nie wpedzisz mnie w kompleksy
Konto usunięte: świetne pierścionki! :)
dzieki, 2 funa kazdy
Konto usunięte: to twoje pierwsze MK?
okulary tak, nigdy nie widzialam zadnych ktore mi sie podobaly, zawsze wiekszy wybor byl z DKNY i Ray Ban ktorych jest od za ** e * bania.. no i mam milion no nejmow za £10-15 para, tak wiec MK to moje pierwsze shades
Konto usunięte: lubię je, chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania.
ja jestem perfumowa monogamistka i uzywam Acqua di Gioia Armaniego i RL Romance (te to juz od lat); no ale te sa tak piekne ze uj, bede czekac :)
Konto usunięte: ale meska rozmiarowka jest chyba wieksza niz damska :)
Tomasz to i tak jest z pol mnie mniej
Konto usunięte: a co do tego podkładu jeszcze: więc na ile mniej więcej Ci wystarcza? :)
Niestety tutaj Ci nie odpowiem, bo nie uzywam go regularnie. Nie mam problemow z cera wiec staram sie nie zatykac jej podkladami, zwlaszcza tymi silnie kryjacymi. Mam kilka podkladow, uzywam je na zmiane, badz wcale. Mam swoj od grudnia/ stycznia

i nie zuzylam nawet 1/8. Ponadto, to jest troche zludne jesli chcesz go na przyklad uzywac na problemy z cera. Jak go uzylam kilka dni pod rzad, mimo ze po kazdym dniu peelingowalam twarz, to cera mi sie zepsula nieco. Mysle ze przez to, ze jest bardzo gesty, kryje i przez co nie przepuszcza powietrza. Skora nie oddycha i potem widac efekty

ale wszystko maswoje plusy i minusy i wg mnie z kazdym podkladem trzeba robic sobie przerwe :)
Wczoraj bylam na imprezie w klubie i zrobilam sobie mocniejszy makijaz wlasnie przy uzyciu EL. Jestem osoba ktora spedza caly czas na parkiecie, plecy mialam mokre, laskom makijaze posplywaly a ja o 3 w nocy wygladalam tak samo jak przed wyjsciem z domu - idealnie (na twarzy :swir)
Ach, i jako ze jest gesty, ja sobie daje kapke na przegub i rozgrzewam, lepiej sie rozprowadza. Bezposrednio z tubki to jest tragedia, zwlaszcza na sucha skore.