agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011

:zakochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fioletowała fajna, ale wolałabym bardziej martwy kolor, bo mam mało kolorowych butów, a na ogół pod nie biorę torebki :D

ja wlasnie mam wiekszosc ''martwych'' kolorow, dlatego teraz chcialam cos kolorowego :D
zreszta rozowa mi przez pomylke przyszla, tzn zamawialam i zamiast takiej w ziemistym kolorze kliknelam rozowa :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ladny :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
styka51
styka51: Łohoho :D To strzałeczka ziomeczku ! Mnie też nie stać, ale w przyszłości, kto wie... kto wie ;p

Strzała ! :D
Nigdy nie wiadomo, jak mnie będzie stać to będę takie mieć i nie sądzę, żeby to zaważyło jednak na moim życiu, może tylko więcej osób będzie mnie nie nienawidziło czy coś.
Na przykład ja używam kosmetyków: max factor, loreal, maybelline, isadora i tego pokroju, ale też i tańsze. Moja koleżanka to raczej tych tanich: miss sporty itp to często słyszę złośliwe komentarze, co mnie mega dziwi.
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do Flo: pamiętam temat jak opisywała, że torebka od Prady została zalana jakąś farbą i czym to odczyścić, to rzucili się, żeby kupiła nową jak ją tak stać

W sumie to nawet wtedy nie chodziło o to, że nie wiedziała czym czyścić. Tylko ludzi zdenerwowało, to że Flo napisała coś z stylu " te robole poplamiły mi torebkę farbą". I o tych "roboli" najbardziej się rozchodziło, pamiętam to :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja sobie zrobię zdjęcie moją Xperią i będziecie wiedzieć, że naprawdę mam Xperię! O.

Już się tak nie jarajcie, naprawdę... bo aż żal.
Ja to mogę foty strzelać moją nokią 3110 classic :pavarotti:
1,3 megapixela :
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na przykład ja używam kosmetyków: max factor, loreal, maybelline, isadora i tego pokroju, ale też i tańsze. Moja koleżanka to raczej tych tanich: miss sporty itp to często słyszę złośliwe komentarze, co mnie mega dziwi.

ja lubie miss sporty, kojarza mi sie z mlodoscia, do tej pory kupuje ich sminki :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole zapomnialam, ze mi torebki przyszly

ta pierwsza - super kolor

Konto usunięte
Konto usunięte: ta, tutaj norma, bo prawdziwy czlowiek zarabia 800 zlotych miesiecznie i jak juz jest wiecej to jest krzywo

mnie to naprawdę nie boli;) przeraża mnie jedynie to śledztwo, ale cóż. zdarza się

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do Flo: pamiętam temat jak opisywała, że torebka od Prady została zalana jakąś farbą i czym to odczyścić, to rzucili się, żeby kupiła nową jak ją tak stać

no pamiętam, pamiętam. teraz chyba nawet usunęła konto?

Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde mać, jakby mi się moja najdroższa torebka (pewnie za stówę ) zalała farbą to też bym starała się coś z tym zrobić.

ja mam ten problem, że bardzo szybko się przyzwyczajam do rzeczy, a szczególnie właśnie do torebek i niektóre są szyte, łatane i tak dalej, nie noszę ich, ale mam
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi wszystko podkreśla każdą skórkę ale pisałam gdzieś już, nie wiem w którym temacie nawet, że kupiłam pomadkę z kamforą i mentolem (zapach identyczny jak carmex) w rossmanie za 4 zeta i o dziwo, daje rade :)

No to dobrze, że kilka złotych tylko a pomaga :)
Ja bym chciała taki balsam co mmaryjka o nim pisała, trochę droższy, za 30parę chyba, ale jest w rossmannie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole zapomnialam, ze mi torebki przyszly :P

B. ładne i moje kolory :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: dobre :D

Zresztą jestem w pracy, zaraz pobiegnę do łazienki i zrobię, mam nawet kabel od telefonu, o. :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: pamietam to chyba, wez, brak slow.

Rzucili się na nią jakby im krzywdę zrobiła tą torebką. Która należała bodajże do jej mamy.
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie to naprawdę nie boli;) przeraża mnie jedynie to śledztwo, ale cóż. zdarza się

mnie tez rozsmieszylo to cale sprawdzanie skad kto ma zdjecia :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ta pierwsza - super kolor

a dziekuje :d
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wlasnie mam wiekszosc ''martwych'' kolorow, dlatego teraz chcialam cos kolorowego :D zreszta rozowa mi przez pomylke przyszla, tzn zamawialam i zamiast takiej w ziemistym kolorze kliknelam rozowa

Ja ogólnie mam mało torebek, będzie ich z 6 tylko.
I tak zresztą na ogół chodzę w jednej, czarnej dopóki mi się nie znudzi :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ladny

No ładny, ale taka typowa chińszczyzna, ale z racji, że ma odpinane ramiączka to zawsze można sobie inny przerobić i je wziąć :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: B. ładne i moje kolory

a dziekuje :calusek:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zresztą jestem w pracy, zaraz pobiegnę do łazienki i zrobię, mam nawet kabel od telefonu, o.

:crylol:
no nie wiem, nie wiem, okaze sie, ze od kogos w pracy na pewno pozyczylas :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Rzucili się na nią jakby im krzywdę zrobiła tą torebką. Która należała bodajże do jej mamy.

i tylko dlatego skasowala konto?
szkoda :nie:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie tez rozsmieszylo to cale sprawdzanie skad kto ma zdjecia

zdjęcia kosmetyków robiłam telefonem, ale wtedy widocznie jeszcze nie wzbudzałam takich emocji;d jakby mi się chciało i miałabym co udowadniać to bym przeszła się parę stron wstecz, ale mi się nie chce.
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ładny, ale taka typowa chińszczyzna, ale z racji, że ma odpinane ramiączka to zawsze można sobie inny przerobić i je wziąć

no to tym bardziej na plus :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ogólnie mam mało torebek, będzie ich z 6 tylko. I tak zresztą na ogół chodzę w jednej, czarnej dopóki mi się nie znudzi

ja mam z 10, moze gora 15scie, wiecej nie.
jak jedna uzywam to wlasnie przez miesiac albo i dluzej :mrgreen: nie zmieniam codziennie, no chyba, ze gdzies wychodze wieczorem, wtedy moja wielka dzienna torebka sie nie nadaje :D
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Cudne :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja lubie miss sporty, kojarza mi sie z mlodoscia, do tej pory kupuje ich sminki

Też lubię, lubię też vipere nardzo, nie mogę żyć bez ich błyszczyków!

styka51
styka51: W sumie to nawet wtedy nie chodziło o to, że nie wiedziała czym czyścić. Tylko ludzi zdenerwowało, to że Flo napisała coś z stylu " te robole poplamiły mi torebkę farbą". I o tych "roboli" najbardziej się rozchodziło, pamiętam to

A być może, nie pamiętam już tego :)

styka51
styka51: Już się tak nie jarajcie, naprawdę... bo aż żal. Ja to mogę foty strzelać moją nokią 3110 classic 1,3 megapixela :http://fmod.szatana.eu/emotki/fuckyea.gif

:crylol: leżę.

Konto usunięte
Konto usunięte: no pamiętam, pamiętam. teraz chyba nawet usunęła konto?

Jest jeszcze: http://www.fotka.pl/profil/Flo
ale jej nie widzę tu w ogóle :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ten problem, że bardzo szybko się przyzwyczajam do rzeczy, a szczególnie właśnie do torebek i niektóre są szyte, łatane i tak dalej, nie noszę ich, ale mam

Znam ten ból, ja jestem do jednej kurtki tak mega przywiązana, że jak mi się kompletnie rozpadnie to się zapłaczę :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to dobrze, że kilka złotych tylko a pomaga :) Ja bym chciała taki balsam co mmaryjka o nim pisała, trochę droższy, za 30parę chyba, ale jest w rossmannie :)

Wiem tylko, ze tissane przestał na mnie działać.
Nie wiem, może usta za bardzo się przyzwyczaiły :-)