agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez potrafie, actimel jest pyszny

tez tak mysle, ze jakby sprzedawali w litrowych butelkach, to bylby to hit :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio kupiłam sobie taką sukienkę ale jeszcze nie wiem do czego ją założę.

o maj gat :w00t: juz cie widze w niej moimi oczyma wyobrazni :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na metce Unique .. czy cos podobnego nie pamietam. sprawdzalam na google i pokierowało mnie na jakąs strone angielską z tymi ubraniami

znam tylko B Unique, ale to lumpy skejtowe :woot:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Agosto 2011
styka51
styka51: Jakbym teraz podzła do pracy, to też za tyle bym robiła.. no max 7

no wlasnie, dlatego jak mialem kregoslup meczyc na truskawkach za byle grosze, plus dojazd, to wolalem spakowac manele do niemiec :)

styka51
styka51: ceny orientacyjne i prawdopodobnie zmniejszone

no tak mi sie wydaje :ninja:
ja najtansza pizze w polsce kupowalem za 5 zl :ninja:
jogurty w niemczech kupuje po 20 centow :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Agosto 2011

aa wlasnie wrocilem z apteki, uwielbiam niemieckie. zawsze full probek za darmo, dodatkowo prosze o inne :zakochany:

- 17€
-33€
- 38€

skarpetek stopek za 2,5€ nie pokazuje :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDope
SoDope
  23 Agosto 2011
massacre
massacre: znam tylko B Unique, ale to lumpy skejtowe

dokładnie na metce jest Unique Boutique ale wole nie wiedzieć obok czego to stało XDDD

co nie zmiania faktu, że po prostu jak nie bede miała co ubrać to ją sprzedam na allegro i tyle.
massacre
massacre
  23 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie na metce jest Unique Boutique ale wole nie wiedzieć obok czego to stało XDDD co nie zmiania faktu, że po prostu jak nie bede miała co ubrać to ją sprzedam na allegro i tyle.

B Unique to bardzo dobra marka, z wyzszej polki, tylko sie specjalizuja w ciuchach skejtowych
wiesz... tak jak np quicksilver ma dla surferow - mimo to mam kurtke :D a surferem wiadomo nie jestem

Martitta
Martitta
  23 Agosto 2011

Przyszedł mój zestaw Joico K - pak :w00t:

mmaryjka
mmaryjka
  23 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez potrafie, actimel jest pyszny

jeśli pijesz bo lubisz to spoko, ale jeśli dla tych 'kultur bakterii' to macie w uk przecudowne hodowle efektywnych mikroorganizmów, a nie korzystacie!
Martitta
Martitta
  24 Agosto 2011

Serio smakuje Wam Actimel? Dla mnie jest "niepyszny" :nie:

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Agosto 2011
massacre
massacre: tez tak mysle, ze jakby sprzedawali w litrowych butelkach, to bylby to hit

no na pewno, ja bym brala :w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli pijesz bo lubisz to spoko, ale jeśli dla tych 'kultur bakterii' to macie w uk przecudowne hodowle efektywnych mikroorganizmów, a nie korzystacie!

pije bo lubie wlasnie, na kulturalne baktrie nie zwracam uwagi :mrgreen:
ale jak juz zaczelas, to napisz cos wiecej o tych hodowlach z ktorych nie korzystam, moze zaczne :w00t:

Martitta
Martitta: Serio smakuje Wam Actimel? Dla mnie jest "niepyszny"

ten zwykly nie, ale jagoda, banan-truskawka czy multifruit (czy jak to sie tam nazywa) bardzo :D
massacre
massacre
  24 Agosto 2011
massacre
massacre: polki

:zonk:
Konto usunięte
Konto usunięte: ten zwykly nie, ale jagoda, banan-truskawka czy multifruit (czy jak to sie tam nazywa) bardzo :D

ja lubie zwykly, chyba wszystkie lubie, najczesciej mam w lodowce zwykly (choc rzadko jest w sklepach :woot:), jagodowy, multi, banan truskawka pyyyyycha, kokosowy tez lubie od czasu do czasu, malinowy, truskawkowy....

a co do tematu
kupilam wczoraj, nie chcialo mi sie fot strzelac, bo to taki mini zakup :mrgreen:
Blyszczyk bezbarwny Rimmela

Maybelline Lip Wear 24h (taki sliwkowy, nie pamietam numeru, ale nie jestem jakos specjalnie zachwycona kolorem)

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  24 Agosto 2011

dobra, to i ja się pochwalę :rotfl:

bransoletka z kappahl, kolczyki z orsay, buty z ccc, sukienka skądś tam (sabra?), dżins z orsay
nie zwracać uwagi na niewymalowaną facjatę oraz potargany włos :ninja:

massacre
massacre
  24 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to i ja się pochwalę

z takimi okraglymi posladeczkami to na ranking do tematu nizej :ninja:

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  24 Agosto 2011
massacre
massacre: z takimi okraglymi posladeczkami to na ranking do tematu nizej

mam opory przed pokazywaniem tyłka w internecie :ninja: