agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Martitta
Martitta: fajnaaaaaaaaa, ile dałaś?

jakos 15scie funtow :woot:

Martitta
Martitta: To się nam udało

:mrgreen: ja ogolnie to mam duzo kolorow z rimmela :D

Sylvinka
Sylvinka: jak zrobię zdjęcia to Wam pokażę.

czekamy :mrgreen:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja teraz też pracuję, mało zarabiam, ale mieszkam w domu i studia tata opłaca, więc jakbym się uparła to pół czy tam 1/3 wyplaty bym przeznaczyła i coś miała :D ale no cięzko by było.

No dokładnie, to wtedy jest takie kupowanie na chama jak ja to mowie ;d
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie przed chwila przyszla

co to? jak fajnie wygląda!

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz napisała mi to jedna osoba na pw i postanowilam sama z ciekawosci sprawdzic a potem ujawnic swoje spostrzezenia

fajnie, że wzbudzam tyle ciekawości.
swoją drogą poprzednie zdjęcia wstawiałam z telefonu który posiadam:] chociażby ostatnie lakiery do paznokci i jakoś nikt tego nie sprawdzał, jaka szkoda. ciągle gdzieś tam są na poprzednich stronach JAK KTOŚ POTRZEBUJE TO NIECH SPRAWDZI I SIĘ UPEWNI. hyhy.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011

Ja może nie kupiłam sobie, ale u nas jest taka tradycja przed ślubem tzw WYKUPINY PANNY MŁODEJ - Pan młody przyjezdza z rodzicami i swiadkiem i musi wykupic panne młodą, daje kwiaty, kase, bizuterie, perfumy i inne miłe i przyjemne rzeczy :D więc dzisiaj kupilismy juz garnitur slubny :zakochany: (piekny) i wybralam sobie narazie 3 rzeczy do wykupienia bo moje Kochanie to zupelnie nie wie nigdy co kupic, wiec poki co wybralam bransoletke (do) charms i 2 zawieszki. W planie sa jeszcze kolczyki, lancuszek + zawieszka, perfum i (moze) zegarek :-) Yes - za te 3 rzeczy chyba 259 zł albo 249 :-) moja mama sie smieje i mowi: tak co z tymi wykupinami sie uwiniecie przed mszą bo cos czuje ze to potrwa :lol:

I przyszly Pan Mlody :D :zakochany: bedzie mial takie wdzianko: garnitur z polyskiem kolor grafitowy, kamizelka biala z lekko srebrnym wykonczeniem.

mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tyle ciekawości.

emocji miało być, sorry.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie, że wzbudzam tyle ciekawości. swoją drogą poprzednie zdjęcia wstawiałam z telefonu który posiadam:] chociażby ostatnie lakiery do paznokci i jakoś nikt tego nie sprawdzał, jaka szkoda. ciągle gdzieś tam są na poprzednich stronach JAK KTOŚ POTRZEBUJE TO NIECH SPRAWDZI I SIĘ UPEWNI. hyhy.

ja mam to gdzies :fakju: doprawdy. po prostu chcialam postawic na swoim.
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co to? jak fajnie wygląda!

clarins instant smooth crystal lip balm :mrgreen: balsam do ust :D
wyglada identycznie jak na zdjeciu -
:mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011

no to ameno pozdrawiam, kulturalnie:].

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to ameno pozdrawiam, kulturalnie:].

:bye: wzajemnie.
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: clarins instant smooth crystal lip balm

przetestuj i daj znać! ślicznie wygląda!
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011

(fotka się zmienia na gorsze, wciąż. to żółte tło po dodaniu posta jest nieczytelne).

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przetestuj i daj znać! ślicznie wygląda!

dam, dam :D

troche mi szkoda jej uzyc taka jest sliczna :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: (fotka się zmienia na gorsze, wciąż. to żółte tło po dodaniu posta jest nieczytelne).

myslalam, ze tylko ja cos takiego mam, masakra :nie:
mmaryjka
mmaryjka
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: troche mi szkoda jej uzyc taka jest sliczna

a jaką ona ma hmm, konsystencję? bo aż mnie zaciekawiła. ciekawa jestem czy jest w sephorze
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaką ona ma hmm, konsystencję? bo aż mnie zaciekawiła. ciekawa jestem czy jest w sephorze

konsystencje ma jak zwykla szminka (wlasnie uzylam) + usta sie po niej blyszcza delikatnie. Nie wysusza w ogole, usta mam mieciutkie :D