agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Agosto 2011

troche z weekendu i troche z dzisiaj, po rozmowie stwierdzilam ze wydam troche siana :ninja:
Topshop buy one get one free £7

opaska, wygladam w niej jak kobieta pracy lata 50-te - kij taki impuls przy kasie :and:

Next - przecena letnia, razem dalam £22 za bluzke i spodnie

polecam ten balsam kokosowy, tzw shimmering - zostawia srebrne drobinki ktore slicznie rozswietlaja skore w sloncu :zakochany: Serii Mango nie musze polecac :D
Buciorki dla mojego Mlodego :D jest w tym wieku, gdzie caly czas rosnie, buty musze mu kupowac co 3-4 miesiace :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asiulcia1
asiulcia1
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: One normalnie są dość drogie, i maski i szampony koło 20 zł, dlatego zawsze kupuję w Super-Pharm na promocji za 12 :)

to spora różnica, ale oczywiście u mnie Super-Pharm nie ma więc muszę kupić w zwykłej aptece.
pijana
pijana
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: Buciorki dla mojego Mlodego :D

:napalony: Zajebiste
massacre
massacre: opaska, wygladam w niej jak kobieta pracy lata 50-te - kij taki impuls przy kasie

Ładnemu we wszystkim ładnie :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: to spora różnica, ale oczywiście u mnie Super-Pharm nie ma więc muszę kupić w zwykłej aptece.

No to pewnie cena będzie sroga :x
styka51
styka51
  22 Agosto 2011

Soł...
W piątek kupiłam sobie kiecke za 25 zł:D

W rzeczywistości jest jakaś taka inna.. łososiowa bardziej.

mleko do ciała z ziaji i masło kakaowe, antyperspirant z adidasa i chusteczki,

lakiery ( ten pomarańczowy jest mamuśki).
Lakier do włosów:

szampony

Ten Lawendowy jest świetny, włosy mam po nim takie miękkie :zakochany:

pijana
pijana
  22 Agosto 2011

Kupiłam
http://allegro.pl/la-roche-anthelios-50-spray-200ml-promocja-hit-i1768844595.html
http://allegro.pl/la-roche-posthelios-balsam-po-opalaniu-promocja-i1769231142.html x2
W ogóle ostatnio w temacie o wydawaniu pieniędzy pisałam o tysiącu miesięcznie, ostatnio dostałam 1200 zł i wydałam w niewiele ponad tydzień... Przerażam samą siebie, naprawdę nadaję się do leczenia :-/

styka51
styka51
  22 Agosto 2011
styka51
styka51: lakiery ( ten pomarańczowy jest mamuśki).

O fak!
Sorry, za brudną szafkę... dopiero teraz zauważyłam :ninja:
massacre
massacre
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zajebiste

dzienks, mlodemu tez sie podobaja :ziober2: balam sie bo on jest wybredny... tak to jest jak od malego uczy sie stylu, szybko wyrobil sobie wlasne zdanie :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio dostałam 1200 zł i wydałam w niewiele ponad tydzień... Przerażam samą siebie,

:szok: i mnie przerazasz! .. chociaz w polsce z tymi cenami... przepuscilabym te siano w tak samo krotkim czasie :ninja: i to jest odpowiedz dlaczego na wakacje do PL nie jezdze - nie stac mnie :lol: :and:

styka51
styka51: O fak! Sorry, za brudną szafkę... dopiero teraz zauważyłam

:crylol:
dopiero jak napisalas zaczelam szukac :rotfl:
ty brudasie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 Agosto 2011

a w ogole styka sukienke prosze zalozyc na siebie i pstryknac fote - tak na wieszaku to ujowo wyglada... ale jak wsadzisz w nia te swoje cycorki :w00t:
nie zawiedz mnie :)

feuliette
feuliette
  22 Agosto 2011

i jakby się nie obeszło jakbym nie kupiła lakierów do paznokci
styka51
styka51
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: a w ogole styka sukienke prosze zalozyc na siebie i pstryknac fote - tak na wieszaku to ujowo wyglada... ale jak wsadzisz w nia te swoje cycorki nie zawiedz mnie :)

Fota już jest...

jak ja wyglądam bez kredki pod okiem.... o żal :ninja:
massacre
massacre
  22 Agosto 2011
styka51
styka51: jak ja wyglądam bez kredki pod okiem.... o żal

nie widac nawet ksztaltu cyca twego :and:
tamta z wesela mi sie bardziej podoba :w00t:

a oczy masz duze :pavarotti:

styka51
styka51
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: nie widac nawet ksztaltu cyca twego tamta z wesela mi sie bardziej podoba a oczy masz duze

Bo ja ogólnie lubię takie zwiewne rzeczy ;p
Tylko ta weselna jakaś taka obcisła mi wyszła, o...
I podobno byłam najlepszą dupą na weselu :lol:

massacre
massacre: a oczy masz duze

Moje oczy to jest jedna wielka tajemnica, w którą nie warto się zagłębiać... ;p
styka51
styka51
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: Next - przecena letnia, razem dalam £22 za bluzke i spodnie

Kuwa.... jak ja Wam zazdroszczę tych cen...
W PL za 22 zł to ledwie bluzkę kupię :ninja: Albo i nie ;c
massacre
massacre
  22 Agosto 2011
styka51
styka51: I podobno byłam najlepszą dupą na weselu

akurat w to nietrudno uwierzyc :pavarotti:

styka51
styka51: Kuwa.... jak ja Wam zazdroszczę tych cen... W PL za 22 zł to ledwie bluzkę kupię Albo i nie ;c

nom, Polska jest prze***na pod tym wzgledem... a w Londynie, zaraz przy zrodle to w ogole jestes najblizej tych wszystkich przecen - to co nie zejdzie to idzie w Europe :rotfl:

pijana
pijana
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: i mnie przerazasz! .. chociaz w polsce z tymi cenami... przepuscilabym te siano w tak samo krotkim czasie i to jest odpowiedz dlaczego na wakacje do PL nie jezdze - nie stac mnie

No właśnie, nawet nic wielkiego nie kupiłam... Trochę kosmetyków, sandały, trochę bielizny (i to jeszcze wszystko na przecenach !), trochę jedzenia i bilet na koncert (70 zł)... Tragedia :-/
massacre
massacre: dzienks, mlodemu tez sie podobaja balam sie bo on jest wybredny... tak to jest jak od malego uczy sie stylu, szybko wyrobil sobie wlasne zdanie

I prawidłowo :ziober2: