zastanawiałam się nad białymi, a raczej takimi jasno-ecru, ale nie robiły takiego wrażenia jak czerwone, a ja lubię się rzucać w oczy :kv3:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Thx :D Zastanawiałam się nad białymi, a raczej takimi jasno-ecru, ale nie robiły takiego wrażenia jak czerwone, a ja lubię się rzucać w oczy

tez bym wybrala czerwone, jak juz wspomnialas bardziej rzucaja sie w oczy :mrgreen:
pijana
pijana
  19 Agosto 2011

Jeszcze takie fajniutkie baleriny od Hilfigera były za 160, ale przyniosła mi buta od pary z magazynu i był zafarbowany na niebiesko :and: Kura :martuska: Ale kupię Air Maxy !

asiulcia1
asiulcia1
  20 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 szampony BioVax

dobry jest ten szampon, zadowolona jestes z niego ? :)
pijana
pijana
  21 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry jest ten szampon, zadowolona jestes z niego ? :)

Bardzo, z maski BioVax Latte również, zresztą poleciły mi to dziewczyny stąd :)