Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1866 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
właśnie chciałabym koniecznie coś naturalnego, bez sylikonów i innych badziew bo ostatnio moje włosy zdecydowanie są na nie co do takich specyfików
no to Korres, tutaj masz sklad szamponu do wlosow normalnych (Aloe & Dittany)

i sklad odzywki:

Redken moze Ci przypasowac po porodzie, kiedy wlosy oslabna. Redken jest nafaszerowany proteinami - ponoc to dobrze. W kazdym badz razie wlosy w przeciwienstwie do serii Joico K-Pak sa widocznie mocniejsze.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*nie sklad, a raczej to, czego w nim na pewno nie znajdziesz :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
korres mnie nie ujął, zdecydowanie lepiej się sprawdzał u mnie szampon i odżywka yes to.
jakoś mnie ten k-pak omamił w sklepie, dobrze wspominam jego ratunek moich włosów, więc jakoś go wzięłam z sentymentu
a swoją drogą, myślę nad podkładem korres, jak byś testowała to daj znać, jestem cholernie ciekawa
nie mogę się zdecydować którą torbę wziąć. skłaniam się ku drugiej, trzeciej i ostatniej. ta ostatnia jakoś do mnie mówi ale nie jestem przekonana
1.
2.
3.
4.
5.
właśnie 4 u mnie jest na ostatnim miejscu, nie podoba mi się jej plastikowość, ale jeszcze nie widziałam żadnej na żywo bo ostatnio Lwiątko dawało mi w kość i się nie ruszałam na dłuższe wyprawy do sklepów.
w ostatniej nie podobają mi się długie rączki, wolę jednak krótsze, ale sama torba też jakoś do mnie przemawia.
kurde, gdyby kosztowały 1000zł to bym się miała nad czym zastanawiać, a tak to sama nie wiem nad czym rozmyślam
pierwsza i druga na pewno będą najwygodniejsze bo będą miękkie, a z drugiej strony 3 i 5 ładnie się prezentują jak na 299zł
no, ta 5 coś w sobie ma
ja wybierając tylko jedną spośród wszystkich kupiłabym 5, jestem fanką czerni, będzie pasować i do eleganckich rzeczy, i do takich w stylu rockowym, tak wiem myślę uniwersalnie, no ale wybór należy do Ciebie