Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1865 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Napisz ze to ci zejdzie po myciu, bo (sorry jeśli to chamsko zabrzmi) wyglądają tragicznie. Z drugiej strony do twarzy Ci w różowym i myślę że jakbyś całe tak miała zrobione to byś wyglądała fajnie.
Venita - pianka w Naturze za 4,99 ...
i najlepsze, że ja aby dotknęłam i od razu myłam włosy.
a tam pisze, że to trzymać 25 minut to nie wiem co bym miała na głowie
Też widziałem to zdjęcie na głównej i teraz sobie do niego walę, ona nie ma tam stanika mmmmmmmmmmmm.
Styl syrenki Barbie średnio mi sie podoba. Za słodkie to, choć pewnie będziesz Gosia gwiazdą wśród małych dziewczynek :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zastanawiałam się wtf z tymi różowymi włosami. co druga panna chodzi w różowym ombre albo przynajmniej różowymi końcówkami.
dziewczyny, co z joico polecacie NAJbardziej? byłam dzisiaj w drogerii i widziałam jakieś nowości, a i tak kupiłam odżywkę k-pak i się zastanawiam czy nie wejść jutro i kupić coś innego?
ale odżywkę z serii reconstruct, tak? ja kupiłam tą, zastanawiałam się nad hydratorem, ale kosztował 99zł, a włosy mam w bardzo dobrym stanie więc wzięłam odżywkę
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16720
edit:
a polecacie np. produkty welli? z tej lini pro, albo coś w ten deseń?
@Maryjka, jeśli masz zdrowe włosy to K Pak Ci nie będzie potrzebny. Mam szampon, odzywke i maskę. Moje włosy są po nich nijakie. Seria Redken wg mnie jest o niebo lepsza. Dla zdrowych, normalnych włosów polecam serie Kérastase
Dla niezniszczonych, normalnych włosów polecane są też produkty Korres, ale jestem dopiero przed ich testowaniem. Jeśli do włosów są tak zajebiste jak do ciała, będą moim produktem obowiązkowym. Z produktów Wella Pro (miedzy innymi) korzystają bardzo dobrej renomy salony fryzjerskie HOB w Anglii, więc myśle że są warte sprawdzenia. Mój facet ma tylko żel do włosów z Wella Pro :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail