agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  7 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: "to twoje pierwsze MK? lubię je,chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania."

Źle oznaczyłam czerwonym, ale okulary raczej z opakowania nie wyparują XD
pijana
pijana
  7 Agosto 2011

A co do tematu:

W Super-Pharm do zakupów za min. 25 zł jest za 18 zł więc wzięłam ;D

TheWitch
TheWitch
  7 Agosto 2011
Prinz
Prinz: ja tez na wyprzedazy za 15E € kupilem duze opakowanie 400 ml :D dostalem gratis jakis zel pod prysznic o oblednym zapachu kokosa ale nie pamietam nazwy Ö

uwielbiam wyprzedaze w bs albo promocje, zawsze sie obkupuje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: o patrz, jagoda jeszcze na allegro ;)

kupilam jagode z 2 moze 3 miesiace temu, ale nie mialam czasu otworzyc, wiec na razie mam :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: One tak intensywnie pachną?

tak, i maja konsystencje prawdziwego masla, genialnie sie rozsmarowywuja :zakochany:

massacre
massacre: Tomasz to i tak jest z pol mnie mniej

:rotfl:

Prinz
Prinz: kupilem jeszcze to:

mam chyba to samo o ile sie nie myle, jeszcze nie mialam szansy uzyc :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam wyprzedaze w bs albo promocje, zawsze sie obkupuje :D

ja tez, i czuje sie jak prawdziwy ksiaze :crylol: ostatnio jak bylem to same kobiety, babki az sie dziwily ze az dwie mi doradzaly w zakupach :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: mam chyba to samo o ile sie nie myle, jeszcze nie mialam szansy uzyc :D

ja uzylem, fajnie pachnie, czuc ten las :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Agosto 2011
Prinz
Prinz: ciezko wprowadzic w kompleksy taka piekna kobiete.

hahaha, jaki cukier, normalnie zaspokoiles moje potrzeby kaloryczne na dzien dzisiejszy :lol:
Prinz
Prinz: ale piedole sie co noc i tancze co wieczor, wiec spalam jakos

bijacz! zazdroszcze :*

Prinz
Prinz: przecytalas na fb moja historie z tym kolesiem z surinamu? jak wychodzilem, powachalem te perfumy od jean paul gaultiera, myslalem ze jeszcce raz puszcze pawia mam awersje teraz

nie. loguje sie za uno momento i czytam :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: "to twoje pierwsze MK? lubię je,chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania."

spoks. juz przeczytalam. po prostu to pytanie bylo z dupy traby, bo nigdzie nie napisalam, ze mam te perfumy, kupilam czy cokolwiek :woot:

Prinz
Prinz: swietna maslo do wlosow.

co ono robi?
Prinz
Prinz: dlatego balsamy sie chowaja jak dla mnie. w uj wydajne to maslo. balsamow nie uzywam i innego scierwa tyzlko masla :)

ja maslo uzywam zazwyczaj zima i jak mam przesuszona skore, tak, to zazwyczaj z wieczora, albo jedynie na suche czesci ciala, typu lokcie i kolana.
po porannym prysznicu uzywam balsam, ofkors, zeby byl zgrany zapachowo - truskawkowy obecnie :D

jest delikatny, nie obciaza mi tak ciala jak maslo no i jest mega wygodny w uzyciu - nie odkrecam i nie piedole sie z jakimis zakretkami czy wieczkami - naciskam i wychodzi jak mydlo w plynie :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko ta biurokracja mnie przeraża i irytuje niestety ale dam radę

biurokracja wieksza niz w poprzedniej pracy? ja uwielbiam siedziec w papierach, moj mi wczoraj powiedzial, ze nadawalabym sie do Scotland Yardu, intelligence group do spraw wyludzien i malwersacji :Crylol: nawet powiedzial, ze teraz robia nabor :rotfl:
podkrecil mnie tym, bo to mega komplement, osobiscie uwazam, ze jednak tej inteligencji u mnie brakuje, zebym sie dostala do SY :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale okulary raczej z opakowania nie wyparują XD

wez juz sie odczep jendzo :rotfl:
glupia pinda no :rotfl:
jeszcze jeden post na ten temat i grozi ci krzeslo :krzeslo:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

368212
368212
  8 Agosto 2011

*biżuteria dla mnie - pierścionek z diamencikami, cieniutkie figaro na szyję i na bransoletkę też figaro.
*dwa zegarki g-shock dla mojego partnera
*trzy koszulki
*krótkie spodenki
*szminkę Yves Saint Laurent
*no i zrobiłam sobie kolczyk w pępku :P

TheWitch
TheWitch
  8 Agosto 2011
368212:
zminkę Yves Saint Laurent http://www.dolce.pl/200/73/10549.jpg

jak to ten kolor, to sliczny :w00t:

Prinz
Prinz: ja tez, i czuje sie jak prawdziwy ksiaze ostatnio jak bylem to same kobiety, babki az sie dziwily ze az dwie mi doradzaly w zakupach

:rotfl:
mi zawsze doradzaja :P

Prinz
Prinz: ja uzylem, fajnie pachnie, czuc ten las :D

ja zuzywam po kolei, ale mialam odzywke z bs i byla kozacka :Tak:
368212
368212
  8 Agosto 2011

aaa i jeszcze żólty lakier do paznokci INGLOT

368212
368212
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to ten kolor, to sliczny

ten :w00t: wypatrzyłam ją na lotnisku i musiałam kupić :D
TheWitch
TheWitch
  8 Agosto 2011
368212:

ten :w00t: wypatrzyłam ją na lotnisku i musiałam kupić :D

sliczna :w00t:
ja teraz mam na oku taka z estee, dostalam jej probke do pudru i sie zakochalam :zakochany:
368212
368212
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja teraz mam na oku taka z estee, dostalam jej probke do pudru i sie zakochalam

z estee lauder kupiłam w debenhamsie kolor zbliżony do nude, taki lekko łososiowo nude, śliczna jest i pięknie pachnie :zakochany:
TheWitch
TheWitch
  8 Agosto 2011
368212:

z estee lauder kupiłam w debenhamsie kolor zbliżony do nude, taki lekko łososiowo nude, śliczna jest i pięknie pachnie :zakochany:

no wlasnie wiem ze sa sliczne :zakochany:
ja chce taka koralowa ( :woot: ) tylko kurcze musze przeszukac maila, zeby znalezc ktora to dokladnie, bo wywalilam opakowanie :P
pijana
pijana
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: wez juz sie odczep jendzo glupia pinda no jeszcze jeden post na ten temat i grozi ci krzeslo

Jeżeli od Ciebie to krzesło to napiszę jeszcze 15 postów na ten temat :napalony:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: hahaha, jaki cukier, normalnie zaspokoiles moje potrzeby kaloryczne na dzien dzisiejszy

mam dobre serce :D

massacre
massacre: bijacz! zazdroszcze :*

trzeba sie wyszumiec :)

massacre
massacre: nie. loguje sie za uno momento i czytam

jeszcze odpowiedzi nie mam!

massacre
massacre: co ono robi?

odzywia i nawilza w moim przypadku.

massacre
massacre: a maslo uzywam zazwyczaj zima i jak mam przesuszona skore, tak, to zazwyczaj z wieczora, albo jedynie na suche czesci ciala, typu lokcie i kolana. po porannym prysznicu uzywam balsam, ofkors, zeby byl zgrany zapachowo - truskawkowy obecnie :D

ja po kapieli, zmagam sie ze sucha skora dloni, rak i nog, wiec dla mnie to najlepsze rozwiazanie.

Konto usunięte
Konto usunięte: mi zawsze doradzaja :P

no wlasnie w polsce jest inaczej i po przyjezdzie do cywilizacji sie zdziwilem :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.