Prinz: ciezko wprowadzic w kompleksy taka piekna kobiete.
hahaha, jaki cukier, normalnie zaspokoiles moje potrzeby kaloryczne na dzien dzisiejszy
Prinz: ale piedole sie co noc i tancze co wieczor, wiec spalam jakos
bijacz! zazdroszcze :*
Prinz: przecytalas na fb moja historie z tym kolesiem z surinamu? jak wychodzilem, powachalem te perfumy od jean paul gaultiera, myslalem ze jeszcce raz puszcze pawia mam awersje teraz
nie. loguje sie za uno momento i czytam
Konto usunięte: "to twoje pierwsze MK? lubię je,chyba wszystkie zapachy mi pasują, ale mam wrażenie, że 'wyparowują' z opakowania."
spoks. juz przeczytalam. po prostu to pytanie bylo z dupy traby, bo nigdzie nie napisalam, ze mam te perfumy, kupilam czy cokolwiek
Prinz: swietna maslo do wlosow.
co ono robi?
Prinz: dlatego balsamy sie chowaja jak dla mnie. w uj wydajne to maslo. balsamow nie uzywam i innego scierwa tyzlko masla :)
ja maslo uzywam zazwyczaj zima i jak mam przesuszona skore, tak, to zazwyczaj z wieczora, albo jedynie na suche czesci ciala, typu lokcie i kolana.
po porannym prysznicu uzywam balsam, ofkors, zeby byl zgrany zapachowo - truskawkowy obecnie :D

jest delikatny, nie obciaza mi tak ciala jak maslo no i jest mega wygodny w uzyciu - nie odkrecam i nie piedole sie z jakimis zakretkami czy wieczkami - naciskam i wychodzi jak mydlo w plynie
Konto usunięte: tylko ta biurokracja mnie przeraża i irytuje niestety ale dam radę
biurokracja wieksza niz w poprzedniej pracy? ja uwielbiam siedziec w papierach, moj mi wczoraj powiedzial, ze nadawalabym sie do Scotland Yardu, intelligence group do spraw wyludzien i malwersacji

nawet powiedzial, ze teraz robia nabor

podkrecil mnie tym, bo to mega komplement, osobiscie uwazam, ze jednak tej inteligencji u mnie brakuje, zebym sie dostala do SY