agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja z allegro bardzo często właśnie korzystam, za to pogubiłabym się na ebeju

kurcze ja mam paypal, wiec korzystanie z ebaya jest prosciutkie.
na allegro zalozylam sobie konto, ale nie wiem jak placic przelewem itp, nie wiem co tam powpisywac :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: a no właśnie, pamiętam, bo podobał mi się jeden kolor mocno :)

:)

Martitta
Martitta: kolory też te same? fajne są i bardzo tanie :)

tak, identyczne kolory :mrgreen:

Martitta
Martitta: dziękuję :) na urodziny sobie wybrałam :)Nie, posrebrzana. Srebrna by sporo więcej kosztowała. Z tej strony zamawiałam: http://www.murrano.pl/bransoletki-modulowe-cat-29.aspx

fajne, ale ja nie moge ryzykowac z posrebrzanymi, uczulenie na nikiel i takie tam niestety :/
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiecie, musze kupić, bo ja też znam się na komputerach. O.

:crylol: :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011

wlasnie przed chwila przyszla:

bosko pachnie :zakochany:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta, no wyluzuj

Po prostu juz mnie to wkurza ;-)

Konto usunięte
Konto usunięte: takie cos nawet nie istnieje.

Nie mam Iphona wiec nie znam sie dlatego zaznaczylam w nawiasie ze nazwa moze sie roznic. :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja wiem o czym mowa, smieszy mnie po prostu ze ktos sie tak blazni nie rozrozniajac iphonea od blueberry.

Nie stac mnie na taki telefon i mam prawo mylic nazwy ;-) tak samo zeby napisac o butach louboutin (czy jak mu tam) musialam sprawdzic w necie bo za h... nie wiedzialam jak to sie pisze ;d
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie stac mnie na taki telefon i mam prawo mylic nazwy ;-) tak samo zeby napisac o butach louboutin (czy jak mu tam) musialam sprawdzic w necie bo za h... nie wiedzialam jak to sie pisze ;d

no dobra, spoko, ale przed napisaniem posta tez moglas sprawdzic :)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
styka51
styka51: O super markowych torebkach to Flo pisała... chyba, że za mało na forumie przebywam ;p

O to nie w temacie jesteś :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: dziwisz się, że cię ignoruję? boje się ciebie dziewczyno, skoro zapisujesz moje zdjęcia na dysku i sprawdzasz całą ich historię? kuwa, to co będzie dalej?

wiesz napisała mi to jedna osoba na pw i postanowilam sama z ciekawosci sprawdzic a potem ujawnic swoje spostrzezenia :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie stać mnie na kosmetyki Lancome i torebki Prady i się tego nie wstydzę

Mnie by na chama było stać, ale nie stać jakkolwiek to brzmi i rowniez sie nie wstydze, po prostu widac tutaj wiesz, dziewczyyny na bierzaco pisza i wklejaja zdjecia, a wkuwia mnie jak ktos zadziera nosa ciagle pisze o drogich luksusowych markach a pokazuje jakis chlam :woot: i po ciuchach tez tego nie widac, wiec wiesz.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Martitta
Martitta: Zdjęcia robione aparatem Lumix Panasonic DMC-FZ8 ( tak jakby ktoś chciał sprawdzać ) ;)

w Twoim przypadku nie ma takiej potrzeby :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobra, spoko, ale przed napisaniem posta tez moglas sprawdzic :)

moglam ale nie jestem detektywem, po prostu w nawiazaniu do rozmowy PW sama az ciekawosci sprawdzilam i tyle, a nazwy to mnie nie interesuje, w d mam kto ma jaki telefon, czy to jest iphone czy samsung czy lg, po prostu nie trawie klamstwa i robienia z siebie kogos kim sie nie jest.
sylwik
sylwik
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.kobiecarewolucja.pl/

faaaaaaaaaak.
te torby:zakochany:
ChicaBombb
ChicaBombb
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

utwardzajacy zel akrylowy sally hansen
adajdaski
kapcie podomowe:P
jedwab do wlosow
kapelusz jakis taki na plaze
kolczyki:zakochany:
wyrabista mala czarna w lumpie za 11 zeta:w00t:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie by na chama było stać, ale nie stać jakkolwiek to brzmi i rowniez sie nie wstydze, po prostu widac tutaj wiesz, dziewczyyny na bierzaco pisza i wklejaja zdjecia, a wkuwia mnie jak ktos zadziera nosa ciagle pisze o drogich luksusowych markach a pokazuje jakis chlam i po ciuchach tez tego nie widac, wiec wiesz.

No ja teraz też pracuję, mało zarabiam, ale mieszkam w domu i studia tata opłaca, więc jakbym się uparła to pół czy tam 1/3 wyplaty bym przeznaczyła i coś miała :D ale no cięzko by było.
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy to jest iphone czy samsung czy lg,

No moja droga, nie zapomnij o xperii :zakochany:

:crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011

Ale przyznam, że na podkład eeste lauder to chyba sobie nazbieram pieniążki :zakochany: Bo słyszę dobre opinie i kolorystyka chyba jest jaśniutka :zakochany:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  5 Agosto 2011

Moja sąsiadki na ciuchach pracuje i ostatnio przyniosła zajebisty sweterek atmosphere :zakochany:, jak zrobię zdjęcia to Wam pokażę.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Martitta
Martitta
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, identyczne kolory

To się nam udało :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: fajne, ale ja nie moge ryzykowac z posrebrzanymi, uczulenie na nikiel i takie tam niestety :/

Rozumiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie przed chwila przyszla:

fajnaaaaaaaaa, ile dałaś?

Konto usunięte
Konto usunięte: w Twoim przypadku nie ma takiej potrzeby :D

No dzięki :rotfl: