Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1901 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Prinz, bo YSL to tylko rozświetlacz tak naprawdę, dlatego ja używam Touch Expert by Terry - rozświetla, koryguje, nawilża
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Chryste, co ja robie.
Edit:
O, dziękuję. Muszę co prawda sprawdzić, gdzie w ogóle jest olimp, ale myślę, że ten tusz co chcę to będzie. Kosztuje dyszkę a jest porównywalny w sexy c.rves, dla moich rzęs idealny. :D
spółdzielczości pracy 32 chyba o ile dobrze pamiętam, z centrum dojedziesz linią 31,18, 74, no i 17 też tam dojeżdza
A, to rzeczywiście, nic dziwnego, że się wryło w pamięć. :D
A może wiesz w takim razie jak dojechać na Gryglowej/ową (zajezdnię mpk) z KUL-u? Podobno to jakaś przerażająca dzielnica, gdzie biją, zabiją, okradną, podpalą.. ;D
Ziemia, mialas czkawke? Dzisiaj jak czytalam w magazynie dluuugi artykul o Keira Knightley to myslalam o Tobie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Naprawdę bardzo mile skojarzenie! :D Nie miałam czkawki, ale miałam bardzo miły dzień, może Twoje myśli przesłały jakieś pozytywne wibracje. :D
A ja ostatnio chichłam czytając o niej, bo tytuł jakiegoś śmieciowego artykułu brzmiał "Keira Knightley nie wstydzi się pokazywać biustu" i pomyślałam sobie "jakiego kurdę biustu". ;D
Ale chcesz się dostać konkretnie na zajezdnie czy na to osiedle bloków socjalnych na Grygowej przy Centrum Aktywizacji Środowiskowej?? Bo to zasadnicza różnica
A wiesz, nie pierwszy raz to slysze... Moze zaczne jeszcze w to wierzyc, bo czesto sie zdarza, ze ludzie o ktorych mysle pozytywnie sami sa pozytywnie nastawieni, maja pozytywne myslenie i w ogole... Niestety dziala to w dwie strony, wiec nie musze nawet sie znizac do uzywania lalek voo doo, wystarcza moje pochmurne mysli

biust ma, tylko maly ;)
artykul ktory czytalam jest autoryzowany, w fancy magazynie z fancy obrobka, dzieki czemu na zdjeciach wyglada bosko