malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  4 Marzo 2013

chyba sobie wejdę na stronę i zobaczę co ciekawego mają, chociaż nie wiem czy powinnam...

mmaryja
mmaryja
  4 Marzo 2013

powiem ci, że jakoś mnie tylko te torby złapały za serce. torebeczek wieczorowych nawet nie oglądałam bo już w ogóle byłaby masakra, ale jakoś obecna kolekcja mnie nie powaliła. zawsze sikam na widok nowych butów, sukienek czy swetrów, a teraz jakoś tak hm, bez szału

mirra20
mirra20
  4 Marzo 2013

te torebki, które pokazałaś są chyba najfajniejsze, może jeszcze ze dwa modele ciekawe na stronie widziałam, buty przejrzałam i mało, które mnie urzekły, sandały podobne jak w tamtym roku, ćwieki itp, coś zawsze można wybrać, ale liczyłam na więcej, może będą jeszcze jakieś ciekawe modele jak się cieplej zrobi

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: myślę nad podkładem korres

kosmetykow kolorowych raczej testowac nie bede z Korres, poza tym podklady Lancome pasuja mi na tyle, zeby nie musiec juz eksperymentowac z innymi markami. Ostatnio kupilam ten nowy Teint Visionnaire, zobacze czy pobije mojego dotycczasowego faworyta Photogenic Lummesence.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: te torebki, które pokazałaś są chyba najfajniejsze, może jeszcze ze dwa modele ciekawe na stronie widziałam, buty przejrzałam i mało, które mnie urzekły, sandały podobne jak w tamtym roku, ćwieki itp, coś zawsze można wybrać, ale liczyłam na więcej, może będą jeszcze jakieś ciekawe modele jak się cieplej zrobi

z butami jakas masakra jest ostatnimi sezonami - NIC MI SIE NIE PODOBA. Widzialam fajne plaskie pantofle Ralpha Laurena, ale za £180 musialyby mnie urzec, a nie daly rady. Sandaly to samo. Do pracy to samo. Trampki mi zostaly :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 Marzo 2013
massacre
massacre: z butami jakas masakra jest ostatnimi sezonami - NIC MI SIE NIE PODOBA. Widzialam fajne plaskie pantofle Ralpha Laurena, ale za £180 musialyby mnie urzec, a nie daly rady. Sandaly to samo. Do pracy to samo. Trampki mi zostaly

ja ostatnimi czasy nie chodzę po sklepach to nawet nie wiem co jest, odkąd kupiłam czółenka w Aldo tak się za butami nie rozglądam, muszę zrobić porządek w butach i zobaczyć co mam, ale ochotę na trampki jakieś fajne to mam nie powiem, ale poczekam jeszcze do całkowitej wiosny
massacre
massacre
  5 Marzo 2013

Czy ktokolwiek wie, na jakiej stronie dostane Bobbi Brown Basic Eye Palette?

na stronie bobbi brown nie ma jej od dawna, a ja ja bardzo potrzebuje :/
Ewentualnie, te same kolory dobrej jakosci. Macie jakies sugestie?
Z gory dziekuje :)

pijana
massacre
massacre
  5 Marzo 2013

Douglas w UK mi za bardzo nie pomoże, ale czajcie to: 20 stopni :zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale odżywkę z serii reconstruct, tak? ja kupiłam tą, zastanawiałam się nad hydratorem, ale kosztował 99zł, a włosy mam w bardzo dobrym stanie więc wzięłam odżywkę

odzywka tez calkiem spoko jest :tak:
massacre
massacre
  5 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko takie są

od biedy zamowie pojedyncze ze strony BB, wyjdzie jednak sporo drozej niz w palecie -,-
Maja Cement, Heather Mauve i Mahogany, ale za uja nie znajde Navajo (tego najjasniejszego, bo byl exclusive)
wiec szukam w tej chwili tylko jednego odcienia:

Paulinessa
Paulinessa
  7 Marzo 2013

mój promotor nas tak olewa, że chyba prędzej umrę niż obronię tę pracę dyplomową.:(

Babsy
Babsy
  7 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mój promotor nas tak olewa, że chyba prędzej umrę niż obronię tę pracę dyplomową.:(

heh, mialam podobnego ;)
Abaddon
Abaddon
  7 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mój promotor nas tak olewa

..pisałem,albo ja, albo obrona :ziober2:
Nie Twoja wina że Cię "obleję", przyzwyczajaj się do tego Peś ;D
Aż kolory na blade mnie trzyma, co zrobić (topic MiU) by być na ryju "kolorowym" :ninja: , odpadają sztuczne metody, natural mile widziane xD ) Marchewę jadam stale, nie mam po niej cieplejszych kolorów :/
Bayje
Bayje
  8 Marzo 2013

przez maryjke udzielił mi się donatan .... :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.