agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam te masla :D

ja tez :zakochany: na wyprzedazy za 15E € kupilem duze opakowanie 400 ml :D
dostalem gratis jakis zel pod prysznic o oblednym zapachu kokosa ale nie pamietam nazwy :and: Ö

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  7 Agosto 2011

aaa i raz sie wysmarowalem tym maslem, wyszedlem na zakupy i osy mnie gonily :and:

Paulinessa
Paulinessa
  7 Agosto 2011

One tak intensywnie pachną?
:zakochany:

Prinz
Prinz
  7 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: One tak intensywnie pachną?

ja je czuje jeszcze na drugi dzien ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Agosto 2011
Prinz
Prinz: a ja 30\34

nie wpedzisz mnie w kompleksy :fakju:

Konto usunięte
Konto usunięte: świetne pierścionki! :)

dzieki, 2 funa kazdy :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: to twoje pierwsze MK?

okulary tak, nigdy nie widzialam zadnych ktore mi sie podobaly, zawsze wiekszy wybor byl z DKNY i Ray Ban ktorych jest od za ** e * bania.. no i mam milion no nejmow za £10-15 para, tak wiec MK to moje pierwsze shades :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: lubię je, chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania.

ja jestem perfumowa monogamistka i uzywam Acqua di Gioia Armaniego i RL Romance (te to juz od lat); no ale te sa tak piekne ze uj, bede czekac :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale meska rozmiarowka jest chyba wieksza niz damska :)

Tomasz to i tak jest z pol mnie mniej :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: a co do tego podkładu jeszcze: więc na ile mniej więcej Ci wystarcza? :)

Niestety tutaj Ci nie odpowiem, bo nie uzywam go regularnie. Nie mam problemow z cera wiec staram sie nie zatykac jej podkladami, zwlaszcza tymi silnie kryjacymi. Mam kilka podkladow, uzywam je na zmiane, badz wcale. Mam swoj od grudnia/ stycznia :woot: i nie zuzylam nawet 1/8. Ponadto, to jest troche zludne jesli chcesz go na przyklad uzywac na problemy z cera. Jak go uzylam kilka dni pod rzad, mimo ze po kazdym dniu peelingowalam twarz, to cera mi sie zepsula nieco. Mysle ze przez to, ze jest bardzo gesty, kryje i przez co nie przepuszcza powietrza. Skora nie oddycha i potem widac efekty :and: ale wszystko maswoje plusy i minusy i wg mnie z kazdym podkladem trzeba robic sobie przerwe :)
Wczoraj bylam na imprezie w klubie i zrobilam sobie mocniejszy makijaz wlasnie przy uzyciu EL. Jestem osoba ktora spedza caly czas na parkiecie, plecy mialam mokre, laskom makijaze posplywaly a ja o 3 w nocy wygladalam tak samo jak przed wyjsciem z domu - idealnie (na twarzy :swir)

Ach, i jako ze jest gesty, ja sobie daje kapke na przegub i rozgrzewam, lepiej sie rozprowadza. Bezposrednio z tubki to jest tragedia, zwlaszcza na sucha skore.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  7 Agosto 2011
Prinz
Prinz: wysiada przy tym http://www.thebodyshop.de/img/packshot/products/76463m_l.jpg

mam truskawkowe :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  7 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To drogawe

jezeli by patrzec na wieczne promocje w BS, na bardzo restrykcyjne zasady, ktorych przestrzegaja przy produkcji i wysokich standardach jakie ma firma osiagajac wysokie wyniki w fair trade itd to uwazam, ze cena warta produktu :tak:

massacre
massacre
  7 Agosto 2011
Prinz
Prinz: ja je czuje jeszcze na drugi dzien ;)

cos w tym jest, bo nawet po prysznicu mam gladka skore i nawilzona tak jakbym ja dopiero co smarowala :tak:

pijana
pijana
  7 Agosto 2011
massacre
massacre: mmaryjka: to twoje pierwsze MK?okulary tak, nigdy nie widzialam zadnych ktore mi sie podobaly, zawsze wiekszy wybor byl z DKNY i Ray Ban ktorych jest od za ** e * bania.. no i mam milion no nejmow za £10-15 para, tak wiec MK to moje pierwsze shades

Ona pytała o perfumy :crylol:
mirra20
mirra20
  7 Agosto 2011
massacre
massacre: jezeli by patrzec na wieczne promocje w BS, na bardzo restrykcyjne zasady, ktorych przestrzegaja przy produkcji i wysokich standardach jakie ma firma osiagajac wysokie wyniki w fair trade itd to uwazam, ze cena warta produktu

głupia byłam że nie wzięłam ostatnio
massacre
massacre
  7 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ona pytała o perfumy

Ciezko wywnioskowac, skoro wstawilam okulary jako zakupione a perfumy nie

massacre
massacre
  7 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: głupia byłam że nie wzięłam ostatnio

jak w nowej pracy? :pavarotti:

pijana
pijana
  7 Agosto 2011
massacre
massacre: Ciezko wywnioskowac, skoro wstawilam okulary jako zakupione a perfumy nie

"to twoje pierwsze MK? lubię je,chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania."
:ziober2:
Prinz
Prinz
  7 Agosto 2011
massacre
massacre: nie wpedzisz mnie w kompleksy

ciezko wprowadzic w kompleksy taka piekna kobiete.

massacre
massacre: Tomasz to i tak jest z pol mnie mniej

nie przytylem w niemczech, sukces! a jem te wursciki, salatki i inne cuda ;zakochany:

ale piedole sie co noc i tancze co wieczor, wiec spalam jakos :lol:

massacre
massacre: Acqua di Gioia Armaniego

:zakochany: uwielbiam je.

przecytalas na fb moja historie z tym kolesiem z surinamu? jak wychodzilem, powachalem te perfumy od jean paul gaultiera, myslalem ze jeszcce raz puszcze pawia :lol: mam awersje teraz

massacre
massacre: mam truskawkowe

wlasnie truskawkowe mnie korcilo, ale mango wygralo :zakochany:

kupilem jeszcze to:

swietna maslo do wlosow.

massacre
massacre: cos w tym jest, bo nawet po prysznicu mam gladka skore i nawilzona tak jakbym ja dopiero co smarowala

dlatego balsamy sie chowaja jak dla mnie. w uj wydajne to maslo. balsamow nie uzywam i innego scierwa tyzlko masla :)

mirra20
mirra20
  7 Agosto 2011
massacre
massacre: jak w nowej pracy?

chyba będzie ok dziewczyny wydają się póki co w porządku, tylko ta biurokracja mnie przeraża i irytuje niestety ale dam radę