agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka też i nie sądzę, żeby ściemniała :)

Skoro je ma i o nich pisze, to nic mi do tego, skoro ją stać?
Jednak gdy ściemnia, to też mnie to nie obchodzi, skoro lubi?

Jak dla mnie to najlepiej pilnować własnego nosa, bo po co się spinać na jakimś forum?
A prawdy i tak nigdy nie poznamy ;)
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ani jednego zdjecia zrobionego tymze telefonem ktory rzekomo ma.

słaby z ciebie detektyw bejbe.

dziwisz się, że cię ignoruję? boje się ciebie dziewczyno, skoro zapisujesz moje zdjęcia na dysku i sprawdzasz całą ich historię? kuwa, to co będzie dalej?
może ty musisz udowadniać każdą swoją życiową historię, ale ja nie muszę i specjalnie DLA CIEBIE od dzisiaj nie napiszę ani słowem o mojej sytuacji materialnej ani o niczym co znajduje się w mojej szafie/kosmetyczce czy gdziekolwiek i cokolwiek innego nie chciałabyś wiedzieć. znaj moją dobrą stronę:).
i mam wielką nadzieję, że wykażesz się i będziesz mnie ignorować dalej tak jak ja ignorowałam ciebie, a jak ci przeszkadza to włącz sobie moją ulubioną opcję - zaoszczędzisz sobie zmartwień i zmarszczek.
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
styka51
styka51: Skoro je ma i o nich pisze, to nic mi do tego, skoro ją stać? Jednak gdy ściemnia, to też mnie to nie obchodzi, skoro lubi? Jak dla mnie to najlepiej pilnować własnego nosa, bo po co się spinać na jakimś forum? A prawdy i tak nigdy nie poznamy ;)

Generalnie zgadzam się. Nic mi do tego na co kogoś stać i nie rozumiem też po co by ściemniać. Nie stać mnie na kosmetyki Lancome i torebki Prady i się tego nie wstydzę :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię cieliste

Ja też, ale muszę doprowadzić moje usta do stanu używalności, bo mam mocno wysuszone :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie stać mnie na kosmetyki Lancome i torebki Prady i się tego nie wstydzę

ale jak będzie to tym bardziej będziesz musiała się wstydzić;)
pradę miała Flo i chyba dlatego odeszła, zawsze ktoś musiał się co do tego przyczepić.
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile dałaś za nią ? :)

za szminke + blyszczyk razem 7 funtow, sama szminka chyba 4.19 o ile sie nie myle :woot:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011

A ja sobie zrobię zdjęcie moją Xperią i będziecie wiedzieć, że naprawdę mam Xperię! O.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też, ale muszę doprowadzić moje usta do stanu używalności, bo mam mocno wysuszone

No niestety, ale takie kolory podkreślą każdą skórkę itp :/
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

to na siodełku to pokrowiec? świetna sprawa
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie stać mnie na kosmetyki Lancome i torebki Prady i się tego nie wstydzę

Łohoho :D
To strzałeczka ziomeczku !
Mnie też nie stać, ale w przyszłości, kto wie... kto wie ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Nic mi do tego na co kogoś stać i nie rozumiem też po co by ściemniać.

Kurde... tak sobie teraz myślę, że ja to mogłabym takie bajki tu pisać, że szok... Aż mi się głupio zrobiło :lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011

w ogole zapomnialam, ze mi torebki przyszly :P

i

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak będzie to tym bardziej będziesz musiała się wstydzić;) pradę miała Flo i chyba dlatego odeszła, zawsze ktoś musiał się co do tego przyczepić.

ta, tutaj norma, bo prawdziwy czlowiek zarabia 800 zlotych miesiecznie i jak juz jest wiecej to jest krzywo :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No niestety, ale takie kolory podkreślą każdą skórkę itp :/

mi wszystko podkreśla każdą skórkę :rotfl:
ale pisałam gdzieś już, nie wiem w którym temacie nawet,
że kupiłam pomadkę z kamforą i mentolem (zapach identyczny jak carmex) w rossmanie za 4 zeta i o dziwo, daje rade :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja sobie zrobię zdjęcie moją Xperią i będziecie wiedzieć, że naprawdę mam Xperię! O.

:rotfl:dobre :D
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za szminke + blyszczyk razem 7 funtow, sama szminka chyba 4.19 o ile sie nie myle

To nie dużo w sumie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak będzie to tym bardziej będziesz musiała się wstydzić;) pradę miała Flo i chyba dlatego odeszła, zawsze ktoś musiał się co do tego przyczepić.

Racja, zauważyłam to niestety nawet i na forum.
Co do Flo: pamiętam temat jak opisywała, że torebka od Prady została zalana jakąś farbą i czym to odczyścić, to rzucili się, żeby kupiła nową jak ją tak stać :zonk:
Kurde mać, jakby mi się moja najdroższa torebka (pewnie za stówę :mrgreen:) zalała farbą to też bym starała się coś z tym zrobić.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole zapomnialam, ze mi torebki przyszly :P

fioletowała fajna, ale wolałabym bardziej martwy kolor, bo mam mało kolorowych butów, a na ogół pod nie biorę torebki :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie dużo w sumie :)

dlatego kupilam wlasnie :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do Flo: pamiętam temat jak opisywała, że torebka od Prady została zalana jakąś farbą i czym to odczyścić, to rzucili się, żeby kupiła nową jak ją tak stać Kurde mać, jakby mi się moja najdroższa torebka (pewnie za stówę ) zalała farbą to też bym starała się coś z tym zrobić.

pamietam to chyba, wez, brak slow.