agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: wez sie nie pograzaj dyskusja skonczona, wiadomo bylo ze o iphony i blackberry chodzi a ty mi tu z jakims gownem wyjedzasz no prosze cie wyluzuj znowu sie powtarzam na sile chcesz na wierzchu wszystko miec, jakbym siebie widziala jak mialam 16 lat

:crylol:
ej no - ja tylko prostuje, zeby nie bylo ze nie wiem :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wez mnie nie dobijaj

sorry nie policzylam perfum, za £48 ale one nigdy nie sa w promocji, nawet na swieta - co najwyzej dorzuca shower gel czy balsam

nie dobijam, zakladam, ze wiekszosc marek w PL nie jest zbyt popularna, np Michael Kors

Choruje na jego perfumy - delikatne cudowne - 3 tygodnie trzeba czekac az z USA przyjda :zonk:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ej no - ja tylko prostuje, zeby nie bylo ze nie wiem

wiesz, dla mnie to bardzo istotne kto jaki ma telefon, kluczowa sprawa jest ze chcem byc hipsterem, wiec wiesz, no iphone jest niezbedny, no i kawa ze starbucksa :Crylol:

ide spac, glowa mnie napiedala
:bye:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: wiesz, dla mnie to bardzo istotne kto jaki ma telefon, kluczowa sprawa jest ze chcem byc hipsterem, wiec wiesz, no iphone jest niezbedny, no i kawa ze starbucksa ide spac, glowa mnie napiedala

:crylol:
mam htc, nie mam przyjaciol :and:
milej nocki, tez lece :bye:

massacre
massacre: sorry nie policzylam perfum, za £48 ale one nigdy nie sa w promocji, nawet na swieta - co najwyzej dorzuca shower gel czy balsam nie dobijam, zakladam, ze wiekszosc marek w PL nie jest zbyt popularna, np Michael Kors Choruje na jego perfumy - delikatne cudowne - 3 tygodnie trzeba czekac az z USA przyjda http://fashionbeauty4you.files.wordpress.com/2011/02/michael-kors-palm-beach-island.jpg

jak dlugo :nie:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: nosze 32W 34H

a ja 30\34 :jezyk:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ImaDrug
ImaDrug
  6 Agosto 2011

@massacre:
świetne pierścionki! :)

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: biedny, dodatkowe wymuszone wydatki

to TRADYCJA :D zresztą on do biednych nie należy, że tak powiem, więc nie jest to dla niego coś co bardzo go obciąży :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: perfumy

juz nigdy sie nie naucze :P

Konto usunięte
Konto usunięte: podoba mi się :)

:zakochany:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niby kicz, ale fajne

dlaczego kicz? charmsy są teraz bardzo modne :-)
mmaryjka
mmaryjka
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: Michael Kors

to twoje pierwsze MK? lubię je, chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania.
adra1992
adra1992
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Należy rozwieszać w pomieszczeniu gdzie jest otwarte okno, jest przeciąg, lub na zewnątrz ...ostatnio pogoda nie dopisała to nawet otwieranie okien nie pomoże, poczekaj na słońce. Wcześniej nastaw pralkę na największe wirowanie

Rozwieszam na dworze, ale chyba ten wilgotny klimat Irlandii dziala niekorzystnie. Ehh :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego kicz? charmsy są teraz bardzo modne :-)

serduszka z kluczykami kojarza mi sie z czasów dziecinstwa, pewnie to tylko moje takie widzi misie. Ale i tak ladne.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: 3. Ralph Lauren seria Polo by Ralph Lauren

Możesz mi kupic i wysłac? :ziober2:

jest pięęęęęęękna!!!! :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: serduszka z kluczykami kojarza mi sie z czasów dziecinstwa, pewnie to tylko moje takie widzi misie. Ale i tak ladne.

Piotr chciał coś, żeby pasowało trochę do okazji i żeby kojarzyło mi się ze ślubem :-) mi ogólnie spodobał się kluczyk bo był taki mały i słodki, a jemu serce no i tak się zgrało.
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Agosto 2011
Prinz
Prinz: a ja 30\34

ale meska rozmiarowka jest chyba wieksza niz damska :)
styka51
styka51
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: mnie tez w waszym wieku nie bylo stac, moich rodzicow tez nie - wszystko przed wami ;) uczcie sie pilnie dobrych zawodow

Hahahahha ;p
No uczę się niby... ale ten mój zawód, to będzie w uj zayebisty ;p
Coś czuję, że i tak w handel pójdę :lol:
Paulinessa
Paulinessa
  6 Agosto 2011
massacre
massacre:

zayebisty ! :w00t:

a co do tego podkładu jeszcze: więc na ile mniej więcej Ci wystarcza? :)