malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  5 Abril 2013
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale chcesz się dostać konkretnie na zajezdnie czy na to osiedle bloków socjalnych na Grygowej przy Centrum Aktywizacji Środowiskowej?? Bo to zasadnicza różnica

Na zajezdnię, gapa zgubiłam coś w mpk i odpisali na maila, że to mają. ;d
massacre
massacre: A wiesz, nie pierwszy raz to slysze... Moze zaczne jeszcze w to wierzyc, bo czesto sie zdarza, ze ludzie o ktorych mysle pozytywnie sami sa pozytywnie nastawieni, maja pozytywne myslenie i w ogole... Niestety dziala to w dwie strony, wiec nie musze nawet sie znizac do uzywania lalek voo doo, wystarcza moje pochmurne mysli

To ta słynna energia, podobno jak szczerze miło o kimś myślisz, to przekazujesz tej osobie pozytywną energię. Bo niektóre pozytywne myśli są egoistyczne i wtedy odbieramy osobie o której myślimy dobrą energię i stąd jesteśmy przez nią źle odbierani. Takie tam bzdety z dziwnych książek :ziober2:
Ale to by oznaczało, że miło o mnie myślałaś. :D
massacre
massacre: biust ma, tylko maly ;) artykul ktory czytalam jest autoryzowany, w fancy magazynie z fancy obrobka, dzieki czemu na zdjeciach wyglada bosko

No ja wiem, że ma ogólnie, ale to jakoś zabawne mi się wydało. :D
Ona zazwyczaj wygląda bardzo dobrze (jeśli ktoś jest amatorem jej urody), zabawnie się uśmiecha marszcząc nosek :3
mirra20
mirra20
  5 Abril 2013
Earth
Earth: Na zajezdnię, gapa zgubiłam coś w mpk i odpisali na maila, że to mają. ;d

jak na zajezdnię to 1 dojedziesz najlepiej
mirra20
mirra20
  5 Abril 2013

a nie sorry, spod kulu to 7 trochę na około ale też mają przystanek niedaleko zajezdni

Earth
Earth
  5 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie sorry, spod kulu to 7 trochę na około ale też mają przystanek niedaleko zajezdni

Powinnaś pracować w informacji :D
I dzięki wielkie, podjadę we wtorek. (:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Abril 2013

@Earth, nie mam powodów, żeby myśleć o Tobie negatywnie. I tak, ja jestem amatorką Keiry urody i talentu, więc pozytywne myślenie x 2 :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Abril 2013
Earth
Earth: Powinnaś pracować w informacji :D I dzięki wielkie, podjadę we wtorek. (:

nie no wszystkich linii nie ogarniam, ale mój eks facet mieszkał na Felinie, więc mam ogarnięte te okolice trochę;P

massacre
massacre:

o Pani Ty się znasz na tych szpachelkach, to się Ciebie zapytam:
Przymierzam się do zakupu podkładu estee lauder double wear ( mam trochę specjalnych okazji w tym roku i chcę coś ekstra:D) i wiem, że jest w dwóch wersjach w takim szklanym słoiczku i plastikowej tubce. I moje pytanie czy jest jakaś różnica?
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  5 Abril 2013

Wiem, że któreś z Was studiują położnictwo. Myślę już dłuższy czas o tym kierunku, ale także o pielęgniarstwie i szczerze nie wiem na co się zdecydować :and:. Może macie się czym podzielić?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  5 Abril 2013

Mirra, bejb kup w słoiczku, jest lżejszy. Ten w granatowej tubce o ile pamietam to wersja maxi, będzie za mocny dla Ciebie, zwłaszcza że sie nie szpachlujesz mocno :-) A tak poza tym na wyjścia, jeśli lubisz naturalny glow zamiast sztucznego matu to polecam Chanel Vitalumiere (lub jeszcze lżejszy Vitalumiere Aqua) albo Nars Sheer Glow. Wg mnie są o wiele, wiele lepsze, zwłaszcza na wyjście :tak: Jeszcze jest jeden z Clinique,bardzo trwały, wiec jak sie do końca nie zdecydowałaś na Estee Lauder to poszukam, który to dokładnie :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 Abril 2013

Która tu studiuje położnictwo? o,O Moja mama jest pielęgniarką na urazowym, nie wiem czy to fajna praca :woot: mojego partnera kuzynka z kolei jest instrumentariuszką chyba na pediatrii, bo pracuje bardzo czesto przy operacjach na małych dzidziusiach :-(

Sylvinka
Sylvinka
  5 Abril 2013
massacre
massacre: Która tu studiuje położnictwo? o,O Moja mama jest pielęgniarką na urazowym, nie wiem czy to fajna praca mojego partnera kuzynka z kolei jest instrumentariuszką chyba na pediatrii, bo pracuje bardzo czesto przy operacjach na małych dzidziusiach :-(

A nie? :-D Na razie myślę, co by wybrać tak konkretnie ale pewnie i tak złożę na oba kierunki. Później bym jeszcze chciała administrację ale to już inna bajka
mirra20
mirra20
  5 Abril 2013
massacre
massacre: Mirra, bejb kup w słoiczku, jest lżejszy. Ten w granatowej tubce o ile pamietam to wersja maxi, będzie za mocny dla Ciebie, zwłaszcza że sie nie szpachlujesz mocno :-) A tak poza tym na wyjścia, jeśli lubisz naturalny glow zamiast sztucznego matu to polecam Chanel Vitalumiere (lub jeszcze lżejszy Vitalumiere Aqua) albo Nars Sheer Glow. Wg mnie są o wiele, wiele lepsze, zwłaszcza na wyjście Jeszcze jest jeden z Clinique,bardzo trwały, wiec jak sie do końca nie zdecydowałaś na Estee Lauder to poszukam, który to dokładnie :-)

ja to jestem w tym temacie zielona, a jak pójdę do sephory to mnie namówią na jakieś dziadostwo, z którego nie będę zadowolona a nie chcę wyrzucić kasy w błoto (zwłaszcza, że się cenią), więc za każdą radę będę mega wdzięczna:D
mirra20
mirra20
  5 Abril 2013
Sylvinka
Sylvinka: Wiem, że któreś z Was studiują położnictwo. Myślę już dłuższy czas o tym kierunku, ale także o pielęgniarstwie i szczerze nie wiem na co się zdecydować . Może macie się czym podzielić?

a nie madzia przypadkiem:woot:
Sylvinka
Sylvinka
  5 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie madzia przypadkiem

Tak mi się wydaje, ale nie chciałam strzelić jakiejś gafy.
massacre
massacre
  5 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o Pani Ty się znasz na tych szpachelkach, to się Ciebie zapytam

Masz, dam Ci najlepsze wg mnie (te tak zwane high end, nie drogeryjne):
Chanel Vitalumiere (i lzejszy jak pisalam wyzej wersja Aqua - ultra lekki) SPF 15 i jest dobry dla kazdego rodzaju cery, trwa spokojnie 6-8h

NARS Sheer Glow - piekny finish :zakochany: trwa bardzo dlugo

Clinique Even Better - delikatny, SPF 15, jesli nie uzywasz podkladu regularnie to na pewno nie zablokuje Ci cery i nie spowoduje ze wyskocza Ci jakies wypryski (co moze zdarzyc sie przy Estee Lauder) - nie dla cery tlustej. Wystarczy bardzo mala ilosc

Laura Mercier Silk Cream jest swietna, ale pewnie w Polsce nie ma, wiec nie bede sie produkowac :woot: :ninja:

Dior Forever - dobrze nawilza i fajnie wyglada na tlustej cerze, wiec u mnie pozostaje na koncu razem z Estee Lauder - efekt jest podobnie matowy jak u Estee, wiec jakbym miala wybierac to wybralabym Diora :D

Lancome Photogenic Lumissence - jeden z moich ulubionych, bardzo fajnie wychodzi na zdjeciach, jest trwaly i zejdzie dopiero wtedy, kiedy zdecydujesz sie go zmyc :ziober2:

i na koncu Double Wear - jesli ja bym miala wybierac, DW bylby moim ostatnim wyborem ;)

mirra20
mirra20
  5 Abril 2013
massacre
massacre: mirra20: o Pani Ty się znasz na tych szpachelkach, to się Ciebie zapytamMasz, dam Ci najlepsze wg mnie (te tak zwane high end, nie drogeryjne): Chanel Vitalumiere (i lzejszy jak pisalam wyzej wersja Aqua - ultra lekki) SPF 15 i jest dobry dla kazdego rodzaju cery, trwa spokojnie 6-8h NARS Sheer Glow - piekny finish trwa bardzo dlugo Clinique Even Better - delikatny, SPF 15, jesli nie uzywasz podkladu regularnie to na pewno nie zablokuje Ci cery i nie spowoduje ze wyskocza Ci jakies wypryski (co moze zdarzyc sie przy Estee Lauder) - nie dla cery tlustej. Wystarczy bardzo mala ilosc Laura Mercier Silk Cream jest swietna, ale pewnie w Polsce nie ma, wiec nie bede sie produkowac Dior Forever - dobrze nawilza i fajnie wyglada na tlustej cerze, wiec u mnie pozostaje na koncu razem z Estee Lauder - efekt jest podobnie matowy jak u Estee, wiec jakbym miala wybierac to wybralabym Diora :D Lancome Photogenic Lumissence - jeden z moich ulubionych, bardzo fajnie wychodzi na zdjeciach, jest trwaly i zejdzie dopiero wtedy, kiedy zdecydujesz sie go zmyc i na koncu Double Wear - jesli ja bym miala wybierac, DW bylby moim ostatnim wyborem ;)

o mamo sporo tego:P
ja potrzebuję czegoś co nie podkreśli mi suchej skóry, bo ostatnio baba w sephorze namówiła mnie na benefit i tak mi koszmarnie podkreślał suche skórki, że po nałożeniu się pryskałam wodą termalną, żeby to jakoś wyglądało
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.