agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Martitta
Martitta
  21 Agosto 2011

Zamówiłam ten zestaw Joico k-pak co agoosiaaa pokazywała :w00t: Zobaczymy jak się będzie sprawował :mrgreen:

TheWitch
TheWitch
  21 Agosto 2011
Martitta
Martitta: Zamówiłam ten zestaw Joico k-pak co agoosiaaa pokazywała Zobaczymy jak się będzie sprawował

z tej strony co podalam :w00t:
daj znac, kiedy przyjdzie, bo milobyloby wiedziec, ile faktycznie zajmuje przesylka :mrgreen:
TheWitch
TheWitch
  21 Agosto 2011

* milo byloby.

asiulcia1
asiulcia1
  21 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo, z maski BioVax Latte również, zresztą poleciły mi to dziewczyny stąd :)

Właśnie o masce czytałam na temacie o fryzurach i się zastanawiałam nad nią, ale teraz to na pewno kupię maskę i do tego ten szampon. :mrgreen:
pijana
pijana
  21 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie o masce czytałam na temacie o fryzurach i się zastanawiałam nad nią, ale teraz to na pewno kupię maskę i do tego ten szampon.

One normalnie są dość drogie, i maski i szampony koło 20 zł, dlatego zawsze kupuję w Super-Pharm na promocji za 12 :)
pijana
pijana
  21 Agosto 2011

Wczorajsze

Korektor do lakieru do paznokci, INGLOT
Szczoteczka (?) do rzęs, INGLOT
Pędzelek, Rossman

Martitta
Martitta
  21 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tej strony co podalam

Nie Aguś. Z allegro. Sprawdziłam najpierw czy jest to dostępne w Polsce. Jak by nie było to bym zamówiła tam. Jak skończę zestaw to pewnie sobie kupię potem sam hydrator, bo podobno najlepszy z tego zestawu.
mmaryjka
mmaryjka
  21 Agosto 2011

zakochałam się w opakowaniu
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

ostatnio troche przyszalałam :D :
1. torbę sportową :D !
2 . malą torbę do ręki :D
3 . śliczne kolczyki róze
4 . kolejną buteleczkę perfum : LOve to the fullest :)

fotki dodam później ;)
justCax
justCax
  22 Agosto 2011
Martitta
Martitta: Zamówiłam ten zestaw Joico k-pak co agoosiaaa pokazywała Zobaczymy jak się będzie sprawował

http://allegro.pl/joico-k-pak-zestaw-rekonstrukcja-4x100ml-i1759505708.html o to chodzi? kusi i mnie :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Agosto 2011
Martitta
Martitta: Nie Aguś. Z allegro. Sprawdziłam najpierw czy jest to dostępne w Polsce. Jak by nie było to bym zamówiła tam. Jak skończę zestaw to pewnie sobie kupię potem sam hydrator, bo podobno najlepszy z tego zestawu.

spoko, po prostu jakby bylo z tamtej strony to byloby w koncu wiadomo, ile ta przesylka zajmuje, by dotrzec do adresata :mrgreen:
wlasnie hydrator i rekonstruktor musze kupic teraz, bo jestem na wyczerpaniu jesli chodzi o rekonstruktor a hydratora nie mialam jeszcze, przydaloby sie wyprobowac :D
ale to dopiero w przyszlym miesiacu, chyba ze bedzie jakas promocja i uda mi sie kupic za grosze tak jak szampon i odzywke :D

Konto usunięte
Konto usunięte: http://allegro.pl/joico-k-pak-zestaw-rekonstrukcja-4x100ml-i1759505708.html o to chodzi? kusi i mnie :)

tak, o to, z mojej strony polecam :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: fotki dodam później ;)

to czekamy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zakochałam się w opakowaniu

sliczne! co to, puder :w00t:
mmaryjka
mmaryjka
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sliczne! co to, puder

to jest opakowanie na puder/róż/bronzer czy kto co tam sobie chce
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest opakowanie na puder/róż/bronzer czy kto co tam sobie chce

szkoda, ze bez zawartosci :D
ale wyglada super :tak:
ImaDrug
ImaDrug
  22 Agosto 2011
Martitta
Martitta: kupię potem sam hydrator, bo podobno najlepszy z tego zestawu.

ja mam własnie ten zestaw 4 buteleczek i stwierdzam że reconstruktor i hydrator jst na tym samym poziomie jakości.Kupiłam miesiąc temu,nie myję za każdym razem tym a i tak już mam poniżej pół buteleczki.Jak mi się skończy to kupuję własnie reconstruktor i hydrator tylko w normalnych opakowaniach już :)
justCax
justCax
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, o to, z mojej strony polecam

chcę to, tylko gdzieś za miesiąc, bo po wakacjach jestem totalnie spłukana, ale aż oczy mi się błyszczą jak to widzę :napalony: