agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: konsystencje ma jak zwykla szminka (wlasnie uzylam) + usta sie po niej blyszcza delikatnie.

ciekawe, muszę obejrzeć, chociaż nigdy jej nie widziałam, więc może nie być w polsce
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe, muszę obejrzeć, chociaż nigdy jej nie widziałam, więc może nie być w polsce

ja chyba tez jej wczesniej nie widzialam, jak przegladalam strone feelinunique.com sie zdecydowalam zobaczyc co jeszcze maja (bo przegladalam joico itp) no i mnie zainteresowala :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sie zdecydowalam zobaczyc co jeszcze maja (bo przegladalam joico itp) no i mnie zainteresowala :)

*i sie zdecydowalam

zeby nie bylo ze gubie litery.
Fieska
Fieska
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co? ja je kupiłam w sklepie. są mocno wycięte, to raz, a dwa mam długi i chude palce u stóp.

Nie wzięłabym tych butów na Twoim miejscu. Świetnie wyglądają, ale jeżeli nie pasują to trudno, trzeba innych szukać. Lepiej mieć coś w czym wygląda się dobrze. Pamiętam swoje czasy jak miałam 8 lat i mogłam sama sobie ciuchy wybierać. Moja mama dostawała palpitacji serca, jak wybierałam i upierałam się na rzeczy, które mi kompletnie nie pasowały. Ale dobrze, że zawsze udało nam się znaleźć jakiś kompromis.

A co do waszej dyskusji na temat markowych rzeczy i telefonów to żal mi jest to czytać. Jeżeli kogoś stać na coś lepszego to dlaczego za każdym jednym razem musi to tutaj być udowadniane. Nie dziwię się Flo, że opuściła to forum. Ja też nie wychwalam się tym co mam, a czego nie mam. Wieczna zazdrość kole niektórym w oczy przez co zaczynają się durne kłótnie, a poziom tego forum upada do minimum. A to czy mmaryjka ma BB czy iPhone'a to nie znaczy, że zaraz musi tym robić zdjęcia i wstawiać je na forum. Zamiast Moda i Uroda to forum powinno się nazywać W11 - Wydział śledczy :zonk:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wieczna zazdrość kole niektórym w oczy przez co zaczynają się durne kłótnie, a poziom tego forum upada do minimum.

A czy ktoś tu komuś zazdrości? :zonk: chyba mylisz pojęcia :ziober2:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

idąc Twoim tokiem myslenia to zazdroscisz mi sukni slubnej bo ją ostro skrytykowałaś tak? :crylol: nie sadzisz ze to absurdalne? :lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011

dzizas, skonczcie juz, to nie od tego temat.

Fieska
Fieska
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A czy ktoś tu komuś zazdrości? chyba mylisz pojęcia

To po jakiego ch.... się ciągle wpierdzielasz jak ci coś nie pasuje? Robisz z siebie nie wiadomo kogo, szukasz wiecznie jakiejś sensacji!

Konto usunięte
Konto usunięte: idąc Twoim tokiem myslenia to zazdroscisz mi sukni slubnej bo ją ostro skrytykowałaś tak? nie sadzisz ze to absurdalne?

Krytyka, a śledztwo i ciągłe wytykanie błędów u innych to są dwie inne rzeczy. Nie mam ochoty na kolejną konwersację z Tobą, bo nie chcę znów upadać to Twojego minimum. Amen i miłego popołudnia! :bye:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To po jakiego ch.... się ciągle wpierdzielasz jak ci coś nie pasuje? Robisz z siebie nie wiadomo kogo, szukasz wiecznie jakiejś sensacji!

Podchwycilam to o czym pisala Massacre - bo juz wczesniej zauwazylam pare rzeczy ktore do siebie nie pasuja :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Krytyka, a śledztwo i ciągłe wytykanie błędów u innych to są dwie inne rzeczy.

jasne, co ja bym nie pisala to przeciez ciagle albo mi wytykalas blad albo objezdzalas, robilas to samo - popatrz u kogos drzazge w oku zobaczysz a u siebie belki nie widzisz :fakju:

Konto usunięte
Konto usunięte: ie mam ochoty na kolejną konwersację z Tobą, bo nie chcę znów upadać to Twojego minimum. Amen i miłego popołudnia!

dobrze, że zaznaczyłaś słowo znów :bye:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: perfum

perfumy

Konto usunięte
Konto usunięte: daje kwiaty, kase, bizuterie, perfumy i inne miłe i przyjemne rzeczy

biedny, dodatkowe wymuszone wydatki :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: garnitur z polyskiem kolor grafitowy, kamizelka biala z lekko srebrnym wykonczeniem.

podoba mi się :)

Konto usunięte
Konto usunięte: balsam do ust :D

Świetny wygląd, bardzo zachęcający :)
ile takie cudo?

Konto usunięte
Konto usunięte: (fotka się zmienia na gorsze, wciąż. to żółte tło po dodaniu posta jest nieczytelne).

i nie wiadomo po co zmienione..
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Świetny wygląd, bardzo zachęcający :) ile takie cudo?

£14.85 dokladnie :mrgreen:
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Instant-Smooth-Crystal-Lip-Balm-35g
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: £14.85 dokladnie

i znów jakieś zagraniczne strony podła babo :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i nie wiadomo po co zmienione

i zawsze zmieniają coś co niby do niczego nie jest potrzebne, ale razi w oczy:and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i zawsze zmieniają coś co niby do niczego nie jest potrzebne, ale razi w oczy

Nie wiem, jedno jest pełno - brak im minimum zmysłu estetycznego :and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i znów jakieś zagraniczne strony podła babo

do polski za darmo wysylaja :d