agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: miss sporty

Fajne tusze do rzęs mają, był kiedyś taki jeden, za 10 zł chyba... no kozacki :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcia kosmetyków robiłam telefonem, ale wtedy widocznie jeszcze nie wzbudzałam takich emocji;d jakby mi się chciało i miałabym co udowadniać to bym przeszła się parę stron wstecz, ale mi się nie chce.

wiem i smieszy mnie to, jakby telefon to byl majatek :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Też lubię, lubię też vipere nardzo, nie mogę żyć bez ich błyszczyków!

ja do vipery nie mam dojscia, a szkoda, bo maja fajne blyszczyki :D
moze jak bede w pl to kupie :D
Hana25
Hana25
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to na siodełku to pokrowiec? świetna sprawa

A dziękuję to kawałek materiału (z bluzki starej) przyklejony od spodu i kokardka również ten sam materiał ( przyszyta była bluzki)
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: leżę.

Na serio.. jak jest światło dobre i ogólnie ręka się nie trzęsie, to po wyostrzeniu w photoscapie fajne foty wychodzą :D

Zaraz wrzucę moją nową kieckę i bluzkę :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam z 10, moze gora 15scie, wiecej nie. jak jedna uzywam to wlasnie przez miesiac albo i dluzej nie zmieniam codziennie, no chyba, ze gdzies wychodze wieczorem, wtedy moja wielka dzienna torebka sie nie nadaje :D

Ja mam jedną, którą bardzo lubię, ale jest tak cholernie ciężka, że nie wiem.
gruby materiał, plus ma sporo ćwieków, więc nawet jak jest w niej tylko portfel i klucze to czuć, jakby tam nie wiadomo co było :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Cudne

14 zł :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wiem, nie wiem, okaze sie, ze od kogos w pracy na pewno pozyczylas

No o tym nie pomyślałam, dzięki za radę!
:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ogólnie mam mało torebek, będzie ich z 6 tylko.

Też mam mało. I łażę z jedną dopóki:
a) zorientuję się, że nie zmieniam jest x czasu :rotfl:
b) albo mi już kompletnie nie pasuję do reszty
c) potrzebuję większej
:mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No o tym nie pomyślałam, dzięki za radę! :D

:rotfl:
to tak jak ze zdjeciami kolo aut, widzisz fajne auto, cykasz fotke i mowisz ze twoje :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam jedną, którą bardzo lubię, ale jest tak cholernie ciężka, że nie wiem. gruby materiał, plus ma sporo ćwieków, więc nawet jak jest w niej tylko portfel i klucze to czuć, jakby tam nie wiadomo co było

ja przez dluzszy czas chodzilam z takim plecaczkiem z river island, bo byl mega wygodny no i dwie rece wolne przy malym dziecku :) ale zrobila sie za mala :)
a taka ciezka tez mam, raz moja mama podniosla i sie mnie spytala czy kamieni tam nalozylam,z e taka ciezka :rotfl:
niestety wlasnie ozdobki mi sie poodklejaly i nie nosze juz :nie:
styka51
styka51
  5 Agosto 2011

kiecka

fajnie na cyckach się układa :zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też mam mało. I łażę z jedną dopóki: a) zorientuję się, że nie zmieniam jest x czasu b) albo mi już kompletnie nie pasuję do reszty c) potrzebuję większej

No dokładnie :)
Plus strasznie ubolewałam ostatnio, jak jedna mi pofarbowała od sukienki czarnej.
A torebka była w kolorze jasnego karmelu :and:
Większość się udało sprać, ale w jednym miejscu jest ciemniejsza plamka :and:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja do vipery nie mam dojscia, a szkoda, bo maja fajne blyszczyki :D moze jak bede w pl to kupie :D

o ta seria, o ta! :zakochany:

styka51
styka51: Na serio.. jak jest światło dobre i ogólnie ręka się nie trzęsie, to po wyostrzeniu w photoscapie fajne foty wychodzą :D Zaraz wrzucę moją nową kieckę i bluzkę :)

Czekamy! :D

Konto usunięte
Konto usunięte: 14 zł

To cudniejsze!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a taka ciezka tez mam, raz moja mama podniosla i sie mnie spytala czy kamieni tam nalozylam,z e taka ciezka niestety wlasnie ozdobki mi sie poodklejaly i nie nosze juz

Ja jak włożyłam do swojej jakiś zeszyt na uczelnie, kanapkę, pół litra wody, to idąc musiałam co jakiś czas rękę zmieniać :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Agosto 2011

A, bransoletkę sobie jeszcze:

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jak włożyłam do swojej jakiś zeszyt na uczelnie, kanapkę, pół litra wody, to idąc musiałam co jakiś czas rękę zmieniać

:rotfl: kozacka :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: o ta seria, o ta!

poszukam jak bede :tak:
Martitta
Martitta
  5 Agosto 2011

To się tutaj porobiło. Ja tam wierzę maryjce :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Fajna te paletka ze Sleeka. Kosztowała mnie ( z przesyłką ) 32 zł :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A, bransoletkę sobie jeszcze:

ladna :w00t: