agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: do polski za darmo wysylaja :d

nie no, nie dam prawie 70 złotych za balsam do ust :P
nieszczęście, że trzeba przeliczać :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ze ktos sie tak blazni nie rozrozniajac iphonea od blueberry.

a mnie smieszy jak ktos sie blazni nie odrozniajac owocu od telefony :crylol: bluberry - blackberry

wyluzujcie bo sie wszystkie osmieszacie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 Agosto 2011
styka51
styka51: A w ramach śniadania zjem sobie kanapkę z pasztetem i pomidorem

:mrgreen:
nie draznij lwa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 Agosto 2011
styka51
styka51: Mnie też nie stać, ale w przyszłości, kto wie... kto wie ;p

mnie tez w waszym wieku nie bylo stac, moich rodzicow tez nie - wszystko przed wami ;)
uczcie sie pilnie dobrych zawodow :Ziober2:

massacre
massacre
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobra, spoko, ale przed napisaniem posta tez moglas sprawdzic :)

wlasnie! BLACKBERRY a nie bluberry agoosia :krzeslo:

czy ja musze tu przychodzic wiecznie i was pouczac? :crylol:

massacre
massacre
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale przyznam, że na podkład eeste lauder to chyba sobie nazbieram pieniążki Bo słyszę dobre opinie i kolorystyka chyba jest jaśniutka

i jest mega wydajny!
agosia mowi ze za ciezki dla niej, nie wiem ile ona podkladu bierze, ale mi na cala twarz doslownie potrzeba kropelka taka jak przy wycisnieciu blyszczyku na usta - nie wiecej - i swietnie pokrywa

adra1992
adra1992
  6 Agosto 2011
Martitta
Martitta:

Konto usunięte
Konto usunięte:

Rimmel i love lasting finish
Nie odbijaja Wam sie kolory na paznokciach po zmyciu ?
Mam z tej samej serii, zielony i mi paznokcie zolkna po nim, choc ogolnie lakier nie najgorszy, skusilabym sie na jeszcze jeden, tylko nie wiem jak z innymi kolorami...

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 zawieszki

Niby kicz, ale fajne :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Niby nie zwiazane z moda i uroda, ale kupilam doladowanie za 5 euro do meteora i po 3 dniach dostalam kolejne 5 gratis jako ze bylam jedna z pierwszych korzystajacych z oferty (nowa promocja, ze esy za darmo do meteora) :D
Od chlopaka 'dostalam' (czyt. zaiwanilam) dresy i koszulke :zakochany: Oby dwie rzeczy troszeczke duze, ale wygladam najpiekniej :D

Off-top, nie jestem wyksztalcona jeszcze pania domu i od dawna borykam sie z problemem smierdzacych ubran z poliestru. Dodaje na maxa plynu do plukania, wszystkie ciuchy (bawelniane) ladnie pachna, tylko poliester po wysuszeniu nabiera brzydkiego zapachu (jakby stechlizny). Czy takie ubrania trzeba jakos specjalnie prac albo suszyc ?
Paulinessa
Paulinessa
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: i jest mega wydajny! agosia mowi ze za ciezki dla niej, nie wiem ile ona podkladu bierze, ale mi na cala twarz doslownie potrzeba kropelka taka jak przy wycisnieciu blyszczyku na usta - nie wiecej - i swietnie pokrywa

Nie no to zaczynam już zbierać :w00t:
Hana25
Hana25
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy takie ubrania trzeba jakos specjalnie prac albo suszyc ?

Należy rozwieszać w pomieszczeniu gdzie jest otwarte okno, jest przeciąg, lub na zewnątrz ...ostatnio pogoda nie dopisała to nawet otwieranie okien nie pomoże, poczekaj na słońce. Wcześniej nastaw pralkę na największe wirowanie
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: a mnie smieszy jak ktos sie blazni nie odrozniajac owocu od telefony bluberry - blackberry wyluzujcie bo sie wszystkie osmieszacie

akurat blueberry tez istnieje wiec kto tu sie osmieszyl.

massacre
massacre: wlasnie! BLACKBERRY a nie bluberry agoosia czy ja musze tu przychodzic wiecznie i was pouczac?

http://www.amazon.co.uk/BlueBerry-Camera-Smart-Mobile-Phone/dp/B002ML8MRI
ta da.

massacre
massacre: i jest mega wydajny! agosia mowi ze za ciezki dla niej, nie wiem ile ona podkladu bierze, ale mi na cala twarz doslownie potrzeba kropelka taka jak przy wycisnieciu blyszczyku na usta - nie wiecej - i swietnie pokrywa

ja tego light kropelki uzywam i pokrywa mi cala twarz, zreszta to, ze podklad starcza mi na 6 do 8 miesiecy o czyms mowi.
massacre
massacre
  6 Agosto 2011

Dobra, przeczytalam calosc i faktycznie niezla sensacja :ziober2:
Kogo stac, kogo nie stac, prowadzac sledztwo kto ile ma lat to bym raczej zrobila tu konkurs pt "na co stac Waszych rodzicow" :Rotfl:

"It doesnt matter how much you spend, its all about fashion bitches"
Gok Wan :mrgreen:
A wracajac do tematu, to wiadomka, foty robione iPhonem, sie wie :ziober2:
Dla mojego synusia:
1. Quicksilver - spodenki na cieple dni, ubierze je jutro na chrzciny jednej ze swoich dziewczyn

2. Tommy Hilfiger

Dla mnie:
3. Ralph Lauren :zakochany:
seria Polo by Ralph Lauren

Romance by Ralph Lauren

4. Michael Kors

5. Calvin Klein

6. Tak zwane smieciowe nonejmy - randoms

to byc wsuwka do wlosow, wiadomo styl latino :D

Zakupy sponton, musialam sie pocieszyc, gdy zobaczylam ze Duffy (Louboutin) sa juz w sprzedazy za £635 i nie mam szans w zwiazku z tym na zdobycie ich na sample sales :Smutny:

A teraz najlepsze :ziober2:
Za te wszystkie designerskie rzeczy zaplacilam niecale £115 :D (gdzie oryginalna cena okularow Michaela Korsa byla rowne £115) Jak to? Zapytacie... London Summer Sale czas zaczac - wszystko do 80% taniej :ziober2:

Dobrej nocy

agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rimmel i love lasting finish Nie odbijaja Wam sie kolory na paznokciach po zmyciu ? Mam z tej samej serii, zielony i mi paznokcie zolkna po nim, choc ogolnie lakier nie najgorszy, skusilabym sie na jeszcze jeden, tylko nie wiem jak z innymi kolorami...

hmm... wiesz, nie powiem ci, bo zawsze przed pomalowaniem paznokci lakierem nakladam baze :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Agosto 2011
massacre
massacre: Zapytacie... London Summer Sale czas zaczac - wszystko do 80% taniej

wez mnie nie dobijaj :krzeslo:
massacre
massacre
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no to zaczynam już zbierać

polecam, zwlaszcza przy takiej wydajnosci cena wydaje sie byc bardzo rozsadna, rzeklabym ze taniej wychodzi niz te ze sredniej polki podklady. i jak juz kiedys pisalam, moze i dermablend dobrze kryje, ale splywa po ryju rownie doskonale. Double wear to musze porzadnie twarz peelingowac zeby zszedl :?)

massacre
massacre
  6 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat blueberry tez istnieje wiec kto tu sie osmieszyl.

wez sie nie pograzaj dyskusja skonczona, wiadomo bylo ze o iphony i blackberry chodzi
a ty mi tu z jakims gownem wyjedzasz no prosze cie wyluzuj znowu sie powtarzam :rotfl:
na sile chcesz na wierzchu wszystko miec, jakbym siebie widziala jak mialam 16 lat :ziober2: