Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1868 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie musisz jej jeść :D Ja ostatnio wyrzucalam słodycze, bo leżały tak długo ze sie przeterminowały.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
http://www.ebay.com/itm/NIB-Bobbi-Brown-BASIC-eye-palette-eye-shadow-navajo-cement-mahogany-heather-mauv-/181097572580?pt=US_Makeup_Eyes&hash=item2a2a41a8e4
ciśnij go, przecież dostaje za to pieniądze! i to wcale niemałe.
mnie się udało, skończę studia w maju. jeśli Lwiątko nie wylezie wcześniej to do końca września do sesji poprawkowej na drugim kierunku będę miała wakacje.
jak się miewa bobas?
@Agoosia Dzięki. Cenią sie na ebayu, $50 za coś, co już nie jest w sprzedaży Tak jak z UC Naked - na ebay droższy niż w sklepie. Kto to kupuje??? Zamówiłam z resztą już te pozostałe cienie osobno z BB strony, wiec poszukam odpowiednika tego jasnego. Może w Mac coś znajdę.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*UD
kurcze wiecie jak się zakłada rannemu pas noszowy?
Kumpela ma sprawdzian z PO, a mnie tego na studiach akurat nie uczono
nie ma opcji ;) jak nie mam, to nie mam, ale jak juz dostalam, to nie moge ich zmarnowac albo oddac komus ;)
dzwiga sie jak szalony do siadania i sie wkurza ze mu nie wychodzi;) i chyba mu jakies zeby ida, bo od jakiegos czasu je mniej i jest marudny. pomijajac fakt, ze slini sie od jakich 2 mscy i pcha wszystko do buzi ;)